Moze li zena feminista da bude dobra majka sinu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.909
U startu ima negativno misljenje o muskarcima, jer ja necu izjednaciti ni ublazenu varijantu kao ovo su emancipovane zene, ovo su emancipatorke a ovo su feministi, koji smatraju da treba zene da se uzdizu i hrabre, a nema nista veze sa odnosom prema muskarcima...

Emancipovana zena se ne grupise , ona ima drugaciji odnos prema svetu od grupisane, inace nije emancipovana...ili nije svuda emancipovana...mozda emancipovana kod igre ko ce vise da popije...ili ko ce vise da poseksa muskaraca ili slicno nesto..

Moze li toliko dobro da odglumi svaki sekund svog vremena sa sinom da sin ne pokupi averziju i pomereno vrednovanje muskaraca ili zena?
I sto je najgore, ima emocije u vezi razlike odnosa prema muskarcima i prema zenama.....

Најбоље би било видети неко истраживање на ову тему, овако се своди само на лупетање на основу неких предубеђења која нису нужно заснована на било каквом искуству
Kako mislis da vidis istrazivanje kad je pojam dobre majke relativan. Kako bi ti to utvrdio pravila i definisao koja je dobra a koja je losa?

Žene imaju prirodne predispozicije da budu najbolje majke svojoj deci, i u normalnim uslovima je svaka majka svom detetu najbolja majka i ono je ne bi menjalo ni za koju drugu majku.
nenormalni uvjeti su svugde okolo nas te se drustveno preoblikovanje odrazilo i na pojam majcinstvo piso sam nasiroko o tome godinama al me se bacalo drvlje i kamenje

nenormalni uvjeti su svugde okolo nas te se drustveno preoblikovanje odrazilo i na pojam majcinstvo piso sam nasiroko o tome godinama al me se bacalo drvlje i kamenje

U redu, postoje nenormalni uslovi, svesna sam toga.
Ja sam neko koga nisu odgajali roditelji već baba i deda.
U redu je. Hoćeš da kažeš da sam nesposobna da izvedem svoje dete na pravi put jer sam iz disfunkcionalne porodice?
Jedna feministkinja kada postane majka, ona ima da shvati koliko može feminizma da imlementira na odgajanje svog deteta, ona uživo uči...
A tu, mi nerotkinje se skupile oko nekog feminizma i teoretišemo... lajk-ok... daj da te vidim sa tim doktrinama u praktičnom životu?
I vidimo... ne znam, svi različito vidimo, ali... hm... neću, nikome se to ne sviđa. :hahaha:

Hajde da probamo blazu varijantu , da li razvedena zena koja je ljuta, ogorcena na svog bivseg moze da bude dobra majka muskom detetu?

A ovo izreceno da ce feminista da adaptira svoje feministicke stavove zavisno od toga kako reaguje dete, to mi je pomerilo oci 4cm nazad u lobanju...

Feministkinja ce se iz sve snage truditi da pokaze prednosti feminizma, ako je rec o prakticnom delu , ali emotivni deo , odnos prema muskarcima, a sin je musko takodje , da ne bude unakazen, to tesko....narocito ako se vec toliko trudi da se dokaze kao feminista...

Jednom dok sam bio student brucos, i dosao u stud dom , kladim se sa drugarima da cu pogoditi tacno posle 5min razgovora koja je dete razvedenih roditelja.....wow, ja sam se nadao 8 od 10 da pogodim, ali ne....ne da sam pogadjao nego sam bio siguran pre nego sto ona potvrdi i naravno sve su rekle ovo isto ...mislis da sam nesto drugacija zato sto su mi roditelji razvedeni i zivim sa majkom...

E sad, moj drugar je specijalista da odvoji lezbace, kako , ne znam, ali garantovano ako kaze za neku zensku da je dobra drugarica, ona je 100% lezbos...
Njegov rad sam koristio i pratio godinama , nikad nije omasio, znaci 200 od 200....

Ali da vratimo na zensko dete razvedenih roditelja koje zivi sa majkom......Nije to toliko osakaceno ali postoji predispozicija da ce i ona da se razvede, sudeci po suprotnostima koje ocekuje u vezi...prilicno suprotstavljenim suprotnostima...
Sta ocekivati od zene koja ima odbojan stav prema muskarcima mnogo vise nego razvedena majka, ili unizavajuci stav, a treba da oformi ponosnog samostalnog , punog samopouzdanja i heteroseksualnosti sina....

U redu, postoje nenormalni uslovi, svesna sam toga.
Ja sam neko koga nisu odgajali roditelji već baba i deda.
U redu je. Hoćeš da kažeš da sam nesposobna da izvedem svoje dete na pravi put jer sam iz disfunkcionalne porodice?
Jedna feministkinja kada postane majka, ona ima da shvati koliko može feminizma da imlementira na odgajanje svog deteta, ona uživo uči...
A tu, mi nerotkinje se skupile oko nekog feminizma i teoretišemo... lajk-ok... daj da te vidim sa tim doktrinama u praktičnom životu?
I vidimo... ne znam, svi različito vidimo, ali... hm... neću, nikome se to ne sviđa. :hahaha:
sto sam ti bio napiso fin odgovor al mi se ukocio mis i nisam ga mogo spasti
aj pokusat cu ponovo//// manje je bitno kakvi su uvjeti ti bilo u porodicu nego svega sto se namece u socijalni inzenjering danas ko sto je socijalna distanca kompetitorstvo itd. s te strane feministkinja ili se uklapa u agendu ili ne na stranu taj femme momenat koji generqalno sluzi da zene isto rade sto i muskarci ali ne necega bolje i konstruktivnije pa ene ti prinjer ove nakaradne premijerke pametnom dovoljno

Back