- Poruka
- 361.080
Da li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Da li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
Rekao bih da zavisi od toga šta je još nakalemljeno na taj viši stepen inteligencijeDa li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
A nekad i zloban, jer podcijenjuju druge ljude koji su ,,sluźbeno" manje pametniji od njih.Rekao bih da zavisi od toga šta je još nakalemljeno na taj viši stepen inteligencije
Ovako sam upoznao solidan broj ljudi sa (valjda) višim IQ-om i dosta dobar procenat njih je asocijalan, a nekad i čudnjikav.
Da.Da li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
To je tacno sto se tice cudnovatosti.Rekao bih da zavisi od toga šta je još nakalemljeno na taj viši stepen inteligencije
Ovako sam upoznao solidan broj ljudi sa (valjda) višim IQ-om i dosta dobar procenat njih je asocijalan, a nekad i čudnjikav.
Potpuno beznađe u srbijiDa li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
I vrlo često vrijeđaju na ,,fini način "Ljudi sa bas visokim iq znaju da budu i neuroticni, to sam primetio kod par osoba koje poznajem.
Aj ti budi fin sa prosečnim naprednjakomKoliko znam, depresija i aksioznost su u cescoj vezi sa visokom inteligencijom.
Sigurno.Ako se nalazi stalno u okruzenju da kazem normalnih ljudi,sa nizim IQ-om.Da li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
daMože. Overthinking. Preterano analiziranje. Sumanute ideje. Crne misli.
Ko je glup, nema tih problema
Teraj takvog sto dalje od Srbije, i pogledaj potpis....Da li visik stepen inteligencije , takvim osobama može biti smetnja u socijalnom funkcionisanju.
zapravo,to su naj češće odlike glupih ljudiMože. Overthinking. Preterano analiziranje. Sumanute ideje. Crne misli.
Ko je glup, nema tih problema