Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.749
To je sve neka vrsta zakupa.
Vrlo je ograniceno sta Kinezi tamo mogu da rade.
- - - - - - - - - -
To je sasvim nesto drugo.
Poredis babe i zabe.
Nemas ti mozga da bi raspravljao o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sve neka vrsta zakupa.
- - - - - - - - - -
Poredis babe i zabe.
Verovatno je ceo svet lud, samo si ti pametan?![]()
Шта је за тебе цео свет ?
Мозамбик, Ангола, Боцвана, Обала Слоноваче, Србија ... ?
Milijarderi mogu svuda da kupuju sta zele. Da nece mozda meni kao vlasniku vinogorja i zamka drzava da propisuje sta i kome prodajem?To je sve neka vrsta zakupa.
- - - - - - - - - -
Poredis babe i zabe.
Nemas ti mozga da bi raspravljao o tome.
Ne, Putin ti je klasican primer da ih ima vise u Rusiji. Znaci lokalni bandit Putin otme od naroda 3 puta vise nego sto bi to uradila neka kolonijalna vlast u Rusiji.
I to ti je to.
Jbte Duhvs, tolike godine si sprcao u du.pe, i dalje nista nisi naucio o zivotu...![]()
SVI, od Eskima, preko Amerikanaca, Kineza, Rusa, Zapane Evrope...ZUDE za stranim ulaganjima....
Verovatnoi ne postiji ni jedna zemlja na svetu koja ce odbiti strana ulaganja.
Ma ko ce da kupuje zemlju, u Srbiji su njive male,imovinski odnosi nerascisceni, nasledjivalo se, niko nije prenosio na svoje ime, niko nije ninek i dzabe obradjuje al ne da bude njegova svojina..pre drzavi sve nego li albancu za velike pare..![]()
Milijarderi mogu svuda da kupuju sta zele. Da nece mozda meni kao vlasniku vinogorja i zamka drzava da propisuje sta i kome prodajem?
I ne kupuju te zamkove i vinogorja da bi ih rusili nego da prave vino.
Milijarderi mogu svuda da kupuju sta zele. Da nece mozda meni kao vlasniku vinogorja i zamka drzava da propisuje sta i kome prodajem?
I ne kupuju te zamkove i vinogorja da bi ih rusili nego da prave vino.
SVI, od Eskima, preko Amerikanaca, Kineza, Rusa, Zapane Evrope...ZUDE za stranim ulaganjima....
Verovatnoi ne postiji ni jedna zemlja na svetu koja ce odbiti strana ulaganja.
Pre nego sto mi se obratis zakrpi prvo rupu na dupetu....
Pa ko ce u Srbiji da ulaze konju glupavi posle Jezde i Dafine?
Ko je ulozio posle njih?
Ko je lud da ostavi pare u Srbiji?
Nema nikakvih ulaganja - samo okupacija i cedjenje.
Svakim danom sve si gluplji i sve vise lupetas.
Онда престани да лажеш и цео свет и савремену цивилизацију представљаш као биафру и лавор у ком американци и енглези перу ноге.
I u Korfeji i u Kini iza ekonomskog buma je strani kapital.
A jel bi ti stranci doveli sa sobom i svoje zemljoradnike i mehanizaciju?
Mislim, ko bi ovde tu zemlju koju bi oni otkupili obrađivao? Čime? Alo ljudi?!?
Polovina radno sposobnih je pobegla iz zemlje trbuhom za kruhom polovina iz unutrašnjosti se sjatila u BeJograd očekujući "med i mleko" ostadoše na selima babe i dede sa IMT traktorima i resto
Pa ako nece niko sto si se toliko uzrujao?
Nece odneti Srbiju u Amweriku ili proglasiti je za teritoriju Australije....
Чим се дружи са мајмунима тако је то.
Чак је и кућицу направио на палми.
Ma ko ce da kupuje zemlju, u Srbiji su njive male,imovinski odnosi nerascisceni, nasledjivalo se, niko nije prenosio na svoje ime, niko nije ni
poreze placao, ziv covek ne zna sta je cije.[/QUOTE
znam da je tako sad ali u buducnosti garant biti ce jagma za zemlju..bice cene astronomske i zato ne daj..ako das sad po ovoj jeftinoj ceni garant ce biti sutra tvoj unuk,praunuk ,za 100 ili 200 godina rob na toj istoj zemlji..![]()
A šta je konkretno problem u tome da se parče zemlje proda stranom državljaninu?
1. Odneti je ne može.
2. Država uvek može da izvrši eksproprijaciju.
Pa ako nece niko sto si se toliko uzrujao?
Nece odneti Srbiju u Amweriku ili proglasiti je za teritoriju Australije....
Па све је лоше. Однеће је, шта не може, однеће је и онда овај народ предобри неће имати по чему да хода.