Može li sperma doista djelovati kao antidepresiv?

А како то мислиш као антидепресив? Узмеш лепо свог мушкарца, измузеш га, па се лепо прекрстиш кажеш: Бож' помози, и сунеш оно измужено што се стручно зове сперма, низ грло и после 5 минута изиђеш из депресије, полетиш?

Елем, да је сперма антдепресив, била би јел те антидепресив. Али мислим да се депресија не лечи никаквим антидепресивима или семеном течношћу већ је депресија лечи оним чиме је и изазвана, дакле мозгом.

А како то мислиш као антидепресив? Узмеш лепо свог мушкарца, измузеш га, па се лепо прекрстиш кажеш: Бож' помози, и сунеш оно измужено што се стручно зове сперма, низ грло и после 5 минута изиђеш из депресије, полетиш?

Елем, да је сперма антдепресив, била би јел те антидепресив. Али мислим да се депресија не лечи никаквим антидепресивима или семеном течношћу већ је депресија лечи оним чиме је и изазвана, дакле мозгом.

ovo je bilo OPCE pitanje, al aj..
nego, nije istina da depresija nastaje samo od mozga kako ti kazes. :)
A nu, ne smis tako.
Npr.. i odredjeni medikamenti mogu da uzrokuju depresiju.

ovo je bilo OPCE pitanje, al aj..
nego, nije istina da depresija nastaje samo od mozga kako ti kazes. :)
A nu, ne smis tako.
Npr.. i odredjeni medikamenti mogu da uzrokuju depresiju.

Могу, али депресија која се уобичајно дешава се лечи мозгом или како волим да кажем променом перцепције. Људи обично падају у депресију када реагују на нешто споља, понекад и на нешто изнутра. Фора је да се промени тај начин реаговања, да те једноставно боле она ствар за то споља, да не гледаш на то као на баука.

Боље то него куповање и гутање антидепресива и сличног. Ем се штеде паре, ем се штеди здравље, јер сви лекови кад се дуго конзумирају се таложе у организму и постају нека врста токсина.

А и мани се тих глупости по нету у вези сперме. Читао сам такве ствари, то све гадости. Еееј, гутати сперму и то спречава депресију. Па где су то открили, у порнићима када онај избаца оној у уста па она сва срећна, скаче, као да је добила седмицу на лотоу?
Можда сперма утиче на женски организам приликом вагиналног секса. Мада и сам секс може бити лек за депресију, што је и очигледно, нећеш се ебати мрзовољан, осим ако те неко не силује.

Back