Može li se oživeti stara ljubav

Markoni11

Poznat
Poruka
8.441
Da li bi ste se ponovo po drugi put vencali za vaseg bivseg Muza / Zenu ?

maxresdefault.jpg

Malo li je primera? Neke price se nikad ne ispricaju....a zasto?
Ako je pravo, onda jedno ili oboje stvore sliku idealnog i sve kasnije slike su bleda slika...
To je i dokaz da iznad svesti i emocija postoji nesvesno koje kontrolise i intuiciju i svest...cak i kada nema emocija..

Poslednja izmena:
Mislim da je to individualna stvar i da nije svaka osoba ista kao ni situacije sto nisu iste,pa zbog toga mogu da postoje razliciti slucajevi.
Ja licno za sebe mislim da ne bih mogao da nastavim neki zajednicki zivot sa osobom sa kojom sam vec raskinuo.Jer sam misljenja da gde se jednom prekine tu vise ne moze nikada da se nastavi.To je moje licno misljenje ali postujem i druga misljenja i njihove postupke jer svako treba da radi onako kako misli da je najbolje.

Veza je prekinuta tek onda kada mozes sa tom osobom da popijes kafu i odes kuci ne razmisljajuci o toj osobi. Medjutim, razlozi zbog kojih si bio sa nekim nisu nestali vec se promenio ugao razmisljanja koji sada imas.
Cesto ni razlozi za rastanke nisu objektivni, vec emotivni, nekad ucenjivacki, ali najcesce su plod neozbiljnosti pri stvaranju veze ili braka.
A ono najrealnije je da su mnoge veze nastale iz sexualnih ili materijalnih razloga, pa kada nestane strasti ili para, ili se promeni redosled prioriteta veza se raspadne i takva vise nije za upotrebu, za razliku od pravih veza protkanih postovanjem i bliskoscu, koje se raspadaju iz ciste gluposti, nerazumevanja, straha ili uticaja visih sila.
Koliko je lakse nastaviti vezu koja je prekinuta nego graditi novu sa prethodnim iskustvom?
Ne mislim da je lose ili glupo obnoviti vezu koja je bila dobra, pa se nesto promenilo, a naravno sabloni su za zbunjene i nesigurne.

Nekada je dovoljna samo neka mala sitnica ili glupost pa da se prekine veza ili brak.Posle toga se uvidi da je doslo do nesporazuma i greske zbog koje se nesmotreno i brzo reagovalo pa postoji volja i zelja za pomirenje i nastavak zajednickog zivota.Da li ce veza ili brak da se ponovo nastavi cak i ako jos postoji ljubav to zavisi od samih osoba da li su spremne na to,jer nekima ne dozvoljava Ponos da se vise vrate na staro.

Back