moze li se bez mora....

i ja ne idem na bazene. bljak.
priznajem jedino plivanje u moru kao zdravo, zbog gustine vode i minerala....po mogućstvu plivanje jako rano ujutro ili uveče, pred padanje mraka...sve drugo je previše hlorisano...kad samo pomislim koji broj ljudi uđe u bazen, sa kakvim higijenskim statusom....lepše mi je at home.

Imam kucu u hn,keva mi radi u turistickoj agenciji,pa ne palcam ni put nis mestaj,tako da kao i vuek...Ranije sam isla po 2 meseca,sad zbog sestrinog faxa 20ak dana,al ipak idem da vidim mojee druuustvoooo
a dal se moze bez mora,ne znam nikad nisam probala da bih znala

Eto ja se setih ove teme bas zbog nekog doba u godini kad se putuje na more...Iz vise razloga vec nekoliko god ne idem na more...ranije mi je to bilo nezamislivo...Idete li ove god negde na more, ako ne kako to akceptirate.....mislite li da ima nacina da coveku ostane letovanje u secanju a da ne bude obavezno na moru..ja znam milion...

vec razmisljam o moru, a tek je februar....nisam bila zadnje tri godine, iskreno se nadam da me nista nece spreciti ove
pamtim neka letovanja, a da nisu bila na moru, ali nije to to....

Eto ja se setih ove teme bas zbog nekog doba u godini kad se putuje na more...Iz vise razloga vec nekoliko god ne idem na more...ranije mi je to bilo nezamislivo...Idete li ove god negde na more, ako ne kako to akceptirate.....mislite li da ima nacina da coveku ostane letovanje u secanju a da ne bude obavezno na moru..ja znam milion...

Наравно да може, у суштини ја мислим да није где си већ с ким си. Можеш да си на најбољем месту на свету ако ти друштво није добро и нервираш се то није одмор. Значи може да буде добар одмор а да не идеш на море.
Ја много волим море, али сећам се неких лепих и лудих одмора који нису били на мору.

Back