moze li se bez mora....

pa šta znam...
idem skoro svake subote sa tatom u bečiće, jer on ima nekog posla i onda se ja ušlepam sa njim, pa se brćkamo u vodu nekoliko sati i kući...:lol:
sve to zavisi đe si odrastao... more nije isti doživljaj za neke koji žive u primorskim gradovima, i za neke koji žive po nekolike stotine kilometara daleko od mora....;)
meni je lično more uživancija..
jutro, izlazak sunca, voda se presijava..... ležanje - spavanje na plaži posle kupanja... zalazak sunca... šetanje plažom po noći.. noćno kupanje.........
a vrijeme između odlazaka na more, provodim na vještačkom jezeru-Krupac... Dosta čista voda, plaža, brana.. prelijep kafić na plaži... pedaline.... ma uživanje..;)

Ove godine nista od mora, neda mi doca.. Ostala sam u drugom stanju i imacemo blizance, pa se to vodi kao visokorizicna trudnoca i nesmem iz kreveta da ustanem.. A kakav sam hotel nasla na Krfu i to kako povoljno....:dash::dash::dash:
No, nema veze, prezivecemo ovu godinu pa sledece leto ostajemo bar 15-20 dana, bice nas vise pa da se deca rehabilituju!!!:super:

secam se kad smo isli u Grcku kolima a jesen ,lisce pocelo vec da opada ..dosli u kamp -kad zakljucano
i posle pobrkacu godine u makedoniji nas navatali kao kuga i naplacivali nam dodatne ulaske taxe ;
tamo se neki lik ulogorio i spremao kofu sa vodom da speremo fugu i ostale klice ...ma sou sta sve ljudi ne rade za pare

Da li si sigurna..mislim..da li ides tamo ili onako ..samo da nesto kazes .
.Ada ne moze da zameni more..ni planinsko jezero ..ali je oaza za beogradjene ..kultivisana i dobro funkcionise..malo je gradova koji se mogu pohvaliti tako necim ..

Ma idem tamo, ali samo se shetam, zato shto ne volim da se qpam zato shto je voda bash,bash prljava.... pre sam se qpala, ali sad ne,,, ako hotju da se qpam, idem na bazene, ali na Adu samo u shetnju;)

Ove godine nista od mora, neda mi doca.. Ostala sam u drugom stanju i imacemo blizance, pa se to vodi kao visokorizicna trudnoca i nesmem iz kreveta da ustanem.. A kakav sam hotel nasla na Krfu i to kako povoljno....:dash::dash::dash:
No, nema veze, prezivecemo ovu godinu pa sledece leto ostajemo bar 15-20 dana, bice nas vise pa da se deca rehabilituju!!!:super:
za ovo vredi ležati u beogradu:heart::worth:

Back