- Poruka
- 608
Da ali samo ubacujuća dužina NBPEL (skidanjem sala oko pubične kosti ) dok je funkcionalna dužina BPEL uvijek ista.negde procitah da ako se smrsa moze da poraste ***** ,jel to istina???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali samo ubacujuća dužina NBPEL (skidanjem sala oko pubične kosti ) dok je funkcionalna dužina BPEL uvijek ista.negde procitah da ako se smrsa moze da poraste ***** ,jel to istina???
zaboravili su crnce...hahahhahahaa
Čini ti se .Vidis ,ja kad sam bila s jednim, nisam bila "zabunjena",al' bila sam ,poprilicno, "zbunjena".... izgleda da je taj 1cm duzi nego sto smo ucili u skoli. ma,sve su se "vrednosti" ,ovde na forumu, poremetile....hahahhahaaa
Prosečni penisi ovako izgledaju i za crnce i za bijelcecak i kad vidim,da ne verujem,a? hhahahahahaa
hhahahhahah,ja sam bila bas sa ovim zelenim
hhahahhahah,ja sam bila bas sa ovim zelenim
obuhvatis ga sa obe sake i fali ti treca ruka? koliko je to?
samo pravi je kad ne mozes da ga obuhvatish hehe)))
ne ,ne nisi u pravu... pravi je onaj koji ima "masu" koja ga zanosi u jednu stranu kad se digne....ne moze od tezine da stoji tacno na sredini,malo se ljulja....hehhheehe
To ti je maksimum 18 cm pošto si žensko , a i taj način mjerenja ne valja.obuhvatis ga sa obe sake i fali ti treca ruka? koliko je to?
ne ,ne nisi u pravu... pravi je onaj koji ima "masu" koja ga zanosi u jednu stranu kad se digne....ne moze od tezine da stoji tacno na sredini,malo se ljulja....hehhheehe
Prolazi svakoj, jer ta poza omogućava duboku pentraciju !hahahahhaahahaah
ne znam za te vase metode merenja,ali znam da mi je ,za vreme sexa otpozadi, struja prolazila kroz kicmu...hahhhahhha,ne morate da verujete,ali jjjaoj...kad se setim,nije mi dobro hahhaahhaha
Prolazi svakoj, jer ta poza omogućava duboku pentraciju !
Da si imala seks sa nekim od 19+ u toj pozi cerviks bi ti bio oštećen i ne bi od bola mogla seks da imaš.