Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.507
Ne.Može li ljubav da dosadi?
Ovo nije za poređenje.Može li početi da uživa u životu bez toga i da se posveti stvarima kije ga ispunjavaju?
Jedno ne isključuje drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije za poređenje.Može li početi da uživa u životu bez toga i da se posveti stvarima kije ga ispunjavaju?
teskoMože li ljubav da dosadi? Ne mislim samo na ljubav već i svu peripetiju koja je prati, odnosno na ceo ljubavni odnos između dvoje ljudi. Samo neke prepirke i borba stavova i sudari ega, mada neki ljudi vole takve stvari jer im život čine zanimljivijim. Može li čovek živeti bez ljubavi prema osobi suprotnog pola? Može li početi da uživa u životu bez toga i da se posveti stvarima kije ga ispunjavaju?
a ako je volis- i ti joj dosadis?tesko
ako je mlada, lepa, zgodna i ako te obozava
gde da je ne volis?
nema sanse broa ako je volis- i ti joj dosadis?
rispektnema sanse bro
ja sam im uvek interesantan, ako to zelim ofc
moze da me ostavi samo ako resim...
nije respekt, uvek radi tako... pusti nju da te otera, a ne da joj usadis kompleks ako joj das nogu iz bilo kog razloga.respekt
Da,. Može li čovek živeti bez ljubavi prema osobi suprotnog pola?
Ne ide to tako.Može li ljubav da dosadi? Ne mislim samo na ljubav već i svu peripetiju koja je prati, odnosno na ceo ljubavni odnos između dvoje ljudi. Samo neke prepirke i borba stavova i sudari ....
Ljubav.Može li ljubav da dosadi? Ne mislim samo na ljubav već i svu peripetiju koja je prati, odnosno na ceo ljubavni odnos između dvoje ljudi. Samo neke prepirke i borba stavova i sudari ega, mada neki ljudi vole takve stvari jer im život čine zanimljivijim. Može li čovek živeti bez ljubavi prema osobi suprotnog pola? Može li početi da uživa u životu bez toga i da se posveti stvarima kije ga ispunjavaju?
To se kaže nestane ljubavMože li ljubav da dosadi? Ne mislim samo na ljubav već i svu peripetiju koja je prati, odnosno na ceo ljubavni odnos između dvoje ljudi. Samo neke prepirke i borba stavova i sudari ega, mada neki ljudi vole takve stvari jer im život čine zanimljivijim. Može li čovek živeti bez ljubavi prema osobi suprotnog pola? Može li početi da uživa u životu bez toga i da se posveti stvarima kije ga ispunjavaju?
Mislim da nije u pitanju dosada u vezi voljene osobe već razočarenje u nju.Ljubav.
Ne nikad, samo osoba