Može li Jokić u top 10 svih vremena?

Može li Jokić u top 10 svih vremena?

• Da

glasova: 8 34,8%
  • Već jeste

glasova: 12 52,2%
  • Ne

glasova: 1 4,3%
  • Možda

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23
Koja bajka xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a nisu sve blokade pod kosem koje pravi a ukradene lopte jos ti je trebalo more vremena da izmislis sta mu fali u igri

A ubijedjen sam da ce i imati najveci broj poena na jednoj utakmici u buducnosti ide 75 + u buducnosti
Ovaj misli da su blokade i ukradene lopte isto. :hahaha1: :hahaha: Kao, brojiš samo blokade na pod košem. On ne zna šta je blokada. ahahahahahahahahahahahaha. Jokić mi je omiljeni igrač, ja ne moram izmišljati što su mu mane, ja ih znam. Jer ga, za razliku od tebe, gledam. Ne prepisujem besmislice s interneta da nemam pojma o čemu pišem.
Nisi rekao kakav je on ball defender, kakav je u drop coverageu?
I ako možeš odgovoriti na ovo:
1. Što je to igra tijelom?
2. Što će bekovima "horog"
3. Koji PG više paše Jokiću, Dončić ili Trae?
4. Možeš li pojasniti zašto?
5. Da li je KAT pravi šuter? Ima više trica od Jokića, bolji postotak za 3, i postigao je puno više u puno manje utakmica.

Jokić uzima više trica i od Horforda, i od Lopeza, i od Vučevića. Ali Vučević ne zna dodati kroz noge dok trči lijevo i baca horog desno.

Pitanje kojim je otvorena tema.
Može. Treba "samo" da osvoji još minimalno 1 titulu i bude MVP finala, realno sa još 2 titule i 1 MVP finala bi mu case bio znatno jači i mislim da bi ga u ovom drugom slučaju značajan broj ljudi koji ozbiljno prate NBA definitivno stavio u TOP10. Bill Simmons ga je u jednim od skorašnjih podcasta po talentu stavio u ravan Magica i Birda, koji su po njemu reda #6,7 na All Time listi. Čak je u jednom od svojih podcasta rekao da je bolji od Birda, kačio sam to negdje na forumu. Na žalost, sa jbnm ćifutom od vlasnika Nuggetsa u ovom momentu to djeluje kao bajka.

Ovo je smijesno igraca koji sa Dzordanom je u debati za Goat,ljudi razmisljaju jel u Top 10

Medijska prica ovdje se plasira

Vidite samo koliko Amerikanaca obicnih a to je publika smatraju da je Goat ili da je u debati sa Dzordanom

Jokic skroman momak,obican koji jednostavno najbolje igra kosarku,se i ne ponasa utripovano,bahato niti nosi traku na glavi niti ima tetovaze i lance ,nema imidz utripovane NBA zvijezde jos Goat igrac i to bijelac u moru proteziranih crnaca jos je evropljanin sto americka sportska elita tesko podnosi.Njega publika realno cijeni I znaju da su on i Jordan Goat igraci

Ono sto ovdje vi plasirate su price Gilbert Arenasa i raznih ljudi sa Espn i slicnih Tv pa oni forisraju pricu o njihovim igracima zato sto Jokic nije bio projektovan da bude zvijezda a svi su se zeznuli u procjeni Jokica,i to sada svaciju sujetu iritira,on na draftu nije bio medju prvih 40 jos Denver ga uzeo a covjek godinama dominira Nba ligu kao niko nikada.

Ovo je smijesno igraca koji sa Dzordanom je u debati za Goat,ljudi razmisljaju jel u Top 10

Medijska prica ovdje se plasira

Vidite samo koliko Amerikanaca obicnih a to je publika smatraju da je Goat ili da je u debati sa Dzordanom

Jokic skroman momak,obican koji jednostavno najbolje igra kosarku,se i ne ponasa utripovano,bahato niti nosi traku na glavi niti ima tetovaze i lance ,nema imidz utripovane NBA zvijezde jos Goat igrac i to bijelac u moru proteziranih crnaca jos je evropljanin sto americka sportska elita tesko podnosi.Njega publika realno cijeni I znaju da su on i Jordan Goat igraci

Ono sto ovdje vi plasirate su price Gilbert Arenasa i raznih ljudi sa Espn i slicnih Tv pa oni forisraju pricu o njihovim igracima zato sto Jokic nije bio projektovan da bude zvijezda a svi su se zeznuli u procjeni Jokica,i to sada svaciju sujetu iritira,on na draftu nije bio medju prvih 40 jos Denver ga uzeo a covjek godinama dominira Nba ligu kao niko nikada.
Ne budi ti zapoviđeno, ali ko su ti ljudi koji naseg Jokića porede sa MJ ka GOAT-om?

Da budem kristalno jasan, Jokić je moj čovjek, obožavam ga, vršipujem, ne provlačim ničiju priču, ničiji narativ nego samo svoj, zasnovan na gledanju utakmica, Jokić nije bolji od Michel Jordana, na žalost...

Ne budi ti zapoviđeno, ali ko su ti ljudi koji naseg Jokića porede sa MJ ka GOAT-om?

Da budem kristalno jasan, Jokić je moj čovjek, obožavam ga, vršipujem, ne provlačim ničiju priču, ničiji narativ nego samo svoj, zasnovan na gledanju utakmica, Jokić nije bolji od Michel Jordana, na žalost...
Meni je Jokić najdraži košarkaš ikad, jedan od TOP 10 najdražih sportaša ikad. Gledam ga, i ne spavam, 5+ godina. I onda te likovi koji imaju izmišljenog Jokića u glavi napadaju jer se ne želiš pravit lud. On je najbolji šuter od svih centara u povijesti (nije ni blizu), on je mađu najboljim blokerima i ima blokada koliko god hoće (u stvari je među najlošijima), a u biti je od All Time Great centara uvjerljivo najgori defanzivac. Ako imaš centra u polju, očekuješ da može braniti obruč. Pored Jokića u koš polažu kao da ga nema. To što je TOP 5 u ukradenim loptama, u odbijenim loptama, i u defanzivnim skokovima je odlično. Pogotovo ukradene lopte, što ga čini izrazito podcjenjenim defanzivcem. Kao što ne očekuješ od Mougsey Bougesa da brani obruč, tako od Jokića očekuješ da ga brani. Jer branio ga je svaki drugi velii centar. Ne. Oni Jokićevu veličinu promatraju na način da može zakucati s 2 ruke i zato je bolji od Nasha koji ne moće zakucati s 2 ruke. Potpuno ludilo. Ne zna objasniti zašto je Jokić dobar, pa ide traženje mana drugim velikim igračima u povijesti. Pa smo saznali kako Iverson, Nash i Ray Allen ne napadaju obruč, kako Curry ne može zakucati, kako je Oscar Robertson igrač koji je jednodimenzionalan tj. nije kompletan, kako Larry Bird i Jordan ne mogu izvesti Horog, kako Jordan nema igru u postu, kako Wilt i Kareem nisu ni blizu Jokiću jer NISU ŠUTIRALI TRICU!!!!!
Jokić bi zabio više trica od KAT-a, samo da je htio. Iako je KAT odigrao 100 utakmica manje, zabio 310 trica više i ima značajno viši postotak za 3. Onda dalje, LeBron je sebičan i nikad nije bio vrhunski asistent. Shaq je sirovina koja je igrala samo na sirovu snagu i nije šutirao trice. On je krvavaim radom postao dobar jer nije talentiran. Chris Paul nema šut. Dame Lillard ne zabija trice s pola, to rade samo Jokic, Curry, i pazi sad, Jordan!!!!
Iz komentara se sa 100% sigurnošću da zaključiti da nije gledao NBA 90-ih, 00-ih, 10-ih, i ne gleda ga danas. Ali kad ga pitaš nešto o košarci, odgovor dobiti nećeš. On misli da su blokade i ukradene, lopte isto. Frajer kaže da je Nashu mana što ne može zakucati s 2 ruke, ali Jokićeve mane u obrani su nešto što sam ja izmislio.

Evo, da ga pitamo još jednom.

Mene zbilja zanima.

Poslednja izmena:
Znači ništa ne valja...

Auh majku mu, taman sam pomislio da je dobar košarkaš koji ima izgleda da jednog dana bude i MVP NBA lige...
Da li si ti realan? Da li si, ove sezone, pogledao i jednu utakmicu Nuggetsa? Po čemu si zaključio da ja tvrdim da on ništa ne valja? Po tome što kao igrač ima mane? Koji to igrač nema manu? Imao ih je i Magic, imao ih je i Bill Russel, imao ih je i Wilt, imao ih je i Bryant, imao ih je i Karl Malone, ima ih i Russell Westbrook, ima ih i LeBron James, imao ih je i Dirk, imao ih je i Barkley, imao ih je i Bird, imao ih je i mladi Jordan, imao ih je i Steve Nash, imao ih je i Shaq,Ima ih i Giannis, i Embiid, i Allen Iverson, i Dirk, i D-Rose....Pa ne znači osvajanje MVP nagrade da je igrač savršen. Što vi pričate?
Urnebesno.

Da li si ti realan? Da li si, ove sezone, pogledao i jednu utakmicu Nuggetsa? Po čemu si zaključio da ja tvrdim da on ništa ne valja? Po tome što kao igrač ima mane? Koji to igrač nema manu? Imao ih je i Magic, imao ih je i Bill Russel, imao ih je i Wilt, imao ih je i Bryant, imao ih je i Karl Malone, ima ih i Russell Westbrook, ima ih i LeBron James, imao ih je i Dirk, imao ih je i Barkley, imao ih je i Bird, imao ih je i mladi Jordan, imao ih je i Steve Nash, imao ih je i Shaq,Ima ih i Giannis, i Embiid, i Allen Iverson, i Dirk, i D-Rose....Pa ne znači osvajanje MVP nagrade da je igrač savršen. Što vi pričate?
Urnebesno.

Niko nije savrsen ali je najkompletniji,sto ne znaci da mora biti svaciji favorit,on je kompletan ne samo kao igrac timski i individualac vec i kao osoba i ima IQ i jako dobra licnost,on sam sebe ne bi uvrstio medju 30 najboljih

Njemu je tim bitniji od svega

Znači ništa ne valja...

Auh majku mu, taman sam pomislio da je dobar košarkaš koji ima izgleda da jednog dana bude i MVP NBA lige...

Nba je fore radi dala Embidu one godine Mvp da ne bude da je Jokic prvi igrac u Istoriji koji je osvojio Mvp 4 puta zaredom,bijelac plus Evropljanin pored toliko Amera

Nije Jokic projekat jos na draftu je bio lose rangiran, niko u snovima nije ocekivao da ce postati takav igrac koji je kultan,publika nikada nece shvatiti Jokica kao igraca

Jokic Goat samo luda osoba i subjektivna to moze da ospori

Niko nikada u sezoni nije bio u Top 3 u poenima, asistencijama i blokadama ni Dzordan ni Wilt ni Jabar ama niko

1.Jokic ima igru tijelom odlicnu

2.Sta ce centru trojke i prodor uz 2 finte prije polaganja a vodi napad kao plej preko citavof terena,pa kada si najbolji nema pitanja,sta ce mu to,kada si najbolji sve znas da radis kao Jokic,to ti je kada si u Hotelu najboljem na svijetu,nema cega nema

3.Trae jer je brzi,Jokiceve pasove treba u pokretu hvatati,tada su pravi

Prilozi

• FB_IMG_1743705053368.jpg
    FB_IMG_1743705053368.jpg
    135,8 KB · Pregleda: 4
Urnebesno.
Pa nisam ja rekao da je Jokić savršen, nego isto što i ti - da ništa ne valja. Pošto si ti i dokazao da ništa ne valja uputivši dosta kritika i nula pohvala.

Kod nas u selu kad za nekog imaš sedam kritika i nula pohvala, to znači da taj ništa ne valja.

Pa nisam ja rekao da je Jokić savršen, nego isto što i ti - da ništa ne valja. Pošto si ti i dokazao da ništa ne valja uputivši dosta kritika i nula pohvala.

Kod nas u selu kad za nekog imaš sedam kritika i nula pohvala, to znači da taj ništa ne valja.

Apsolutno ni ja ne kazem da je savrsen,ali ovdje ljudi pricaju bemsilice pazi neki kazu nije u top 10 koje neznanje i komedija,a ima likova kojima nije u top 30

--Kako moze neko ko je 3 puta bio Mvp NBA lige biti van top 10 kada polovina tih igraca koje bi ti likovi stavili u top 10 ispred Jokica nemaju ni 2 Mvp nagrade.E sada vidi koliko su to pristrasni likovi ili su hejteri samo luda osoba moze imati takvu logiku

---Znaci nije u Top 10 po hejterima Jokic koji igra najbolju sezonu u istoriji kosarke.Niko nikada u jednoj sezoni osim Jokica nije bio u top 3 po poenima,asistencijama i blokadama.

Za svakog normalnog to je igrac za Goat debatu

Šališ se? Pročitaj radije topic. I ovaj i druge gdje se prije 2 godine svađam s ljudima tko je Jokić. Jokić mi je najomiljeniji košarkaš. Jedan od najvećih košarkaških mozgova koji su ikad igrali košarku. Ali Jokića se ne može uspoređivati s igračima od prije 30 godina jer ne igraju po istim pravilima. Jokić je razlog što sam počeo aktivno gledati NBA nakon 10ak godina. To ne znači da trebam bit panj kojem se svi smiju i tvrdit da je Jokić savršen. Jer on to nije. Da bi znao da nije dovoljno je pogledati jednu utakmicu Nuggetsa.

Poslednja izmena:
1.Jokic ima igru tijelom odlicnu

2.Sta ce centru trojke i prodor uz 2 finte prije polaganja a vodi napad kao plej preko citavof terena,pa kada si najbolji nema pitanja,sta ce mu to,kada si najbolji sve znas da radis kao Jokic,to ti je kada si u Hotelu najboljem na svijetu,nema cega nema

3.Trae jer je brzi,Jokiceve pasove treba u pokretu hvatati,tada su pravi
Ojbt, uživaj

Apsolutno ni ja ne kazem da je savrsen,ali ovdje ljudi pricaju bemsilice pazi neki kazu nije u top 10 koje neznanje i komedija,a ima likova kojima nije u top 30

--Kako moze neko ko je 3 puta bio Mvp NBA lige biti van top 10 kada polovina tih igraca koje bi ti likovi stavili u top 10 ispred Jokica nemaju ni 2 Mvp nagrade.E sada vidi koliko su to pristrasni likovi ili su hejteri samo luda osoba moze imati takvu logiku

---Znaci nije u Top 10 po hejterima Jokic koji igra najbolju sezonu u istoriji kosarke.Niko nikada u jednoj sezoni osim Jokica nije bio u top 3 po poenima,asistencijama i blokadama.

Za svakog normalnog to je igrac za Goat debatu
Pas daj barem nauči te podatke kojima pokušavaš baratati. Jokić nije ni u prvih 50 po blokadama.

Ako Jokic ikada udje u top 10, onda mora i Caruso.
To je sada problem, jer nema mesta za sve u top 10, koji su bolji od Jokica.
Skola, Meli, Embid, Caruso.

Salu na stranu, ali da bek onako cuva centra, da Jokic ne moze poen da postigne, da gubi lopte, igra bezidejno-neverovatno.
Shek i Olajuwon se smeju ko sve danas igra centra u NBA.

Ako Jokic ikada udje u top 10, onda mora i Caruso.
To je sada problem, jer nema mesta za sve u top 10, koji su bolji od Jokica.
Skola, Meli, Embid, Caruso.

Salu na stranu, ali da bek onako cuva centra, da Jokic ne moze poen da postigne, da gubi lopte, igra bezidejno-neverovatno.
Shek i Olajuwon se smeju ko sve danas igra centra u NBA.
Kriv je trener. Umesto da kaže igračima da mu šalju visoke lopte jer je Karuso dosta niži od Jokića oni mu spuštaju niske lopte. I tako celu utakmicu. A i Jokić ima par kilograma viška i to vuče još iz reprezentacije i zbog toga je manje pokretan nego ranije. Mora to pod hitno da koriguje.

Back