Ne budi ti zapoviđeno, ali ko su ti ljudi koji naseg Jokića porede sa MJ ka GOAT-om?
Da budem kristalno jasan, Jokić je moj čovjek, obožavam ga, vršipujem, ne provlačim ničiju priču, ničiji narativ nego samo svoj, zasnovan na gledanju utakmica, Jokić nije bolji od Michel Jordana, na žalost...
Meni je Jokić najdraži košarkaš ikad, jedan od TOP 10 najdražih sportaša ikad. Gledam ga, i ne spavam, 5+ godina. I onda te likovi koji imaju izmišljenog Jokića u glavi napadaju jer se ne želiš pravit lud. On je najbolji šuter od svih centara u povijesti (nije ni blizu), on je mađu najboljim blokerima i ima blokada koliko god hoće (u stvari je među najlošijima), a u biti je od All Time Great centara uvjerljivo najgori defanzivac. Ako imaš centra u polju, očekuješ da može braniti obruč. Pored Jokića u koš polažu kao da ga nema. To što je TOP 5 u ukradenim loptama, u odbijenim loptama, i u defanzivnim skokovima je odlično. Pogotovo ukradene lopte, što ga čini izrazito podcjenjenim defanzivcem. Kao što ne očekuješ od Mougsey Bougesa da brani obruč, tako od Jokića očekuješ da ga brani. Jer branio ga je svaki drugi velii centar. Ne. Oni Jokićevu veličinu promatraju na način da može zakucati s 2 ruke i zato je bolji od Nasha koji ne moće zakucati s 2 ruke. Potpuno ludilo. Ne zna objasniti zašto je Jokić dobar, pa ide traženje mana drugim velikim igračima u povijesti. Pa smo saznali kako
Iverson, Nash i Ray Allen
ne napadaju obruč, kako Curry ne može zakucati, kako je
Oscar Robertson igrač koji je jednodimenzionalan tj.
nije kompletan, kako
Larry Bird i Jordan ne mogu izvesti Horog,
kako Jordan nema igru u postu, kako
Wilt i Kareem nisu ni
blizu Jokiću jer
NISU ŠUTIRALI TRICU!!!!!
Jokić bi zabio više trica od KAT-a, samo da je htio. Iako je KAT odigrao 100 utakmica manje, zabio 310 trica više i ima značajno viši postotak za 3. Onda dalje,
LeBron je sebičan i nikad
nije bio vrhunski asistent.
Shaq je sirovina koja je igrala samo na sirovu snagu i
nije šutirao trice. On je krvavaim radom postao dobar jer
nije talentiran. Chris Paul nema
šut. Dame Lillard ne zabija trice s pola, to rade samo Jokic, Curry, i pazi sad,
Jordan!!!!
Iz komentara se sa 100% sigurnošću da zaključiti da nije gledao NBA 90-ih, 00-ih, 10-ih, i ne gleda ga danas. Ali kad ga pitaš nešto o košarci, odgovor dobiti nećeš. On misli da su blokade i ukradene, lopte isto. Frajer kaže da je Nashu mana što ne može zakucati s 2 ruke, ali Jokićeve mane u obrani su nešto što sam ja izmislio.
Evo, da ga pitamo još jednom.
1. Što je to igra tijelom?
2. Što će bekovima "horog"
3. Koji PG više paše Jokiću, Dončić ili Trae?
4. Možeš li pojasniti zašto?
Mene zbilja zanima.