zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.695
E baš si pokazao da se razumeš, k'o Marica u...ako ga sudije zaštite po običaju.
Njega sudije štite? Kojom se drogom drogiraš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E baš si pokazao da se razumeš, k'o Marica u...ako ga sudije zaštite po običaju.
Koliko trojki je Jokić ubacio na SP, OI, protiv Amerikanaca kada je bilo najvažnije?
On moze da ubacuje trojke samo u današnjem trulom NBA, ili da vodi loptu coast to coast i pretrcava bekove i krila nezainteresovane za kosarku.
On to u Evropi ne može da radi, može samo na postu da se gura. Sva njegova širina u košarci gde se igra donekle odbrana svodi se na snagu i visinu.
Tada mu je prosek koševa 15-20p ako ga sudije zaštite po običaju.
O odbrani da ne govorimo, tu je teški amater.
Ne može tako velikog igrača kako tvrdiš za Jokića, svaki put Embid da oduči od košarke. I Embid je daleko bolji šuter od Šeka, a ne može vodu da mu nosi.
Ne može se donositi zaključak o nečijoj veličini na osnovu statistike u cirkusu i upoređivati sa pravom košarkom kakva se igrala 80,90-ih. Jednostavno ne može.
Medzik Dzonson 211 ???Medzik i Jokic su 2 najkompletnija igraca ikada a sto je jos veci fenomen Medzik Dzonson je sa 2.11 igrao pleja axaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa ma ******* genije,takav lik se popisao po poziciji pleja
Medzik Dzonson 211 ???
Mozda ako je na lestvama
Jokic je utakmicu protiv amerike odigrao na nivou. Pa ko se klao pod kosem sa onim zverima koji su se smenjivali na njemu ko na traci.Jedino ga sut za tri nije posluzio sve ostalo je bilo ok.To je to po zamislima Pesica...Jokic je dirigovao igrom i razigravao saigrace 11 asistencija je imao,dakle nije bio cilj da on sam igra i da ugusi svoje saigrace.Ta prica o losem danu nekog igraca ne pije vodu jer svaki igrac ima utakmicu koju ne odigra na nivou
Mislim da je zapravo 204 bio visok,a da je to visina sa patikama,ali nebitno2.06 sto je opet nestvarno za pleja
Dođi jadniče pa mi to reci u oči, da vidiš šta bi ti se desilo.Sta se pecas na ovog thora mentalnog degenerika koji ima koeficijent inteligencije manji od broja cipela koji nosi.
Dođi jadniče pa mi to reci u oči, da vidiš šta bi ti se desilo.
Koliko si bolestan da neistomišljenike ovako vređaš, samo zato jer ti neko drma kavez uverenja mukotrpno donetih brojem cipela.
Dečko leči se.Joj smehotresu ,a sta bi se desilo? Sad me bas zivo zanima?
Gde tacno treba da dodjem? Jel se moze brzim vozom do tvoje destinacije?
Smehotresu nisi ti neistomisljenik ti si trol...to su dva razlicita pojma.
Smehotresu zasto drugi igraci nemaju brojke ko Jokic???Dečko leči se.
Domantas Sabonis, Doncic, DeMarkus Cousins, Russell Westbrook nekada.Smehotresu zasto drugi igraci nemaju brojke ko Jokic???
Jesi odgovorio,jesi kazoooooooo???????
Doncic je cudo od igraca uvek bio i po talentu moze uz Jokica ostali ne,a i nemaju njegovu statistiku.Domantas Sabonis, Doncic, DeMarkus Cousins, Russell Westbrook nekada.
Evo ga smehotres u punom sjaju.Triple double je precenjena statistička kategorija, koja je prvenstveno posledica postavke timske igre na jednog igrača.
RW je jedan od najboljih atleta na mestu pleja koji su ikada igrali.Ako je jedan plej poput RW mogao da hvata svaku utakmicu po 10sk, šta je centru teško da ima TD svaki meč kada ima loptu u svojim rukama svaki napad
Nema Jokicevu statistiku,ali ono sto je najbitnije nema Jokicev skill.I Sabonis niže TD pored nekoliko igrača koji vole da imaju loptu u rukama, ako bi imao slobodu kao Jokić istu statistiku bi imao.
Ti jesi trol i na ovom forumu je to dozvoljeno.Znam da sam mnogima ovde dosadan sa "trolovanjem", "prozivanjem" Jokića kako to neki doživljavaju, ali ja to ne radim iz mržnje ili zavisti već samo iznosim mišljenje o javnoj ličnosti, sportisti kako ga ja vidim na osnovu iskustva praćenja i igranja košarke.
Jokic je u privatnom zivotu inteligentniji od tebe sto puta.Možda je moje mišljenje o Jokiću van sfere kosarke kao polupismenog idiota nekoga navelo na mržnju, ali to nije istina.
Jokic igra u eri kada su kosarkasi brzi,skocniji,efikasniji,precizniji kosarka je napredovala i sada na primer svi moraju da sutiraju trojke mnogo veci je sada fokus na ofanzivi.Kao košarkaš smatram da je Jokić jako precenjen, jer igra u najmekšoj NBA u istoriji, a to se ne uzima u obzir kada se računaju neki besmisleni rekordi.
Mani se ti filozofiranja nije to za tebe.Uporedite Lebronovu statistiku u prajmu i sada u 40 godina, skoro ista, a čovek ne igra odbranu već 10 godina.
To valjda nešto govori o ligi.
Ti koji tvrdiš da Jokića štite sudije spominješ Lebronovu statistiku? Pa taj da izvadi nož i zakolje protivnika, ne bi dobio ličnu, a kamoli tehničku za unošenje u facu sudijama, psovanje, skakanje kao neko derište, flopovanje...Uporedite Lebronovu statistiku u prajmu i sada u 40 godina, skoro ista, a čovek ne igra odbranu već 10 godina.
Jasam, eto, napisao u komentaru svoje mišljenje a nijednom nisam ismevao tebe.Doncic je cudo od igraca uvek bio i po talentu moze uz Jokica ostali ne,a i nemaju njegovu statistiku.
Evo ga smehotres u punom sjaju.
Lopte se same odbijaju Jokicu u ruke,asistencije koje radi moze bilo ko samo taj neko treba da ima dozvolu trenera itd.
I kako covek da te ne zavitlava kad nemas jednu ispravnu mozdanu vijugu u glavi...
Dobar si za smejanje tu dajes doprinos.
Meni kad se cita nesto smesno procitam tvoje baljezgarije,a kad ne onda preskacem tvoje postove.
Besmisleno je po tebi sve sto radi Jokic,ako napravi triple douple onda je precenjeno,ako da 40 poena onda je sebican,ako da deset poena onda nema pojma i ne ume vise.
RW je jedan od najboljih atleta na mestu pleja koji su ikada igrali.
Smehotresu i ti si isto tako mogao sve to da radis samo ti nisu dozvolili,sram ih bilo.
Nema Jokicevu statistiku,ali ono sto je najbitnije nema Jokicev skill.
Ti jesi trol i na ovom forumu je to dozvoljeno.
Isti si ko ovi Vucicevi botovi.Glupi ste,nemate argumente i lazete,samo sto oni to rade zbog para i koristoljublja,a ti ovde zbog zavisti.
Ti si na Olimpijadi navijao protiv Srbije i jedini si se radovao zbog poraza.Eto dokle ide tvoja sujeta.
Jokic je u privatnom zivotu inteligentniji od tebe sto puta.
Jokic igra u eri kada su kosarkasi brzi,skocniji,efikasniji,precizniji kosarka je napredovala i sada na primer svi moraju da sutiraju trojke mnogo veci je sada fokus na ofanzivi.
Mani se ti filozofiranja nije to za tebe.
Sve to isto radi Jokić, i stalno kuka na sudije.Ti koji tvrdiš da Jokića štite sudije spominješ Lebronovu statistiku? Pa taj da izvadi nož i zakolje protivnika, ne bi dobio ličnu, a kamoli tehničku za unošenje u facu sudijama, psovanje, skakanje kao neko derište, flopovanje...
Jasam, eto, napisao u komentaru svoje mišljenje a nijednom nisam ismevao tebe.
Ti si u svakoj drugoj rečenici mene nazivao svakojakim neprimerenim imenima, vređao samo zato jer mislim drugačije.
Takva komunikacija od tvoje strane pokazuje nivo inteligencije, i ja na taj nivo ne želim više da se spuštam.
Na košarkaškom terenu, van njega pokazao bih ti koliko ne znaš i koliko si ograničen umno, ovde je to nemoguće jer možeš da napišeš šta zeliš i da ne odgovaraš za svoje reči i dela.
Tako da sa tobom nemam više šta da polemišem, sve si rekao ko si i šta si.
Mr Nobody.
Imao je Djokovic problem dok nije uredio brojke.Sada vise niko to ne moze da ospori.
A na Jokicu je da uredi brojke i niko nece moci da ga ospori.
Elementarno si nepismen, to mi više smeta od tvojih mentalnih problema.Vidi trola sto se stavio u ulogu zrtve.
Ti si svoje misljenje o njemu rekao davno i mogao si posle toga da produzis dalje,ali vise ti se svidja ovo drugo....
Pitanje je,a kada si osetio da si bas toliko nadaren i inteligentan za kosarku? Ono sa koliko godina si primetio da si nesto posebno i da nisi isti ko drugi ljudi???
Nisi odgovorio oko Jokicevih brojki tvoj odgovor je da to moze svako,a njemu je trener ustvari dao te brojke.
Jesi to rekao?
Mada nikoga ne zanima tvoje misljenje puna krstarica ljudi sa mentalnim tegobama,ali tvoji odgovori kao rekoh zasmejavaju.
Ajde,ajde trolu umes ti i bolje od ovoga.Elementarno si nepismen, to mi više smeta od tvojih mentalnih problema.
Imaš onog retarda filiposa, pa njega pitaj.Ajde,ajde trolu umes ti i bolje od ovoga.
Nego posto si ti nadaren za kosarku...da te pitam sta mislis koji igrac iz Evrolige bi mogao da cuva Jokica jedan na jedan?