kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.786
halide mozes da nam pogledas u kolon , dobro zaroniTi si budista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
halide mozes da nam pogledas u kolon , dobro zaroniTi si budista.
halide mozes da nam pogledas u kolon , dobro zaroni
Iz Čipuljića koji su 100% Cincarsko seloVucic je Srbin iz Bosne.
Nije ona ni liberalna ni radikalna. Ona je budaletina.Карлеуша је либерална поприлично, не радикала
Vulin je Debil. Ako je pri tome i Cigan, nemam tu šta da dodamA Vulin cigan. Tako barem kaže pravi Srbin Vojvođan Milan Paroški.
Iz Čipuljića koji su 100% Cincarsko selo
Не видим контрадикторност
Koga predstavlja Brnaba?Srbe ili Hrvate? A AV? Srbe ili Cincare? Glupo je. To što je Marinika,ma šta mi mislili onjenoj politici, Rumunka, ne menja ništa.Državljanka je Srbije i ima pravo da se bavi politikom, bez obzira na porekloi debil definitivno,
sve to stoj iza moralno karakternu posrnulu kur.vetinu tipa jelena karleusa
no, pitanje je na mjestu
koga predstavlja cobani?
srbe? ili rumune?
onda neka se registruje kao rumunska partija, nacionalna manjina i nikom nista
Koga predstavlja Brnaba?Srbe ili Hrvate? A AV? Srbe ili Cincare? Glupo je. To što je Marinika,ma šta mi mislili onjenoj politici, Rumunka, ne menja ništa.Državljanka je Srbije i ima pravo da se bavi politikom, bez obzira na poreklo
Sutra, da se neki Rus,državljanin Srbije, probije u vrh neke političke organizacije, da li bi ga pitali : "Koga predstavljaš i šta hoćeš ?".No, lako je šiljiti k. na Rumunima.Veoma pouzdanim komšijama sa kojima nemamo nikavih problema.Ebe se meni za Mariniku, nego razmišljam kako bi prosečan Rumun gledao na ovakve prozivke. Većina Rumuna gaji simpatije prema nama kao narodu.
a, bre, sta nam kvaris posao? ona, jeca je nas agent, pusti bre da se ovo zalaufa, pa .... ala si nestrpljivKoga predstavlja Brnaba?Srbe ili Hrvate? A AV? Srbe ili Cincare? Glupo je. To što je Marinika,ma šta mi mislili onjenoj politici, Rumunka, ne menja ništa.Državljanka je Srbije i ima pravo da se bavi politikom, bez obzira na poreklo
Ни једно ни друго. Да би пропала, прво мора бити на каквој-таквој висини, а да би била певаљка мора ипак како-тако пјевати.propala pevaljka...![]()
Ни једно ни друго. Да би пропала, прво мора бити на каквој-таквој висини, а да би била певаљка мора ипак како-тако пјевати.![]()
Карлеуша је либерална поприлично, не радикала
natobots koji bi da srbi placaju jer su genocidni, jel tako?
ma, nato, batice, plus srbi srebrenica genocid, si slep?Većina Rumuna gaji simpatije prema nama kao narodu.
natobots koji bi da srbi placaju jer su genocidni, jel tako?
ja nisam uz mariniku, i ne mislim da je djilas gospodin, vec da radite za sns i vucica, ali mozda odustanemo od njegovog rusenja, jer ce pristati na prelaznu vladu, a srbija ce se tek usositi
kidnapovanje protesta vam nece uspeti, radije cemo ostaviti vucica na vlasti, nego vama da je damo
Обрадовић: Неки из прозападне опозиције себи дозвољавају да присвајају протесте
sutra kada rumunija zarati sa rusijom, jer iz nje polecu f16, jel treba i srbija?
Dobro.natobots koji bi da srbi placaju jer su genocidni, jel tako?
ja nisam uz mariniku, i ne mislim da je djilas gospodin, vec da radite za sns i vucica, ali mozda odustanemo od njegovog rusenja, jer ce pristati na prelaznu vladu, a srbija ce se tek usositi
kidnapovanje protesta vam nece uspeti, radije cemo ostaviti vucica na vlasti, nego vama da je damo
Обрадовић: Неки из прозападне опозиције себи дозвољавају да присвајају протесте
sutra kada rumunija zarati sa rusijom, jer iz nje polecu f16, jel treba i srbija?
necemo mariniku, i necemo djilasa, kako bi vi albanci voleli
ma, nato, batice, plus srbi srebrenica genocid, si slep?
ma sta pasosi? tesko da ovaj radi za francusku, ili ja za.... ali ovaj sa sahovnicom je sumnjiv