Može li jadnije? Radikalka Karleuša pita Mariniku: Jeste li Srpkinja ili Rumunka?

ma sta pasosi? tesko da ovaj radi za francusku, ili ja za.... ali ovaj sa sahovnicom je sumnjiv
da vidimo koja je patriotska opcija, i sto rece sarovic ko ulazi u prelaznu vladu, nacionalnog spasa, dace vucic, kada zagusti

evo, ja ne podnosim smradikale, ali sarovic ima moje postovanje.

Za patriotsku opciju imas makedonku Milicu Stamenkovski 🇲🇰

u cemu je tacno problem? Sta fali pitanju?
Pitanje je prozivanje po nacionalnoj osnovi. Kakve veze ima sa bilo čim da li je Marinika Rumunka ili Srpkinja? Da li je to po Karleuši zabranjeno pripadnicima nacionalnih manjina da se bave politikom i da iznose svoj stav o nekom političkom pitanju u državi čiji su građani i kojoj plaćaju poreze? Da je zakona Karleuša bi trebalo da odgovara zbog izazivanja međunacionalne mržnje.

pa ima veze ako kaze da su srbi izvrsili genocid, znaci nije ona, nisu rumuni
sta nju briga za srbe i srbiju, kao i anu brnab da li ce posle kosova da ode i vojvodina, po mapi wef-a, ...?
Издајничка Влада и Александар Вучић би морали да објасне зашто на сајту Светског економског форума, са којим је Ана Брнабић потписала споразум и отворила Центар за четврту индустријску револуцију, стоји Србија без Војводине и Косова.
5445170679470213257_120.jpg

Ево шта је Клаус Шваб спремио за Србију: На ред долази Војводина!? (ФОТО) https://srbin.info/politika/evo-sta-je-klaus-svab-spremio-za-srbiju-na-red-dolazi-vojvodina-foto/

I sto tu fali? To su granice Kraljevine Srbije prije 1918.

pa ima veze ako kaze da su srbi izvrsili genocid, znaci nije ona, nisu rumuni
sta nju briga za srbe i srbiju, kao i anu brnab da li ce posle kosova da ode i vojvodina, po mapi wef-a, ...?
Издајничка Влада и Александар Вучић би морали да објасне зашто на сајту Светског економског форума, са којим је Ана Брнабић потписала споразум и отворила Центар за четврту индустријску револуцију, стоји Србија без Војводине и Косова.
5445170679470213257_120.jpg

Ево шта је Клаус Шваб спремио за Србију: На ред долази Војводина!? (ФОТО) https://srbin.info/politika/evo-sta-je-klaus-svab-spremio-za-srbiju-na-red-dolazi-vojvodina-foto/
Ne znam da je ikada rekla da su svi Srbi izvršili genocid. Ako misliš na Srebrenicu da li je zločin ili genocid...pa i neki Srbi kažu da je to genocid i niko ih ne proziva po nacionalnoj pripadnosti. A neki Rumuni ne smatraju to genocidom . Kako se oni osećaju nakon ovih prozivki po nacionalnoj pripadnosti? Da li se sa ovom izjavom prozivaji svi Rumuni i da li se stvara međunacionalna mržnja što je po našem zakonu kažnjivo.

.pa i neki Srbi kažu da je to genocid i niko ih ne proziva po nacionalnoj pripadnosti.
drugosrbi, i to je nacionalna prozivka, kako nije?

jes jeca je lajava malo vise, ali trazimo ko bi se priklonio patriotskoj opciji u buducoj vladi nacionalnog spasa koju vucic jos ne da, ali ce dati, tzv. prelaznoj vladi... jer ovo do sada nicemu ne vodi, niske strasti, pa red velikog vodje, te u krug

da djilas nije kolabirao sa vlascu, da marinika nije optuzila srbe za genocid, koji ce se sutra srbiji obiti o glavu, da ovo, da ono...

negde i vucic nagovestava da nam tek sledi tezak period, da kurti zeli da bude drugi zelenski - opasna je to prozivka, sta ako je tacna, sta ako vucic ne blefira, ako sledi rat po svaku cenu? mi onda moramo da izaberemo medju nama najbolje od najboljih, a ne da sumnjamo da ce nas neki/neke prodati za 30 srebrnjaka... posle kosova, vidis da ide vojvodina? moz' se raspadne srbija, samo bgd pasaluk da ostane vrlo lako

MOŽE LI JADNIJE? Radikalka Karleuša pita Mariniku: Jeste li Srpkinja ili Rumunka?​

Jadno, jadnije, Jelena Karleuša. Nakon botovanja u emisiji "Hit Tvit" na Pinku, zatim učestvovanja na kontramitingu SNS-a, pevačica Jelena Karleuša nastavila je da botuje za vlast i na društvenim mrežama, a danas je uspela da svojom objavom "dotakne dno". Ona je na Instagramu sramno napala potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i to na nacionalnoj osnovi.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/472815/jelena-karleusa-napad-marinika-tepic.html

Pogledajte prilog 1350289

Meni ovo simpaticno, tolko je glupo da je simpaticno.

drugosrbi, i to je nacionalna prozivka, kako nije?

jes jeca je lajava malo vise, ali trazimo ko bi se priklonio patriotskoj opciji u buducoj vladi nacionalnog spasa koju vucic jos ne da, ali ce dati, tzv. prelaznoj vladi... jer ovo do sada nicemu ne vodi, niske strasti, pa red velikog vodje, te u krug

da djilas nije kolabirao sa vlascu, da marinika nije optuzila srbe za genocid, koji ce se sutra srbiji obiti o glavu, da ovo, da ono...

negde i vucic nagovestava da nam tek sledi tezak period, da kurti zeli da bude drugi zelenski - opasna je to prozivka, sta ako je tacna, sta ako vucic ne blefira, ako sledi rat po svaku cenu? mi onda moramo da izaberemo medju nama najbolje od najboljih, a ne da sumnjamo da ce nas neki/neke prodati za 30 srebrnjaka... posle kosova, vidis da ide vojvodina? moz' se raspadne srbija, samo bgd pasaluk da ostane vrlo lako
Nama je potrebno poštovanje zakona i stabilnost. Stabilnost u državi se ne postiže prozivanjem nekog po nacionalnoj pripadnosti, već se postiže suprotno. Postiže se nestabilnost, međunacionalna mržnja itd. Da je Karleša rekla Mariniki da je loša zbog toga i toga a ona joj je rekla da je loša zato što je Rumunka? Ceniš da je to dobro za državu? Ja mislim da nije. Da se poštuje zakon Karleuša bi odgovarala zbog ove izjave.

• Haha
Reactions: PA8
Da je Karleša rekla Mariniki da je loša zbog toga i toga a ona joj je rekla da je loša zato što je Rumunka? Ceniš da je to dobro za državu? Ja mislim da nije. Da se poštuje zakon Karleuša bi odgovarala zbog ove izjave.
rekla joj da je losa? moze da bude losa za srbiju, jer joj je nato rumunija preca, a kao osoba da bude dobra.

vidi, ja sam amerikanac, sta je problem, da sam uzeo svapsko drzavljanstvo bio bih svaba, samo ne onaj gad klaus

sta kosta mariniky da kaze kao ja sto kazem? jesam li ja manji srbin, ili ona manja rumunka onda? pa nismo

jel mogu ja amerikanac da budem predsednik amerike? ne mogu, jer nisam rodjen ovde, mogu moja neka deca, ne sva... kako ti nije jasno da moras da pripadas ili si strani element

da se ne ocerupa srbija, vojvodina, kao ukrajini sto sledi? da je marinika tajlandjanka, ne bi bio problem, ovako ne znamo kome ce da ode vojvodina, kao kosovo sto ode albaniji, ajde ne pravi se lud, vidis mapu wef-a iznad?

Poslednja izmena:
ebeš sve vas kojima mišljenje kreira neka Karleuša, koj je godinam imala tarifu... i to jefitnu
ma kakva jeca nama da kreira, nego marinika krade protest
Обрадовић: Неки из прозападне опозиције себи дозвољавају да присвајају протесте

"МАРИНИКА ТЕПИЋ ЈЕДАН ОД ОРГАНИЗАТОРА ...

https://www.novosti.rs › politika › svi

·Translate this page

2 days ago — Marinika je pokušala da preuzme protest i doživela debakl. (

e, onda smo aktivirali jecu novopecenu sns sektasicu, jednim udarcem dve muve, mojne si tenkre, banovacete bzvz, sve je ovo spec.op. nas patriota

Poslednja izmena:
rekla joj da je losa? moze da bude losa za srbiju, jer joj je nato rumunija preca, a kao osoba da bude dobra.

vidi, ja sam amerikanac, sta je problem, da sam uzeo svapsko drzavljanstvo bio bih svaba, samo ne onaj gad klaus

sta kosta mariniky da kaze kao ja sto kazem? jesam li ja manji srbin, ili ona manja rumunka onda? pa nismo

jel mogu ja amerikanac da budem predsednik amerike? ne mogu, jer nisam rodjen ovde, mogu moja neka deca, ne sva... kako ti nije jasno da moras da pripadas ili si strani element

da se ne ocerupa srbija, vojvodina, kao ukrajini sto sledi? da je marinika tajlandjanka, ne bi bio problem, ovako ne znamo kome ce da ode vojvodina, kao kosovo sto ode albaniji, ajde ne pravi se lud, vidis mapu wef-a iznad?
Pa i Marinika verovatno nema problem da kaže da je Srpkinja u smislu da je iz Srbije i ima njeno državljanstvo. Ali Karleušina izjava ne može da se tumači u smislu državljanstva jer je jasno da je Marinika državljanka Srbije . Ovo je čisto prozivanje po nacionalnom poreklu i Karleuša bi trebalo da odgovara zbog izazivanja međunacionalne mržnje. Tako su nacisti prozivali Jevreje pre dugog svetskog rata. Ne vidim razliku između toga i ove Karleušine izjave. Čist fašizam.

Pa i Marinika verovatno nema problem da kaže da je Srpkinja u smislu da je iz Srbije i ima njeno državljanstvo. Ali Karleušina izjava ne može da se tumači u smislu državljanstva jer je jasno da je Marinika državljanka Srbije . Ovo je čisto prozivanje po nacionalnom poreklu i Karleuša bi trebalo da odgovara zbog izazivanja međunacionalne mržnje. Tako su nacisti prozivali Jevreje pre dugog svetskog rata. Ne vidim razliku između toga i ove Karleušine izjave. Čist fašizam.
Koga bole k. šta Marinika pokušava.
bolelo bi da je uspela, ali smo je osujetili, i sada sa jecom zabiberili
Ono što je žalosno što jedna prangijara od par stotina evrića ima mogućnost da pravi Rumune, inače, građane lojalne Srbiji i generalno srbofilne ljude državnim neprijateljima.Jbt. Karleuša priča....
onda dole sns fasisticka sekta, jel se sns hvalio sa jecom? jeste. jel je puni milionima preko telekoma? molim lepo. ne mogu da se natezem s vama vise, ja to nisam doziveo kao medjunacionalnu mrznju, mislim da ste isparanoisali, ali kako god na dusu sns sekte,a ne na moju, pa ja cak i ne slusam narodnjake, jos manje padam na jecine vulgarizme, ja joj ne bih dao zutu banku

e jesi ....
, inače, građane lojalne Srbiji
pa, pa paranojo

Poslednja izmena:

MOŽE LI JADNIJE? Radikalka Karleuša pita Mariniku: Jeste li Srpkinja ili Rumunka?​

Jadno, jadnije, Jelena Karleuša. Nakon botovanja u emisiji "Hit Tvit" na Pinku, zatim učestvovanja na kontramitingu SNS-a, pevačica Jelena Karleuša nastavila je da botuje za vlast i na društvenim mrežama, a danas je uspela da svojom objavom "dotakne dno". Ona je na Instagramu sramno napala potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i to na nacionalnoj osnovi.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/472815/jelena-karleusa-napad-marinika-tepic.html

Pogledajte prilog 1350289

Pa i Karleuša je Romkinja pa šta sad...

...

Nije ona ni liberalna ni radikalna. Ona je budaletina.
Jovana Jeremić samo za broj veća.
Мени је Мирко Рондовић још пре двадесет година за њу рекао да је рибетина, а Мирко је био светски експерт за те ствари. Такве не служе ни за певање ни за политику него за радост срећницима и одличним ученицима.

Back