Može li jadnije? Radikalka Karleuša pita Mariniku: Jeste li Srpkinja ili Rumunka?

FxTep45WAAEC-Yh
"Ja kao umetnik"

Retko odvratna i antipaticna osoba, iskreno ne vidim svrhu njenog bitisanja osim da zagadjuje javni prostor. 🤮

A i ona ce nekom dal je Srbin ill ne a bese koliko se secam njen cale ucestvovao u namestaljci sa onon hladnjacom i dopremanju leseva u Batajnicu sa sve ciljem da se predstavi kako su Srbi pocinili "genocid" nad Albancima na KiM.

Verujem da većina normalnih Srba i Rumuna ne prati Karleušu i političke igrarije uopšte i ne uzima je za repera srpske misli, a duboko verujem da je svima sve jasno. O drugoj strani neću ni da govorim , u pitanju je politika, a ništa javno plasirano nije istinito.
Inače, Rumunija je naš najveći prijatelj , kroz istoriju.

Inače, Rumunija je naš najveći prijatelj , kroz istoriju.
pa daj onda mi u rumuniji da postavljamo nase marinke
dosta vise komunistickih fora i djilasovstine
sada je rad da srpske patriote vladaju, inace nestade srbije, posle kosova ode i vojvodina, nece nista ostati osim beogradskog pasaluka, jer stalno srbiji namecu dodjose, ocemo bre RODJENOG U SRBIJI I SRBINA DA VLADA,. necemo cipuljice i potomke ustasa, kojekave lgbt strance da nam razdaju zemlju wef-u, i belosvetskim hohstaplerima

ja nisam rodjen u usa, i ne mogu da budem predsednik usa,. ali glasam protiv bajdena izdajnika, jer sam amerikanac!

pa kako onda oni koji nisu rodjeni u srbiji mogu da vladaju srbijom? NESTACETE, DODJOSI VAS IZRADISE KAO VOLOVE, POZNAT JE SRPSKI VO kome se vi klanjate, a u stvari ste sami v....i

Poslednja izmena:
"Radikalka Karleuša"...

Koliko god želeli da Jelenu Karleušu prikažete kao "radikalku", ona je ostrašćeni LDP-ovac, đinđićevac i "čedista", vatreni podržavalac Srbljane Biljanović, LGBT političke zajednice u Srbiji, gej-parada itd., zagovornik da se u Srebrenici dogodio genocid, protivnik srpskog nacionalizma, protivnik SRS i Šešelja lično, koji je btw nju nazvao biološkim fenomenom, da neko nema mozak a sposoban je da govori.

Čak je i u ličnom sukobu sa Pinkom, Željkom Mitrovićem, Cecom i polovinom estrade. Do nedavno je bila jedna od glavnih fora kad se podhebava Druga Srbija, da im se spomene Jelena Karleuša, tako da verujem da ste jedva čekali da je istisnete kao gnoj iz pore, ali realno ona je problem iz vaših redova, sorry

pa daj onda mi u rumuniji da postavljamo nase marinke
dosta vise komunistickih fora i djilasovstine
sada je rad da srpske patriote vladaju, inace nestade srbije, posle kosova ode i vojvodina, nece nista ostati osim beogradskog pasaluka, jer stalno srbiji namecu dodjose, ocemo bre RODJENOG U SRBIJI I SRBINA DA VLADA,. necemo cipuljice i potomke ustasa, kojekave lgbt strance da nam razdaju zemlju wef-u, i belosvetskim hohstaplerima

ja nisam rodjen u usa, i ne mogu da budem predsednik usa,. ali glasam protiv bajdena izdajnika, jer sam amerikanac!

pa kako onda oni koji nisu rodjeni u srbiji mogu da vladaju srbijom? NESTACETE, DODJOSI VAS IZRADISE KAO VOLOVE, POZNAT JE SRPSKI VO kome se vi klanjate, a u stvari ste sami v....i
Nemam pojma o čemu pričaš a iskreno da ti kažem i ne zanima me , eto samo da kažem

"Radikalka Karleuša"...

Koliko god želeli da Jelenu Karleušu prikažete kao "radikalku", ona je ostrašćeni LDP-ovac, đinđićevac i "čedista", vatreni podržavalac Srbljane Biljanović, LGBT političke zajednice u Srbiji, gej-parada itd., zagovornik da se u Srebrenici dogodio genocid, protivnik srpskog nacionalizma, protivnik SRS i Šešelja lično, koji je btw nju nazvao biološkim fenomenom, da neko nema mozak a sposoban je da govori.

Čak je i u ličnom sukobu sa Pinkom, Željkom Mitrovićem, Cecom i polovinom estrade. Do nedavno je bila jedna od glavnih fora kad se podhebava Druga Srbija, da im se spomene Jelena Karleuša, tako da verujem da ste jedva čekali da je istisnete kao gnoj iz pore, ali realno ona je problem iz vaših redova, sorry
Ona je velika veganka koja ima gomilu slika gde zdere meso.
Ona je moralna vertikala koja se svalerala u vreme svog prvog i drugog braka.
Dovodila je fudbalera da je oprasuje dok su joj deca bila u kuci.

I sto je najvaznije, ostala je bez para i sad radi najgoru pljuvacinu da bi je gazda vucic finansirao, a to je bas bedno.

Back