Može li bez prednje registracije? Prednja registracija stvara dosta problema prilikom dizajna autimobila, odnosno treba planirati i mesto da se ona postavi. Ako neko beži automobilom zapamtiće mu automobil preko registracije koja se nalazi otpozadi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e glupog li pitanja!Može li bez prednje registracije? Prednja registracija stvara dosta problema prilikom dizajna autimobila, odnosno treba planirati i mesto da se ona postavi. Ako neko beži automobilom zapamtiće mu automobil preko registracije koja se nalazi otpozadi.
Pogledajte prilog 1633882
Pa dizajn automobila je podjednako bitan kao i kvalitet.e glupog li pitanja!
cuj "zbog dizajna" da se ukine prednja tablica![]()
![]()
![]()
Što mora kada kad prođe automobil zadnja registracija mora da se vidi.Mora i kraj priče.
Napravi se radar sa dve kamere, jedna snima automobil sa prednje a druga sa zadnje strane kada automobil prođe radar. Ili se registracija može staviti sa unutrašnje strane šoveršajbne.Mora i prednja zbog radara i ostalih kamera koje prate i kažnjavaju nevezan pojas, telefon, prekoračenje brzine itd.
Ovde mora i prednja. U Americi ne mora. Znači ako ti smeta preseli se tamo.Može li bez prednje registracije? Prednja registracija stvara dosta problema prilikom dizajna autimobila, odnosno treba planirati i mesto da se ona postavi. Ako neko beži automobilom zapamtiće mu automobil preko registracije koja se nalazi otpozadi.
Pogledajte prilog 1633882
Znači vidiš da ipak može. Propisi nisu zakoni fizike, oni su podložni promenama.Ovde mora i prednja. U Americi ne mora. Znači ako ti smeta preseli se tamo.
jel imas predstavu koliko bi kostali izmene svih kamera na ovom svetu, da umesto sa jedne strane mogu da snimaju sa obe?!Napravi se radar sa dve kamere, jedna snima automobil sa prednje a druga sa zadnje strane kada automobil prođe radar. Ili se registracija može staviti sa unutrašnje strane šoveršajbne.
ovo je samo delimicno tacno, u vise od polovine zemanja USA moraju po zakonu da se imaju obe tablice (prednja i zadnja)Ovde mora i prednja. U Americi ne mora. Znači ako ti smeta preseli se tamo.
Pa može registracija sa prednje strane na šofersajbni da stoji kao prelazno rešenje, a ti radari se ionako menjaju posle nekog vremena, kupuje se novi.jel imas predstavu koliko bi kostali izmene svih kamera na ovom svetu, da umesto sa jedne strane mogu da snimaju sa obe?!
i sve to zbog "dizajna automobila"
jbte, koliki treba debil da budes pa da na takvu ideju dodjes.
ne zale se sami dizajneri automobila da im smeta prednja tablica, ti se zalis!![]()
na sta bi to tek licilo da se tablica stavlja sa unutrasnje strane soferke!?Pa može registracija sa prednje strane na šofersajbni da stoji kao prelazno rešenje, a ti radari se ionako menjaju posle nekog vremena, kupuje se novi.
Meni je i ružno i bespotrebno da postoji registracija sa spoljne prednje strane jer znam šta su dizajnerski problemi za razliku od tebe koji izgleda to ne znaš.na sta bi to tek licilo da se tablica stavlja sa unutrasnje strane soferke!?
jel si ozbiljan ili trolujes?
mislim... ne mogu da zamislim da iko normalan i ozbiljan ovakve ideje ima!
daj mi nadji izjavu nekog poznatijeg dizajnera automobila koji se zali na to da mu smetaju prednje tablice.Meni je i ružno i bespotrebno da postoji registracija sa spoljne prednje strane jer znam šta su dizajnerski problemi za razliku od tebe koji izgleda to ne znaš.
Nemam pojma ali i drugi ljudi razmišljau o tome:daj mi nadji izjavu nekog poznatijeg dizajnera automobila koji se zali na to da mu smetaju prednje tablice.
Pa kada prođe auto a i može otpozadi da snima, samo se kamera postavi isped mestagde se uzima kartica.A kako naplatna rampa da snima odpozadi ako se kartica uzima pre
Aha.Ovde mora i prednja. U Americi ne mora. Znači ako ti smeta preseli se tamo.
Pa da, u Evropi je svuda tako, a u Americi kaubojština. Kauboji, eto, šta ćeš.Aha.
To samo dole na Jugu, a i to samo u nekim državama.
U krštenim državama u srednjem i severnom delu Amerike mora.
P.S.
Na Zapadu u većini javnih garaža izlaziš tako što ti kamera očita tablice,
ne moraš više da očitavaš tiket, bilo bi malo teško bez prednjih tablica...![]()
Tako ti je u skoro svim garažama po beogradu odavno.Aha.
To samo dole na Jugu, a i to samo u nekim državama.
U krštenim državama u srednjem i severnom delu Amerike mora.
P.S.
Na Zapadu u većini javnih garaža izlaziš tako što ti kamera očita tablice,
ne moraš više da očitavaš tiket, bilo bi malo teško bez prednjih tablica...![]()