Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Cim pocne da se majcinski ponasa, potencijalna je udavaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitah u jednom postu.
Zašto muškarci beže od potencijalnih udavača? I kako se borite sa tim problemom da ne delujete kao udavača?
Pročitah u jednom postu.
Zašto muškarci beže od potencijalnih udavača? I kako se borite sa tim problemom da ne delujete kao udavača?
Pretpostavljam da bih i ja bežala da sam muško od takvih kojima je hobi biti udavača![]()
Pročitah u jednom postu.
Verovatno postoji više tipova udavača. Jedna moja drugarica je bila udavača od kada je poznajem (od 14. godine), a to znači da je želela da se uda i da osnuje porodicu sa ozbiljnim, vrednim i porodičnim muškarcem. Pošto je bila (i još uvek je) mnogo dobra riba, po najstrožijim kriterijumima, ta moja drugarica je oduvek 'furala' sa najpopularnijim frajerima - najbolji sportista, tip iz bogate kuće, popularni muzičar itd. - i još je flertovala sa velikim brojem frajera i prosto vodila računa o svom imidžu dobre i popularne ribe. Bila je jako ozbiljna u potrazi za idealnim partnerom, te tako ni sa jednim muškarcem nije ostala nakon što je pokazao neku fatalnu manu (lenj, neveran, neambiciozan)... i tako je ona izlazila sa tipovima dok se nije zaljubila u savršenog (za nju) tipa, i onda se udala - prilično mlada, sa 25 godina, i sada ima 4 dece, divnu kuću, uspešnog muža (koga je naučila da se lepo oblačiKako izgleda potencijalna udavača, šta je to što uslovno rečeno definiše potencijalnu udavaču?
Beže oni koji ne žele da se žene.
Nikad se nisam borila sa tim problemom jer nikada nisam bila udavača, a to je valjda svima bilo jasno.
Verovatno postoji više tipova udavača. Jedna moja drugarica je bila udavača od kada je poznajem (od 14. godine), a to znači da je želela da se uda i da osnuje porodicu sa ozbiljnim, vrednim i porodičnim muškarcem. Pošto je bila (i još uvek je) mnogo dobra riba, po najstrožijim kriterijumima, ta moja drugarica je oduvek 'furala' sa najpopularnijim frajerima - najbolji sportista, tip iz bogate kuće, popularni muzičar itd. - i još je flertovala sa velikim brojem frajera i prosto vodila računa o svom imidžu dobre i popularne ribe. Bila je jako ozbiljna u potrazi za idealnim partnerom, te tako ni sa jednim muškarcem nije ostala nakon što je pokazao neku fatalnu manu (lenj, neveran, neambiciozan)... i tako je ona izlazila sa tipovima dok se nije zaljubila u savršenog (za nju) tipa, i onda se udala - prilično mlada, sa 25 godina, i sada ima 4 dece, divnu kuću, uspešnog muža (koga je naučila da se lepo oblači) i još uvek izgleda fenomenalno. Jako je vredna i njen dan - ne ide na posao, domaćica - traje 18 sati, jer treba svu tu decu nahraniti, vaspitati, voditi u škole, na kurseve, na tenis i plivanje... Baš je super, prava ozbiljna žena.
Nisam u ovoj temi kritikovao žene koje žele da se udaju.Bio mi je samo zanimljiv razlog zbog kojeg to žele.Verovatno ima mnogo motiva, ali koji je ispravan?.I muškarci su skloni tome da se ožene.Tako da bi se moglo postaviti pitanje ...![]()
Znam, samo sam opisala udavaču koju ja poznajem. Nekako uvek ispadne pogrdno što je neko udavača, a recimo njen primer je baš lep i častan : ) Vrlo odgovorna osoba koja je ozbiljno shvatila svoj život i potrebe. Udavača, pa šta? U njenoj priči je svima lepo.
Ova je svakog svog muskarca od starta razmazila kuvanjem i glumatala da je seksualna opasnica koja ce svom muskarcu da uradi sve sto on pozeli, dok jednog nije na to upecala a cim ga upecala prestalo i kuvanje i seks pa joj se muz nasao u cudu.Ja ne bježim od cura koje imaju ozbiljne namjere. Bježim od onih kojima je udaja jedini cilj u životu,
Ova je svakog svog muskarca od starta razmazila kuvanjem i glumatala da je seksualna opasnica koja ce svom muskarcu da uradi sve sto on pozeli, dok jednog nije na to upecala a cim ga upecala prestalo i kuvanje i seks pa joj se muz nasao u cudu.
Zapravo joj posluzio da joj napravi dete jer je njoj bioloski sat otkucavao i ona je sebi bila zacrtala da za nekog mora da se uda.
I ostvarila je svoje ciljeve ali je brak puko jer se udala za svalercinu koji ju je na kraju sutnuo zbog druge, mladje.
Ova je svakog svog muskarca od starta razmazila kuvanjem i glumatala da je seksualna opasnica koja ce svom muskarcu da uradi sve sto on pozeli, dok jednog nije na to upecala a cim ga upecala prestalo i kuvanje i seks pa joj se muz nasao u cudu.
Zapravo joj posluzio da joj napravi dete jer je njoj bioloski sat otkucavao i ona je sebi bila zacrtala da za nekog mora da se uda.
I ostvarila je svoje ciljeve ali je brak puko jer se udala za svalercinu koji ju je na kraju sutnuo zbog druge, mladje.
Znam jednu ex potencijalnu udavacu koja je muza nahvatala na kuvanje i seks.
Sad su razvedeni, ona peca i dalje na iste fore.
Reko bih da je to uobicajeni zenski mamac.kakav mamac, takav i ulov.
Reko bih da je to uobicajeni zenski mamac.
Reko bih da je to uobicajeni zenski mamac.
Nailazio sam na svasta.ne znam na kakve si žene nailazio... moguće.
Nailazio sam na svasta.
Samo mene ne bi obrlatila samo sa ta dva argumenta.![]()