Motocikli

BMW K1200LT 2001
20220823_193307.jpg

Da, zato sam i pitao. Inače mislim da je ovo najveća serijska mašina koja se može normano videti na ulicama, čak i našim, novosadskim. Doduše ne pravi se više, i u Kavasakiju su malo smanjili doživljaj, tako da umesto ovog na slici sa 2000 kubika ide drugi od ''samo'' 1700.

IMG_20220913_140640.jpg

Jučer kod kolege uzeo Ducati 749 a brt sto je to neudobno tvrdo položaj ocajan ubi na ruke..mora se malo po gasu 150 da te vetar digne i olaksa pritisak na ruke tad je ok. . Za grad stsni kreni kststrofa ali je cool .Slikat cu ga sledece sedmice ako se setim ..covek ga kupio pre 10g i sad moze dobiti iste pare koliko je tad dao

Jučer kod kolege uzeo Ducati 749 a brt sto je to neudobno tvrdo položaj ocajan ubi na ruke..mora se malo po gasu 150 da te vetar digne i olaksa pritisak na ruke tad je ok. . Za grad stsni kreni kststrofa ali je cool .Slikat cu ga sledece sedmice ako se setim ..covek ga kupio pre 10g i sad moze dobiti iste pare koliko je tad dao
Koji grad ...pa to samo autoput trazi .

Zanimljivo. Računam ti ideš po tim susretima pa svašta vidiš, ali ovako u redovnoj upotrebi baš je retko. Mada sam gledam ga opet i čini mi se kao kroz maglu da sam ga nekad i negde video i ja, ali dosta vremena ima tome.

Koji grad ...pa to samo autoput trazi .
Kakav crni autoput....vidi se da nisi bajker.
Bajkeru kad spomenes autoput prevrne ocima jer to je najdosadnija voznja i velika vecina izbegava da vozi autoputem zbog monotonije.
Ovaj tip motora je pravljen za trkacku stazu.
Sve van staze je terorisanje ruku i ledja a voze ga uglavnom mladi jer oni i mogu da izdrze svasta zarad pojave.

Kakav crni autoput....vidi se da nisi bajker.
Bajkeru kad spomenes autoput prevrne ocima jer to je najdosadnija voznja i velika vecina izbegava da vozi autoputem zbog monotonije.
Ovaj tip motora je pravljen za trkacku stazu.
Sve van staze je terorisanje ruku i ledja a voze ga uglavnom mladi jer oni i mogu da izdrze svasta zarad pojave.
Tacno ,nisam bajker .
Autoput moze da bude i sa krivinama sto da ne.
To jeste tacno da je autoput najdosadniji za voznju ,ja samo volim da izduvam auto inace takodje vise volim da vozim po krivinama.

Back