Motocikli

E, ovo moram da podelim s vama - motocikl s avionskim klipnim motorom! Kao što je i red tvorac ga je nazvao Fon Rihthofen, što je ime čuvenog pilota iz 1. svetskog rata poznatog pod nadimkom Crveni baron.

Stara box mašina, ima tu i godina, ali je lep. Ostavićeš ga sebi ili prodaješ?
Za Srbiju je to jos uvek neko normalno godiste jer 2006 jeste staro ali u svetu motociklizma i nije jer eto ja npr vozim coper iz 1998 godine i nista mi ne fali sem mozda malo brzine ponekad.
Ovaj BMW ima sve sto mi odgovara al da vidim kakav je i sa odrzavanjem i ulaganjima.
Od toga prevashodno zavisi da li cu da ga ostavim.

Uzdizanje HD je meni smesno jer to je pre svega nekavlitetan motocikl u koji stalno nesto moras da ulazes.
Imate citave referate o tome na internetu.
Drugar forumas ga je imao i kaze da mu je otpadala leva podlaktica u voznji po Beogradu koliko je tvrdo kvacilo bilo a o vibraciji da ne prica.
Zvuk kazu da je dobar a opet ja ne volim te sto se deru preterano tako da se i tu ne lozim na HD.
Ima na jednom drugom forumu lik HD i svake godine pred sezonu ga sredjuje i ulaze pare a hvali ga na sva usta.
Brate,ja na japancu skinem ceradu i upalim ga i gas i tu japanskim motociklima skidam kapu jer su dostigli sam spic po kvalitetu.

110136357_10223774368255226_8887757256161434793_o.jpg

Ja videh taj Norton Comander na netu i nidje veze sa ovim BMW-om.
Nit je far isti nit je motor isti niti sediste ili bar da podseca jedno na drugo.
Ne znam u cemu ti vidis slicnost kad je ono danasnji fazon caffe racer-a a ovaj BMW je Sport -Touring motor.

Back