Motocikli

Ja od 125 ccm jedini koji sam imao a da izgleda kao trkalica je Kymco Quannon sa 1000 km.
Jednostavno slaba je ponuda jer imao sam Kawasaki Ninja 250 2012 i kad sam seo pa to ko biciklo ide. Izmenjam brzine i mislim jurim a pogledam na sat a ono 60. Mora tzako da se zavrce da bi isao da mislim da ce da pukne agregat.
Mogu misliti kako je sa 125.

Ja od 125 ccm jedini koji sam imao a da izgleda kao trkalica je Kymco Quannon sa 1000 km.
Jednostavno slaba je ponuda jer imao sam Kawasaki Ninja 250 2012 i kad sam seo pa to ko biciklo ide. Izmenjam brzine i mislim jurim a pogledam na sat a ono 60. Mora tzako da se zavrce da bi isao da mislim da ce da pukne agregat.
Mogu misliti kako je sa 125.
Najjace je sto je to za nekoga ko vozi automobil brze od njegovog prosecnog automobila koji je od 0-100 10+ sekundi...

125 ccm je za laganu vožnju gradom bez natezanja oće li ili neće ako imaš devojku iza sebe, o čemu se ovde konkretno priča? Da juriš sa 125ccm? Krajnje klinački.

Onda mu ne treba ni 125 i moze da uzme 50 ako ce da se gleda kako ti to gledas a s obzirom da se u motore ocigledno ne razumes a volis da budes miropdjija u svakoj corbi -sedi 1.
Skuter je tu bolja opcija jer ide bolje tj ne smaras se po gradu s menjacem na tih 125 gde moras konstantno da saltas da bi potegao inace se upuva ako mu das gas na 60 u petoj.

To zavisi od motora.
Negde sam balerina a negde nisam.
Ali motor ima podesavanje visine pa kad ga spremim za sebe sve bude kako treba.
Ti bi kao vozac trka na motoru to trebalo da znas.z:lol:

oYRsKWS.jpg

Hayabusa.
Rekao sam da cu je jednom imati mada sam promenio pravac i sad sam u putnim motorima.
Sport Touring mi nije legao al nisam nikad probao Hayabusu mada znam kako otprilike ide jer sam vozio 6 godina B-King.
Jednog dana.....

Back