mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.975
To voze samo penzioneri ili i neko mlađi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslala mi sinoć sestra od strica, iz Hjustona![]()
Honda NC 750X. Nula kvarova, samo redovno odrzavanje.
Pogledajte prilog 1769368
Vozačica.…vozač bas poranio, 6 ujutru…![]()
Vozačica.
Ide na posao sa njom svaki dan. U Hjustonu moze da vozi 12 meseci godisnje![]()
Imao sam i NC700 i NC750 u ergeli i dobar je to moped.
Slabasan jeste ali i ne treba tu neka snaga za one koji su svesni da su kupili motor sa toliko ks.
Jedan od problema sa tim motorom je postprodaja jer nije bas nesto prodajan tj uzeli bi ga svi ali po nekoj smesnoj ceni pa se desavalo da sam izvlacio svoje pare i uvek govorio nikad vise NC.
Ne vidim sta su uradili povodom zastite od vetra jer se tu uglavnom sve svodi na vizir pa mnogi vlasnici NC-a stavljaju veci vizir.
Manuelni menjac je i ovako radio dobro pa ne znam sta su tu mogli da ga uznapreduju a sto se tice DTC-a nikad ga nisam voleo i meni je to najobicnija glupost na motociklu.

E ako ti je bitno još 15-20 litara goriva ispod tebe 100+kg ne znam stvarno

Pa ja sam vozio 10 godina u Beogradu motor, i nisam poginuoA gde da vozim po centru bgd a da ne poginem? Po parku možda?![]()
pa i stariji modeli imaju naprijed dupli disk?- dupli disk napred (hvala qrtzu - ovo je, stvarno, falilo).
Nemaju. Single disk. Okej je za normalnu voznju, ali za sportsku fali malo kocione snage.pa i stariji modeli imaju naprijed dupli disk?