Motocikli

Poslala mi sinoć sestra od strica, iz Hjustona :D

Honda NC 750X. Nula kvarova, samo redovno odrzavanje.

1000036141.jpg

Nova NC.
- Poboljsan menjac (iako ja nemam zamerku ni na staroj)
- poboljsana aerodinamika i zastita od vetra (to mi fali)
- dupli disk napred (hvala qrtzu - ovo je, stvarno, falilo).

Dogodine moja 😎

1000038293.jpg

Imao sam i NC700 i NC750 u ergeli i dobar je to moped.
Slabasan jeste ali i ne treba tu neka snaga za one koji su svesni da su kupili motor sa toliko ks.
Jedan od problema sa tim motorom je postprodaja jer nije bas nesto prodajan tj uzeli bi ga svi ali po nekoj smesnoj ceni pa se desavalo da sam izvlacio svoje pare i uvek govorio nikad vise NC.
Ne vidim sta su uradili povodom zastite od vetra jer se tu uglavnom sve svodi na vizir pa mnogi vlasnici NC-a stavljaju veci vizir.
Manuelni menjac je i ovako radio dobro pa ne znam sta su tu mogli da ga uznapreduju a sto se tice DTC-a nikad ga nisam voleo i meni je to najobicnija glupost na motociklu.

Imao sam i NC700 i NC750 u ergeli i dobar je to moped.
Slabasan jeste ali i ne treba tu neka snaga za one koji su svesni da su kupili motor sa toliko ks.
Jedan od problema sa tim motorom je postprodaja jer nije bas nesto prodajan tj uzeli bi ga svi ali po nekoj smesnoj ceni pa se desavalo da sam izvlacio svoje pare i uvek govorio nikad vise NC.
Ne vidim sta su uradili povodom zastite od vetra jer se tu uglavnom sve svodi na vizir pa mnogi vlasnici NC-a stavljaju veci vizir.
Manuelni menjac je i ovako radio dobro pa ne znam sta su tu mogli da ga uznapreduju a sto se tice DTC-a nikad ga nisam voleo i meni je to najobicnija glupost na motociklu.

Pa ti se bavis preprodajom pa ti je stavka "postprodaja" bitna, vecini je irelevantno. :)

NC je savrsen za daily commuting, ima i dovoljno snage za autoput (do 140km/h se ponaša odlično), a vazi za jedan od najpouzdanijih motora sa najmanje kvarova. A fora sa rezervoarom ispod sedista je najinteligentnija fora: spušteno težište i leži u zavojima bukvalno bolje od polovine sportskih mašina. Nikad ne bih rekao da ima 224 kila, koliko je lagan za voznju, da je i gradska voznja sa njim kao pesma.
DCT je top kad se naviknes, i meni bilo neobicno u pocetku, ali sad je mama.

Vozio sam na istoj stazi yamahu MT-07 i NC-a. Iako je MT 40kg laksi motor, mnogo je tezi za brzo prebzcivanje sa jedne na drugu stranu.
NC toliko lagano ide da stvarno imam utisak da vozim neku igracu od ispod 150 kila.
I sve zbog niskog tezista.

Back