MOTOCIKLI

ok, a sta mislite o skuterima, a? mislim svaka cast svima sto volite ove besne, i endurke (volim i ja, posebno yamahhu xt660 enduto, kao sto rece onaj TOK TOK TOK TOK TOK, tako se cuje... UUUUFFFF). ja imam skuter neki tamo kinez Xintian xt 150 t, ide bre uuuuuuuuuu... sad mu r5adim neki servis nece da pali nesto poslednje vreme. jeste kinez, ali uradili ga kvalitetno, bas dobru shasiju ima, ali do sad mi pregorela tri prekidaca. stvarno mocno ide. nisam imao prilike da vozim neki jak motor, ali otac me vozio jednom na yamahi r1, to necu da zaboravim, 120 kmh, ja sidjem, drhtao sam. brbrrbrrrrrrr

Poceo sam na Tomosu, pa preko skutera zavrsio na velikom motoru. 5 god sam vozio skuter. Nikad problema nisam imao, samo sipaj i vozi. Moj je imao 49ccm. Trajna registracija, vrlo mali potrosac, za gradske guzve extra...

Postovanje,

malo sam skrenuo u poslednje vreme, pa mi je najnoviji hir kupovina motora. Sta vi mislite o Aprili-i Pegaso 650, 1999+ godiste. Svidja mi se izgled, ali nemam pojma o ergonomiji, tj. udobnost sica, vibracije, potrosnja, cena odrzavanja... 1001 pitanje imam.
P.S. Nikada, ali nikada nisam vozio motor ;(

apriliapegasso650.jpg

nikada nisi vozio motor?! ok, ovo je malo jako za pocetnika, neznam... ovaj motor, stalno vidjam, ima ga u blizini gde ja zivim, ima mnogo opasan zvuk. ali o njemu nznm puno.

Vozio sam se na VX800 letos... letilica! Mnogi mi govore, nemoj, polupaces se, neces ni u trecu uspeti ubaciti i bandera je tvoja i sl. Kazu da krenem od neceg manjeg 50 ccm, 150 ccm... teraj manje motore PAR GODINA pa tek onda sedi na vecu zver. Nemam PAR GODINA vremena da se zamajavam. A i u cemu je trik - vise konja, veca kilaza pffffff. Salim se naravno. Nego, nisam klinac koji ce cepati gume i guzvati asphalt!

Imali neko vise pojma o Pegasu!?!

Hej ( nisam citao prethodne strane, iskreno mrzelo me), ali koji su vasi favoriti. Generalno. Znam da ima raznih kategorija itd. Ali, vasih Top 5 bi bilo?

Mojih Top 5

0. Aprilia Shiver
1. Aprilia Caponord
2. Yamaha TDM 900
3. Cagiva Raptor
4. Ducati Monster

Mada, kad bih imao krsa kesa kupio bih svih 5 i jos 25 :))) Kao oni pacenici sto imaju tri RR, dva Bentley-a, jedan Veyron... a VOZE IH u Chevrolet Suburban ili Hummer-u

Ponovicu rizike koji su sada-Klizav put,pojacana kontrola Saob.Policije,svi vi motristi znate kako je na žalost nastradao naš slavni Vaterpolista Danilo Ikodinovic,ja njega ne krivim jer smatram da nije kriv

Back