MOTOCIKLI

Ponovicu rizike koji su sada-Klizav put,pojacana kontrola Saob.Policije,svi vi motristi znate kako je na žalost nastradao naš slavni Vaterpolista Danilo Ikodinovic,ja njega ne krivim jer smatram da nije kriv

Jel pamtite samo njega? A gde su ostali?

toliko dramu napravise od kad je pao Daniko I., a ovi sto padaju (dajem primer momka 22. godine koji je poginuo udarivsi u drvo) niko ne pamti i ne pominje.

kakim se na te poznate...

Ponovicu rizike koji su sada-Klizav put,pojacana kontrola Saob.Policije,svi vi motristi znate kako je na žalost nastradao naš slavni Vaterpolista Danilo Ikodinovic,ja njega ne krivim jer smatram da nije kriv

Sto se rizika tice- u pravu si! Ima ih jos na desetine, al' da ne nabrajam sada. Ipak mi motoristi sami sebi mozemo najvise pomoci, tako sto cemo nasu voznju prilagoditi uslovima saobracaja, ne jurcati po gradovima, uvek nositi kacigu, otvoriti "cetvoro ociju" u voznji.... Saveta nikada dosta. A sto se Ikodinovica tice, ne mogu se sloziti sa tobom. Utvrdjeno je da je vozio pijan i tu se po meni svaka prica zavrsava! Drago mi je da je izvukao zivu glavu, ali je sam sebi i presudio. Zbog tezine njegove povrede, nikad vise nece voziti motor! Znajuci da vozi motore od vajkada, vece kazne od te po meni nema!

Sta mislite o ovom sranju? (izvinjavam se ako je neko vec pitao, mrzi me da gledam)

U principu i nije losa stvar. Pri nekim manjim i laksim padovima i proklizavanjima ovi jastuci stvarno mogu da te sacuvaju od povreda teze prirode. E sad, pri vecim sudarima i padovima ne moz' da ti pomogne ni Bog otac! Inace jakna moze da se kupi i kod nas, a i ove ampule sa vaduhom se vrlo lako menjaju. Po meni sasvim solidna jakna i kada bih bio u prilici da priustim sebi dve jakne(posto vec imam jednu), ova jakna bi bila u uzem izboru.

Ccc, koja mašina, baš je varvarin kako mu ime kaže... :mrgreen:
Australijanac sa V8 motorom od celih 5700cc.

28mi6ty.jpg

2du09sg.jpg

Ma dušu dalo da se ubiješ... :mrgreen:

A rupa bar imamo na putevima koliko nam duše hoće... (na niškim ulicama bi ram otišao već prilikom gradske vožnje od 15 na sat...:lol:)

Poslednja izmena:
bg.jpg

evo ga DeeLiteOrangeAdvanced.Covece sta radis tu??? :) :) :)
Jet to Suzuki,jos gsxr?? :) :)

:per: K3/K4...iljadarka...moj favorit...iebem ti državu kad od poštenog rada ne možeš da si priuštiš jedan "motorčić"...:lol:
Danas sam provozao GSXR 750 SRAD...i zanimljivo da se nisam smrzo...grejao me adrenalin zbog mokrog kolovoza...ali nisam mogao da odolim...

Poslednja izmena:

Back