MOTOCIKLI

Od semafora do semafora..daj gas, nabodi kocnicu..daj gas, nabodi kocnicu.. eto tako izgleda voznja po gradu.. onda na Brankov most do pola 180 pa uspori.. pa desno ka Zemunu pa ga razvuces na 230 pa koci kod Juge.. pa sve tako

Ccc, koja mašina, baš je varvarin kako mu ime kaže... :mrgreen:
Australijanac sa V8 motorom od celih 5700cc.

28mi6ty.jpg

2du09sg.jpg

Da li ovo moze da se registruje uopste? Posto kolko ja znam skoro ni jedan custom ne moze da se reg.Ne razumem zasto ih prave.

Custom - sirok pojam ...
u 90 % slucajeva se kod nas registruju/atestiraju bez problema , ma kako izgledali ... U slucaju copera presudna stvar je duzina viljuske ...

Ovi bi se ipak malo teze mogli registrovati kod nas ... :lol: :

WoodChopper.jpg

grimm_reaper_custom_chopper1.jpg

grimm_reaper_custom_chopper2.jpg

grimm_reaper_custom_chopper3.jpg

grimm_reaper_custom_chopper4.jpg

grimm_reaper_custom_chopper5.jpg

grimm_reaper_custom_chopper6.jpg

grimm_reaper_custom_chopper9.jpg

skeleton_chopper-1.jpg

jesse-james-working-on-custom-chopper-for-airstrea.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cadillac - ethanol hybrid chopper :

cadillac-bringing-ethanol-hybrid-chopper-to-la-auto-show.jpg

Turbo Diesel Harley :

vintage-diesel-gray-eagles-developing-a-turbodiesel-harley.jpg

btw : pre par god. sam video BMW sa prikolicom - Diesel ... :lol:

Ne vidi se druga strana - mozda je i "double power" :

gx3nP6_J-2b56d6c2f766d71eba3726b2f8d4d9df.jpg

Ovaj s kosturom mi se baš sviđa...
iebiga...čoper i ne možeš voziti svuda...kod nas pogotovo ne...po ovakvim putevima... Oni su predviđeni za puteve srednjeameričkog zapada, gde pravolinijske deonice idu i po 200, 300km...gde nema ni rupice na putu... Gde ćeš to po našim krivinama... Takvi motocikli ne vole krivine...ni krivine ne vole njih... Ne znam...njihove viljuške mi se čine tako krhke...
Voleo sam ih kao klinac...tome su doprineli i filmovi...
Takve igrarije kao gorenavedene sličke su hobi dobrostojećih, da ne kažem bogatih pojedinaca...
Al da treba mašte, treba...da je imaju, imaju je...

Danas osim japanca ne želim ništa drugo...

jao ovaj novi gsx650f mi se jako dopada i dl600 tj vstrom.Ne znam sta bih u buducnosti.Nesto touring-mada se jos ne vidim kao neki avanturista i putnik ili nesto sportskije.Ali do tada ima vremena ko zna sta ce izaci
Usput,jeste li gledali nase momke XCROSS SIBERIA???Slicno kao Long way round samo bez ikakve ekipe.Imaju serije za download.Dobre su.Trenutno skidam long way down.Nisam gledao

jao ovaj novi gsx650f mi se jako dopada i dl600 tj vstrom.Ne znam sta bih u buducnosti.Nesto touring-mada se jos ne vidim kao neki avanturista i putnik ili nesto sportskije.Ali do tada ima vremena ko zna sta ce izaci
Usput,jeste li gledali nase momke XCROSS SIBERIA???Slicno kao Long way round samo bez ikakve ekipe.Imaju serije za download.Dobre su.Trenutno skidam long way down.Nisam gledao

gde moze da se skine, jel ima negde na tv-u ?
long way donw je stvarno dobra serija, isplati se skidati..
kao i trka za dakar..

Back