MOTOCIKLI

Hm, nudi mi lik za 4k€ taj motor pa me interesuje da li se isplati. Samo bih da se ispravim nije 96. nego 97. godiste i odlican je, odradjen servis, gume skoro nove, novi lancanici i lanac, nikad udaran, neogreban a ni farban...

Vidim da ste pominjali ribe na motorima... Sad za 1. maj kazu likovi, na Avali stoji grupica "motorista" besne skupe masine, turiraju se motori, privlace se pogledi i to... Samo vidis nailazi riba na motoru, uspori tu malo kod nijh, zaturira, da gas i digne ga na zadnji tocak... a grupica tzv. motorista, vilice do poda... Nisam licno video, ali sam cuo od vise likova, tako da je verovatno istina....

kad smo već kod vožnje suvozača, uvek bi se us'ro od straha kad shvatim da i pored klepanja o načinu sedenja u ponašanja u krivinama, shvatim da je sve bilo uzalud i primetim da telo navaljuje suprotno od krivine...:eek::dash:
Obično odmah stajem i završavamo vožnju...žao mi je, ali ipak ne bi da nas skupljaju špaklom sa asfalta...:lol:
Takođe prezirem vozače, koji ne ustupe kacigu suvozaču(ici)...

e onda delimicno prezires mene.Ovako,onaj koji vozi njemu je potrebnija iz razloga:vetar u oci,BRUKA MUSICA...i vise bez kacige cu dovesti u pitanje sigurnost nase voznje.E sad drugo da moram odvesti devojku ili sestru pa da joj dam kacigu.A ne sad zbog svake ckapi koja zeli da se provoza da dovodim u pitanje svoju glavu.Znas kako me zabole...Kao prvo da je pametna ne bi smarala za krug a nema kacigu

ma da, istina je to...vole da budu viđene, a tebe udaraju muve po čelu... ali ako ljosnete, ko će da odnese...
S obzirom da sam prevazišao vožnju devojčica, kad budem kupio motor, obavezno idu i dve kacige...nek se nađe...

Po meni i pravilno razmisljanje.Sta ce ti motor ako nemas auto.Motor vozis 2-3 meseca, a ostatak ces provesti na biciklu, ili u gradskom.Bajo moj, kad se osamostalis, kupis kolica i imas pristojnu platu-onda motor, po meni, dolazi u obzir....

Ja bogami vozim motor celu godinu... Cross motor nije ni zanimljivo voziti po lepom vremenu....
:dontunderstand:

Back