igorbgd
Zainteresovan član
- Poruka
- 452
Da li neko zna gde bi mogao da saznam cene registracije za motocikle. Ako ne, onda bar da li neko zna koliko je registracija za Kawasaki ZZR 1.1 '96. god. 150KS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, nudi mi lik za 4k€ taj motor pa me interesuje da li se isplati. Samo bih da se ispravim nije 96. nego 97. godiste i odlican je, odradjen servis, gume skoro nove, novi lancanici i lanac, nikad udaran, neogreban a ni farban...
Pa mislim da je presao negde oko 30k km, ali sam cuo da ti motori 1.1 prelaze i po 100k bez problema...
Pa mislim da je presao negde oko 30k km, ali sam cuo da ti motori 1.1 prelaze i po 100k bez problema...
Drugarica iz shkole uzela Ninju od 600 kubika.
Pitaj je kako - da i ja zaradim...Vidjam i ja motoristkinje chesto... Drugarica iz shkole uzela Ninju od 600 kubika, samo se nadam da se necje izhivljavati...
Jel to preko raspusta zaradila novac za motocikl...? Pravila šejk u nekom kafiću...?Pitaj je kako - da i ja zaradim...

Po meni i pravilno razmisljanje.Sta ce ti motor ako nemas auto.Motor vozis 2-3 meseca, a ostatak ces provesti na biciklu, ili u gradskom.Bajo moj, kad se osamostalis, kupis kolica i imas pristojnu platu-onda motor, po meni, dolazi u obzir....

Ja bogami vozim motor celu godinu... Cross motor nije ni zanimljivo voziti po lepom vremenu....
![]()
Ja bogami vozim motor celu godinu... Cross motor nije ni zanimljivo voziti po lepom vremenu....
![]()