ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne duzim , ali kupi sto pre , makar i ctx.Dajte bre neku radosnu vest iz sveta motora...
Sve neka zakucavanja, pogibije, ovaj poginuo, onaj se zakucao...
Neki moto skup, nešto pozitivno...
Ajde meni već neće da se ogadi motocikl, ima da ga kupim, makar u 60 godina...
Ali mnogima hoće...
Apsolutno se slazem sa gorenapisanim , dodao bih jos malo :Motociklizam je atraktivna pojava, izaziva više pažnje, ljudi to vole, a i oni koji ne vole u stvari ne da ne vole, nego se samo plaše da voze motocikl... neka vrsta strahopoštovanja i tihog prezira zbog nemoći i nedostatka hrabrosti da se uzjaši vetar... inače svi bi to voleli...Upravo zbog toga, svaki događaj, svaki pokret koji motociklista napravi - se proprati... Tako je kod nas, a to potpisujem... Suviše smo bedna država i društvo, da bi motocikl smatran za nešto sasvim redovno i uobičajeno... Dnevno mnogo više ljudi izgine u auto udesima, nego na motorima, ali iz gore navedenog razloga, automobilske nesreće se ne pominju tako često i sa takvim interesovanjem, kao motociklističke nesreće...
Da ne duzim , ali kupi sto pre , makar i ctx.
Au!Nemoj poput nekih da cekas da te u jednom danu sustignu sofersko rame , rikverc vrat , volanski zglob , prozorski lakat , kvacilo stopalo itd ...
To sve neke vozačke bolesti?Kao i kod mene.Motociklizam je atraktivna pojava, izaziva više pažnje, ljudi to vole, a i oni koji ne vole u stvari ne da ne vole, nego se samo plaše da voze motocikl... neka vrsta strahopoštovanja i tihog prezira zbog nemoći i nedostatka hrabrosti da se uzjaši vetar... inače svi bi to voleli...![]()

http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=45818
Strasno...
Pre neki dan pade decko (14-15 god) dok si rek'o keks!Uleteo malo brze u krivinu zakocio i bum!Izuljao se k'o da je sa ratista dosao.Kupio mu tata motor pre nedelju dana, i on odma pun gas.Samo napred.

E da razlog zato sto u Srbiji nema motora jesu autovi(dobro zvuci smesno ali objasnicu)Cuo sam da tako pricaju mnogi ljudi.Situacija je sledeca:
Imam 2000 evra u dzepu i ispred mene stoji strava motor i prosecna kola.E sad ja odmah razmislim i kazem je@@s motor kupicu auto...e da,ne razmisljam ja ovako.BTW u vezi mog proslog posta...moje koleno mi govori da li da dam gas ili da lagano vozim sa odredjenom dozom opreznosti..
Bajo moj, kad se osamostalis, kupis kolica i imas pristojnu platu-onda motor, po meni, dolazi u obzir....
***.Mnogo njih fura narocito u naselju.Ja retko prelazim 60,a na svakoj ama svakoj raskrsnici u malom mestu pustim na barem 50.Sto je sigurno sigurno.Dosta automobilista te ni ne skonta a kamoli da kochi.A opet kad ti sa 100 pred samu raskrsnicu sednes na prednju da ne bi lupio,verovatno ce loshe zavrsiti.Zato samo polako...nema zurbe
Dzeger je mnoooogo dobro prosao sa tim padom. Mislim samo jedno il' dva polomljena rebra, ako se uzme u obzir da se pri takvim padovima vrlo lako gubi glava...
ako stvarno tako vozis onda skidam kapu. Ovde u KGu volovi voze od semafora do semafora 200km/h.
Dodushe ima i onih koji nisu krivi i voze polako, pa nastradaju. Primer moj komsija Dzeger. On vozi harlija godinama, i bio je prosle godine u USA i vozio Harli kroz Ameriku.
no, bilo mi cudno da je on pao sa motora, i pitam njegovu cerku kako je on to pao sa motora, a tolike godine vozi i znam da ne divlja..... i kaze ona da ga udario neki covek kolima dok je vozio...
Pravi biker tako nikad ne bi razmisljao....
Osamostaljen sam već 11 godina, imam pristojnu platu, ali nekako u ovoj državi ne ide kupovina motocikla...bar ne od pristojne poštene plate...
A ovo oko automobila je ispravno, mada ne mora da znači...
Nisam pravi, hardcore biker, ali ih volim.Zavoleo sam ih pored druga koji ih voza od malena.Prioritet mi je auto, za sada, jer mi je mnogo potrebniji od motora.Ali ko zna, mozda padne neki dvotockas uskoro.
Nisam pravi, hardcore biker, ali ih volim.Zavoleo sam ih pored druga koji ih voza od malena.Prioritet mi je auto, za sada, jer mi je mnogo potrebniji od motora.Ali ko zna, mozda padne neki dvotockas uskoro.