MOTOCIKLI

gsx1000r

sto puno? koliko KS i kg?

inace, i Dzeger iz Kragujevca, je pao sa svog harli dejvidsona. Zelim mu brz oporavak.

dloa, biker, koliko poznajete dukati? Dugo je dukati bio na trkama prvi, zbog svoje jedne tada tajne:

ima neki specifican rad motora, ali ne mogu da se setim sta beshe. Gledao sam diskaveri. Ipak mislim da bi isto godiste ducati pobedio nekog japanca.

malo sam i ja jutubovao.

prva 140kmh druga 190kmh treca 240kmh cetvrta 290km/h peta 230km/h sesta 340+ km/h .... hajabusa.

pogledajte na prvom minutu kako mu izlete onaj minivan. Mislio sam gotovo...sa 280km/h je zakocio vrlo brzo na 170km/h, cak je i zadnja guma zaskripila

Poslednja izmena:
avi ti klipovi odaavno pogledani..i to dvaes puta svaki :lol:
ima jedan klip, likovi valjda na dukatijima niz neki kanjon u spaniji, dosta brzo kroz krivine , traje oko deset min i na kraju se jedan zakuca u granicni zid....mnogo dobar klip..al ne mogu da a nadjem ponovo..:)

Sinoc je covek od 30ak godina poginuo kad je pao sa motora kod Metroa, na izlazu iz Kragujevca ka Batocini. Nek mu laka zemlja

najverovatnije neprilagodjena brzina.
ako je neko video onu sliku shto sam postavio u saobracajne nesrece kada je motor direktno udario u auto.... dechko je poginuo na puto do bg-a, a udario je sa 160 direktno u auto koji se kretao oko 40+ km.... :roll:

ako je neko video onu sliku shto sam postavio u saobracajne nesrece kada je motor direktno udario u auto.... dechko je poginuo na puto do bg-a, a udario je sa 160 direktno u auto koji se kretao oko 40+ km.... :roll:

ne, aj ako ti nije problem pronadji sliku....

pa ja kontam 5, teshim se. Moguce je preko 100. A 5 dnevno mhmh, kad bolje razmislim u Srbiji je mozda preko 5 do 10.

A-bre ljudi ... dajte nesto vedrije ...

dirtbikemotorcycleinaruba.jpg
motorcycleriderinaruba.jpg

motorcycle7.jpg
motorcycle4.jpg

PA090923.jpg

Poslednja izmena:

Back