gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
covece retko ko voli motore od 125cccm.Po glavi mi se motaju ideje da kupim neku stariju masinu 92,93gd ali od 750kubika pa i ako me juri murija sa tim cu lako da pobegenm.Isto toliko se plasim za sebe ono skoci adrenalin da se ne budem kurcio pa da koknem negde pu daleko bilo.Motor je malo zaje**na stvar.Treba imati pre svega mozga da bi se vozilo normalno
Da nema ljudi koji vole 125 kubika, ne bi se ni proizvodili... Oni se prave upravo za ljude sa malo vozačkog iskustva, koji potajno priželjkuju da se jure s policajcima, onako you-tubovski... Kada čovek beži od nekog ko mu je za petama, još vozi nešto na 2 točka, sva je prilika da će vrlo brzo da pogreši, a greške na motociklu se plaćaju padovima... Znači ili će da pogine ili u najmanju ruku da zaglavi na hirurgiji... Adrenalin skače na dobro poznatim pravcima, sa dobro upoznatim i potpno ispravnim motociklom, na mestima bez saobraćaja, bez pandura, sa punom zaštitnom opremom... U kulturnim zemljama se za divljanje iznajmljuju napušteni aerodromi... U balkanskim zemljama se za divljanje koriste sva prigodna mesta gde ima dovoljno pitčaka...
Motor jeste zaiebana stvar... Treba imati pre svega svest kojom snagom upravljaš, da bi kontrolisao adrenalin i vozio normalno...
Moj savet ti je isti kao što su ovi pre mene napisali - nemoj da sedaš na motocikl...
Ne zameri mi...ja to za tvoje dobro...i onih koji slično razmišljaju a imaju ili planiraju da kupe motocikl...
Poslednja izmena: