MOTOCIKLI

covece retko ko voli motore od 125cccm.Po glavi mi se motaju ideje da kupim neku stariju masinu 92,93gd ali od 750kubika pa i ako me juri murija sa tim cu lako da pobegenm.Isto toliko se plasim za sebe ono skoci adrenalin da se ne budem kurcio pa da koknem negde pu daleko bilo.Motor je malo zaje**na stvar.Treba imati pre svega mozga da bi se vozilo normalno

Da nema ljudi koji vole 125 kubika, ne bi se ni proizvodili... Oni se prave upravo za ljude sa malo vozačkog iskustva, koji potajno priželjkuju da se jure s policajcima, onako you-tubovski... Kada čovek beži od nekog ko mu je za petama, još vozi nešto na 2 točka, sva je prilika da će vrlo brzo da pogreši, a greške na motociklu se plaćaju padovima... Znači ili će da pogine ili u najmanju ruku da zaglavi na hirurgiji... Adrenalin skače na dobro poznatim pravcima, sa dobro upoznatim i potpno ispravnim motociklom, na mestima bez saobraćaja, bez pandura, sa punom zaštitnom opremom... U kulturnim zemljama se za divljanje iznajmljuju napušteni aerodromi... U balkanskim zemljama se za divljanje koriste sva prigodna mesta gde ima dovoljno pitčaka...
Motor jeste zaiebana stvar... Treba imati pre svega svest kojom snagom upravljaš, da bi kontrolisao adrenalin i vozio normalno...

Moj savet ti je isti kao što su ovi pre mene napisali - nemoj da sedaš na motocikl...

Ne zameri mi...ja to za tvoje dobro...i onih koji slično razmišljaju a imaju ili planiraju da kupe motocikl...

Poslednja izmena:
Nemamo mi puteve kao što ih ima Amerika, pa da možeš da digneš noge i sledećih 500 km da se opustiš i pičiš... Ovde koncentracija uvek mora da je na nivou. Jer čak i ako si se dobro upoznao sa motociklom i srodio s njim, opet je tu opasnost svakodnevnog saobraćaja u Srbiji...kultivatori, traktori, biciklisti, starci u tristaćima, očajni putevi... Ovde se nažalost motociklisti smatraju nižom vrstom i smetnjom u saobraćaju, a ne ravnopravnim učesnicima...

050K6.jpg

vala,,,

brekicu, pokusaj da ne vozis motor. Ne bih voleo da se desi isto kao prosle godine kod medicinske skole onaj lik 86godiste, Bog da mu dushu prosti, kada se odvalio o drvo.

da ne vozim motor,lelel.To u ovom filmu necete gledati,sala.Ne bih to mogao nikad da ucinim.Uostalom i da ne prodam ovaj peugeot,cu njega da vozikam po gradu,bole me uvo,nije losh skuter,ne ide sporo,niti brzo.MOTO CLUB LAGANEZE!!!!!!

Sad me potseti.Onaj lik prosle godine sto se zabio u drvo,ono mi nikad nece izaci iz glave.Ja sam tada bio u onom zabavnom salonu Isidora i odjednom svi poleteli napolje.Kad sam cuo sta se desilo,bio sam u cudu.Jedno 2 dana smo svi u drustvu pricali o tom nesrecnom dogadjaju.Zato svi pamet u glavu,kaciga na glavu i kakvo crno jurcanje,koliko je ljudi poginulo na motorima,cak i najiskusniji vozaci,ne zato sto su oni krivi,nego zato sto ima mnogo blesavih vozaca za upravljacem automobila.Josh ako ima alkohola u krvi lelel.pozzzzzzzzz

Pazi ovako:
Probao sam i ja par puta tako neke startove periferijom grada, gde je bilo malo saobraćaja... I svaki put se događala ne kritična situacija da mi sad neko izleti, da me iseče - šta ti znam... Nego samo promoli haubu iz susedne ulice, vidi me srećom i sačeka da prođem... Ali zato sam se ja svaki put odseko kad ga vidim... I u deliću sekunde proleti misao - Da li me video? Da li će da izleti? Šta da radim ako izleti...? Na koju stranu da bežim da ga izbegnem? A to zato što sam svaki put išao toliko brzo i bio toliko blizu tog vozila, da sigurno ne bi imao vremena ni da usporim, a kamo li da se zaustavim da me kojim slučajem nije opazio i krenulo da izlazi... Svaki put bi se o'ladio... To je delić sekunde, opet ponavljam... Da me kojim slučajem bilo ko od njih nije video, i krenuo da izlazi iz ulice, ja verovatno ne bi ovo pisao... Prema tome, opet ću da si priuštim jak motocikl, čim za to ponovo budem stekao uslove - ali samo laganica vožnja... Dakle, nemam namere da se cimam i tresem zbog polupismenih vozača automobila, kojih ima i previše... Nema većeg zadovoljstva od lagane vožnje gradom, gledao neko ili ne... Zapravo, poseban "merak" je kad znaš da raspolažeš sa 100 i kusur "konja" pod sobom, moćna mašina - a lagano voziš... Ako je nekom dečkiću baš baš stalo do qrčenja i da bude primećen, neka ima na umu da će veću pažnju, više pogleda devojčica i pozitivnih komentara da osvoji upravo laganom vožnjom, sa odgovarajućom zaštinom opremom (kaciga, jakna i rukavice). Startovima gradom samo o sebi stvara utisak kao o neiživljenom debilu...i plus što rizikuje svoj i život nekog nevinog čoveka... Bar ja to pomislim kad vidim balavce da udaraju obrtaje na kratkim deonicama pred kafićima...

dylantest12.jpg

Poslednja izmena:
Prostori na kojima sam ranije drzao motore su popunjena/nestala/zazidana/uzurpirana tako da moram malo i da ga "nosim" i vozam po stepenicama ako hocu da ga imam na vidiku , u blizini na dohvatu (za 'pod misku')... Takodje za voznju po trotoarima , ivicnjacima , a pre svega gradskim guzvama ... sto visi zbog polozaja ali manje kubikaze, vise rekreativni ...
Afrika se dobro pokazala ali ona je za klasu iznad Dominatora i dosta je "teza" ... :lol:

Evo sad sam malo detaljnije procitao postove sa onog foruma , ima par zanimljivosti ali u sustini nista novo sto vec nisam znao, a nisam nesto u fazonu da se i tamo jos uclanjujem , jedva i ovaj forum uspevam da ispratim (uz stalno ometanje sa svih strana u okolini pc-a) :lol:

No otom potom , polako ... ( dok ne krene leto :lol:)

Poslednja izmena:

Back