MOTOCIKLI

ovaj moj peugeot elyseo sad kad sam ga sredio,uradio full servis ide izmedju 90 i 100km/h,mada sam toliko samo jednom vozio.Jedino cega se plasim jeste kada bih kupio taj neki brzi motor,ono drustvo zezancija skoci adrenalim i mozda spicim gascinu da se skokam negde,pu daleko bilo.Kad pogledam i ovaj pezo nije los ali ipak PIAGGIO JE ZAKON I UVEK CE OSTATI za manje kubikaze

ooo pa ti si ko ja... a zasto mislis da je piaggio dobar samo za MALE KUBIKAZE... ja mislim da uzmem piaggio od 250 kubika cetvorotaktni , sta njemu fali???

brmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
honda%20monkey%20top%20image.jpg

Klase Motocikla u max. brzinama koje pri prelasku treba Obavezno Ispostovati - Bez preskakanja !!!

1. do 60 km/h

2. do 100 km/h

3. do 140 km/h

4. do 180 km/h

Razlika 40 km/h NE Vise !!!

ne bih se slozio. Ja sam cuo da je samo 850i napravljen u Nemackoj i to je jedini BMW koji je prvo proban na Nemackom tlu...
... 850i nema veze sa temom "motocikli" ;) ne bi bilo lose da to pitanje postavis u temi bmw - automobili :-)
...ovo je Kymco kineski u jednoj fabrici u Kini ...

BMW , kao i mnogi proizvodjaci svega i svacega imaju svoje fabrike po celom svetu ... narocito u Kini ...
Sigurno da mnoge fabrike u svetu proizvode BMW motocikle sto po licenci sto pod imenom BMW , a neki modeli BMW se proizvode samo u tim zemljama ...
Kao sto su se neki modeli proizvodili u Italiji ( f-650) a neki ce (ili se vec) da se proizvode u Kini i Tajvanu ,
ili ko zna gde sve vec ....

Ali BMW i dalje proizvodi motocikle u Nemackoj u Berlinu

teaser_infbes.jpg
teaser.jpg

b_datenfakten4.jpg

Facts & Figures & Data
The BMW Berlin Plant in a Nutshell.

Berlin Plant

Total workforce 2,104
Share of female associates 7.9 %
Share of foreign associates 8.7 %
Number of apprentices 70
Regular working week 35 hours
Working time concepts 12
Total area 178,168 sqm
Built-up area 88,413 sqm

Motorcycle production

Associates in motorcycle production 1,861
Share of skilled workers 95 %
Annual production at the Berlin Plant (2007) 96,008
Daily production in 2008 up to 520

BMW in the motorcycle market

Market share in Germany 19.2 %
Market share in Germany (plus 750-cc segment) 24.2 %
Market share worldwide (Forecast) 6.2 %
Export ratio 79.0 %

Car components production

Associates in car components production
243
Production of brake discs (2007) 5.9 million

Environmental protection

Share of metal recycling in motorcycle production 100 %
Share of residual material recycling in motorcycle
assembly
90 % plus

Status: 31 December 2007

head_infobesuch1.jpg

ooo pa ti si ko ja... a zasto mislis da je piaggio dobar samo za MALE KUBIKAZE... ja mislim da uzmem piaggio od 250 kubika cetvorotaktni , sta njemu fali???

uf zajebaces se ako uzmes skuter os 250kubika.To je prva stvar koju ne traba da uradis,maximalno skuter do 125kubika nikako vise od toga.Piaggio ima problema sa elektronikom kod vecine modela preko 125ccm,ako su stariji od 2002godista,to sam rekao prijatelju nije me poslusao pa mu je otisao kompijuter nakon 10000km 2 puta kada je odlucio da ga proda.Kompijuter za piaggio nov ti je oko 250e.Bolje kupi neki enduro nego skuter od 250ccm.a rekao sam ti najbolje da kupis neku x devetku od piaggia od 125ccm,to su ti naj modeli ikada.Moj prijatelj ima od 125ccm on je pican sredjeje svaki motor koji ima i bas ume da cuva motor ne sili i to i sad prodaje piaggio x9 sivi mnogo dobar i ocuvan za mozda 2200e a 2002god ima kofer sve ako nije prodao a ako si zainteresovan reci.pozzzz

LJUDI KAKO DA STAVIM NEKU SLIKU NAPRIMER DA JE VI VIDITE NA FORUMU.iMAM TOLIKO DUGO KOMP I NET A NIKAD MI NIJE PALO NA PAMET DA STAVIM SLIKU NA FORUMU NITI DA NAUCIM DA STAVIM.tRAZI MI URL KADA HOCU DA STAVIM SLIKU STA ONDA DA RADIM.HELP!!!!

B]Najviše ga kupuju likovi od 40 pa na gore...[/B]
odakle ti to :lol:

Ako baš ne znaš šta ćeš s viškom vremena, :lol: - kad krene sezona godišnjih odmora, parkiraj dupe na nekoj benzinskoj pumpi ili poznatijem svratištu motociklista, graničnom prelazu, bilo kuda gde ima stranih motocikala u većem broju... Obrati pažnju na starosno doba STRANIH vozača BMW motocikala...
Ali moraš da sačekaš da skinu kacigu, jer za razliku od naših motociklista, oni imaju praksu da stavljaju kacigu na glavu...
Pričam iz iskustva - ne nagađam...

Ako baš ne znaš šta ćeš s viškom vremena, :lol: - kad krene sezona godišnjih odmora, parkiraj dupe na nekoj benzinskoj pumpi ili poznatijem svratištu motociklista, graničnom prelazu, bilo kuda gde ima stranih motocikala u većem broju... Obrati pažnju na starosno doba STRANIH vozača BMW motocikala...
Ali moraš da sačekaš da skinu kacigu, jer za razliku od naših motociklista, oni imaju praksu da stavljaju kacigu na glavu...
Pričam iz iskustva - ne nagađam...

He , he, ... Cini mi se da te ivam91 nije ukapirao da se prica odnosila na BMW , vec na Suzuki sa slike ...

Back