MOTOCIKLI

ja sam pao 2 puta

Prvi put, na automatiku, mojom krivicom jer sam se trkao sa budzenim, a glavio mi se gas (puko sraf sa dve matice pa sam morao sam da vracam gas)

drugi put kao suvozac , udarili u auto, mala brzina , velika sreca....kriv ortak koji je vozio.

volim kapacitetne motocikle...da ne kažem jake. Ali posebno mi je zadovoljstvo voziti takav neki motor laganicu...što kažu englezi - cruisin'. Čisto da znam da pod dupetom imam jedno 150 ks... Spoznaja da imaš toliku snagu na raspolaganju, a lagano...

grdosija...jedini koji može da prkosi Hayabusi - ZZR 1400 (ZX 14)
109jb7.jpg

jel to dobos napred???ah upali.sta mislis upali.upalice svaki bolji samo niko nije lud krsiti bolje motore.

Pa doboš, šta bi ti? A ispuste ulje iz motora i sipaju ono posle pravljenja pomfrita u Macu. :lol: I on radi i ide. Paga kidaju, udaraju, šta sve ne. I onda ga bace sa zgrade (10-ak metara visine) i opet upali i radi...

Pa da nisu povremeno pominjali Honda Cub i da nisam znao kojem motoru je posvećen video klip, tačno bi pomislio da je u pitanju Tomos. I čim sam ugledao onaj džak sa krompirom, opet mi je pao na pamet Tomos...:lol: Toliki teret na motorčetu je čudan u Engleskoj, ali kod nas i nije. Onaj legendarni APN 4. Tu su negde...A ovo sa zgradom je klasična perverzija. Aj njega (onog čupavog voditelja) da bacimo sa zgrade pa da vidimo jel će da ustane...***... Honda je bar ustala (upalila)

Back