MOTOCIKLI

2007_flhrs_1024-1.jpg

2007_flhrc_1024-1.jpg

2007_flhr_1024-1.jpg

brate sto pricas gluposti?sto?sta bre japanci?majke ti koji ti motor vozis kad si takva faca?reci?pricas o nekom customu a nemas kesa ni za obican motor.zajebi to.od price nemas nista.bolje vozi i japanca nego Nista.MA JAPANCI SU KONZA

brate daj malo smiri hormone, nemas bre stila ni za lek... japanci pa japanci ti bre ne vidis dalje od svog nosa, ducati ti ne valja zato sto je skup harley zato sto ima zbice, ustvari pozadina svega je da ti nemas pojma o motorima a hoces da se pravis pametan... nemam nista protiv samo nemoj mene da napadas... ko kupuje motor za kruziranje treba da uzme harley jer je on taj koncepr i smislio, a sportaka bi uzeo samo ducati, avgusta, ili benelli, zapravo bitno da je evropa moze i BMW i triumph..

a i ti vozis skuter pa se pravis baja, vas na tim mikserima se posebno grozim, ja ne vozim nista ali kanda znam vise nego ti kako god okrenes.... mani me tih napaljenih klinackih fazona i lizanja zadnjih guma molim te prevazisao sam ja te fore davno...

ma kopija je samo kopija mozda je ona bolja, mada sumnjam... taj fat boy koristi mehaniku koja je u upotraba vec jako dugo, zapravo fat boy kao model postoji duze nego honda kao fabrika, tako da definitivno to nemoze da bude isto.... koliko goda da je jevtinija

Blajbni kobas Ok?!Ajde ne pali se.Nisam rekao da je dukati los-citiraj gde sam to napisao bas me zanima.Beneli mi je jak bruka gledao sam ga na sajmu.Imaju 2 modela sto sam video-strasno extra dizajn.Videcu nesto da skurblam dogodine-svidja mi se jako suzuki sv 650 s a nije preterano jak.Ne treba mi vise od 70 ks.
I jos nesto-moj mikser je sigurno skuplji i od tvojih kola sto vozis ako ih imas.Ja sada mogu za njega da dobijem najmanje 1700 evra sto je dobra para.(brembo kocnice,vodeno hladjenje,pirelli gume)
a kad budes kupio harleya postavi neku slicicu da ti se divim
PEACE

nema potrebe da se vredjamo..... a na skuter i turbo da stavis opet te necu postovati ni tebe ni nikog drugog ko vozi skuter, to je invalidski motor... kad kupis normalan motor to je vec druga prica...

Decko ti nisi normalan nemoj da se vredjas citam ove postove ali ti si budala,drzi se tvog trotineta od 1800 evra i cuti.Neznam dali si vozio ikad nekog R-a ali tvoja recenica plamiram da uzmem neku trkalicu i planiram da padam snjega mislim to je budalastine svaki bajker ce te oterati u pi... matreinu,stvarno si debil.Sto se tice Japanac i Zabara svako ima svoj ukus vise cenim Italijane zbog posebnog zvukadizajna i imaju nesto u sebi,ali preferiram sada enduro motore jer nemoze covek da izdrzi vise od od par sezona aktivne voznje na nekom r a da neoseti posledice.

Diversion:
Decko ti nisi normalan nemoj da se vredjas citam ove postove ali ti si budala,drzi se tvog trotineta od 1800 evra i cuti.Neznam dali si vozio ikad nekog R-a ali tvoja recenica plamiram da uzmem neku trkalicu i planiram da padam snjega mislim to je budalastine svaki bajker ce te oterati u pi... matreinu,stvarno si debil.Sto se tice Japanac i Zabara svako ima svoj ukus vise cenim Italijane zbog posebnog zvukadizajna i imaju nesto u sebi,ali preferiram sada enduro motore jer nemoze covek da izdrzi vise od od par sezona aktivne voznje na nekom r a da neoseti posledice.

Ko si sad pa ti?
Ma opusteno covece.Koji bajk vozis?Meni se sada svidjaju ove street varijante i sportske varijante ali trkalicu nikako ne bih uzeo i da imam love za nju-bespotrebna snaga i brzina koju necu ostvarivati.Jedino zvuk.....
Poz

ima jedan linac je sd kupio apriliu novu neku trkalicu ne znam koju navodno je puko 5000 za nju... prelep motor i sigurno je i brz i stabilan ali nikako ne mogu da svatim njegov zvuk nekako mi je tanak

Reč je o tome da je nekima mrsko da priznaju kako su japanske mašine mirnije, tiše, tehnički daleko naprednije. Spremni su da trpe zamorne vibracije i užasnu buku, samo zato da bi privlačili pažnju i pričali kako imaju ''Harli''.

Pa Harli s nikada nece odreci tih vibracija i buke. Vecina ljubitelja Harlija prezire zadnje amortizere a zasto sve to - ne vredi objasnjavati, pocela bi prepirka. JA i dalje tvrdim da Japanska tehnika spada u visokotehnolski pelveraj a to sto su mirni nije nista cudno za cetvorocilindricne masine. Kada bi imali cenu Evroamerickih masina niko ih nikada ne bi kupovao, ona je jedini i glavni adut postovanja, posle idu performanse.

Back