sta si vozio od 49 cm3 apn ili automatik ili sta.... ja kontam da je bolje da ides na 125 cm3 da se malko priviknes ipak je 600 prilicno jako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusao sam na pocetku da objasnim da je kocenje malo veca filozofija nego sto izgleda ali mislim da mnogo toga zavisi od situacije i one nikad nisu iste. Oprez je vredan zlata i ne treba ga napustati od samog pocetka bavljenja ovim sportom. Oprez nam ne dozvoljava da nikad ne udjemo u situaciju iz koje se moramo ili cak ne mozemo izvaditi nikada, znaci - mora se misliti na vreme. Pad je znak da se negde gresi i nema motocikliste koji nije pao. Ipak, onaj koji cesto pravi greske bi morao da se okane motora, ne ide nu ta rabota i greske su tada upozorenje dok ne bude kasno. Takodje se mora poznavati svoje vozilo, koliko dozirati kocenje, kako gume leze na asfaltu itd.MadnessMaster:Ja vozim motor od ove godine, Honda CB 5oo, letos sam pao kočeći po mokrom asfaltu. Mislim da treba kočiti obema kočnicama, dozirano, više prednja, a manje zadnja, točak ne sme da blokira. Treba znati da padneš, ja sam pao sa nekih 50-60 na sat, kotrljao se po asfaltu, ogulio koleno, lakat, ugruvao rame, glava (bez kacige) nije pipnula tlo (ne znam kako sam to izveo, iskreno). pozz
luci:pa uglavnom se voze neke trkalice ali i to su neke krsine iz praistorije u raspalom stanju
GoshuMaster:Gotova sezona...
sONE_SR:Malo po malo pa sezona krece , nekom ranije , nekom kasnije !
Ja licno vise ne volem da sedam , a da nije ipod 25 stepeni !