MOTOCIKLI

harley je zakon i samo cekam neku kintu da ga nabavim makar i u delavima pa da mu radim restauraciju.....................

volim i adrenalin i to mnogo tako da cu verovatno jednog dana nadam se uskoro pazariti jedan onako pocetnicki ducati 600 pa da me bog vidi jedno dve sezone.............

pa rekoh pocetnicki ima negde da izginem ako sednem odma na nesto jako............. japance ne volim a malo sam citao ducati je dosta konkurentan i prijatan za voznju++ to gore navedeno je previse fensi za mene

Probacu da vam docaram osecaj na motoru pri brzini vecoj od 250km/h
Prva stvar koja se odmah primeti kada predjete granicu od 200 je suzavanje puta, i bela linija (ako je ima) prestaje da bude isprekidana. Broj otkucaja se penje do neki 150-180 otkucaja, zatim shake pocinju da se grce jer morate sve jace i jace da stiskate rucicu kako vam korman ne bi ispao iz ruke. Naravno to zavisi od sica, jer na mom motoru je sic iz jednog nivoa, a kod nekih motora tj. kod vecine novijih je sic iz dva nivoa tako da imate zadnji sic iza ledja koji je nesto vishi od prednjeg o sprecava vas da proklizite nazad. Ako voznja od 250 i vishe km/h traje duze od par min. pozelecete da taj osecaj traje vecno, ja sam vozio najbrze 280. A za voznju preko 300 kazu da ne moze ni da se poredi sa 260-280 tako da mogu samo da zamislim kako je...

luci:
pa rekoh pocetnicki ima negde da izginem ako sednem odma na nesto jako............. japance ne volim a malo sam citao ducati je dosta konkurentan i prijatan za voznju++ to gore navedeno je previse fensi za mene

Pa ja sam prvi put u zivotu sela na Kawasaki ZX-10, pa nisam izginula...samo sam shvatila po ko zna koji put koliko me brzina ostavlja bez daha... :D
Samo veruj u sebe...ja verujem u tebe, za pocetak ti je to dovoljno ;)

verujem ja u sebe ali verujem i da prvo treba nauciti puzazi pa tek onda hodati..... ako kapiras..........

kontrolisem se ja solidno ali sa mojim stilom voznje cak i bicikle na ivici proklizavanja mislim da je manje bolje mada se mozda i varam...........

sada mi samo fali motor da sve to proverim posto matori nece ni da cuju sve kao skupi sam i tako to a na kraju mi uzmu lovu za nesto drugo i kao vraticemo pa nista.................. do sada sam im vec dao jednog ducatija

pa pazi ako ne pazis neces se lepo provesti ni na bicikli ja sam sad skoro zamalo zavrsio na sivenju jer mi je pobego zadnji tocak na kamencice svo sam koleno iseko............. a moglo mi se desiti i da me zgazi auto...........

ja to gledam da ako mi je sudjeno da mrem ima da mrem bilo u kadi na motoru ali u fotelji tako da zasto ne uzivati malo.............. ali naravno pametno

Tako je! :D
Kad bismo tako razmisljali ne bismo ni ustajali ujutru iz kreveta...pa cak i tad postoji sansa da nam se nesto desi...zamisi zemljotres...ili ti upadne grupa kriminalaca u kuci i ubije te...strasno...
Ja na motoru nikad ne razmiljam o tome sta bi moglo da mi se desi...ili kako je ovaj ili onaj poginuo...tako nikada neces uzivati u voznju...strah uvek pokvari svako zadovoljstvo...
A i sudbina je ipak sudbina...ako mi je sudjeno da poginem na motoru, poginucu, ali bar da poginem kao covek pri brzini od 180-200km/h, a ne 10-20km/h :-D

U pravu ste-pa ja sam kljucnu kost lomio na bicikli...a i da sam u fotelji sedeo opet bi morao na operaciju leve i desne preponske kile...sta li tek razmisljaju kosmonauti ili vojnici...Nego znate ono kada se nema novca onda je grozdje kiselo...a tako bi rado jednu enduracu ili kros od 125ccm,samo da se ima...

Ewo jednog bajka od kojeg nema dalje..

Prilozi

• 2007-Suzuki-GSX-R1000a-small.jpg
    2007-Suzuki-GSX-R1000a-small.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 31
GoshuMaster:
...A za voznju preko 300 kazu da ne moze ni da se poredi sa 260-280 tako da mogu samo da zamislim kako je...

Brat ima nekog druga,i kaze jedan dan ulece u stan,i vidno uzbudjen govori :"Brate,sad sam ga cep'o 317 km/h.Ne mogu ti opisati osecaj..Jos uvek ne osecam jaja... :D

On ne zna koji motor vozi,jer ga to ne interesuje...Zamislite 317 km/h !!!! :shock:

Back