MOTOCIKLI

@BojanBRT
Ah da ,kad bih kupovao motor-samo Suzuki!!! :D
3029ug5.jpg

Bio sam ja i mogu da kazem da je prosle godine bio bolji skup.
Oranizatoru ne ide u prilog sto je naplacivao 205 din za vozaca a isto toliko i za suvozaca.
Cena piva je bila veca u odnosu na sve dosadasnje skupove a mogli su da angazuju i bendove sa malo zvucnijim imenima jer mi je bilo lose kako je pevac iz jednog benda falsirao.
Sve u svemu kvalitet moto skupova ove godine je opao a koliko uvidim cilj svega je da se zaradjuje a ne da se klub pokaze kao dobar organizator provoda.Zbog ovakvih delatnosti mislim da sledece godine vise necu biti ucesnik takvih moto skupova.

onih 5 dinara za kupus :)

Uf sad videh gresku!!!
Nije 205 nego 250.Ja im se zalio na ulazu da je pivo skupo a oni ce kao "Koliko je bio upad u Pancevu?".Sto jes, jes tamo je bio upad 400 din.a nista ti nisu pruzili.
Prestacu da idem po skupovima ako ovako nastave da organizuju iste jer ne idem ja tamo da me delju nego da se provedem u mestu domacina tj.organizatora koji treba pozitivno da se predstavi a ne da me cedi.:evil:

Oranizatoru ne ide u prilog sto je naplacivao 205 din za vozaca a isto toliko i za suvozaca.
Cena piva je bila veca u odnosu na sve dosadasnje skupove a mogli su da angazuju i bendove sa malo zvucnijim imenima jer mi je bilo lose kako je pevac iz jednog benda falsirao.
Sve u svemu kvalitet moto skupova ove godine je opao a koliko uvidim cilj svega je da se zaradjuje a ne da se klub pokaze kao dobar organizator provoda.Zbog ovakvih delatnosti mislim da sledece godine vise necu biti ucesnik takvih moto skupova.

Jeste prosle god. je bilo puno bolje.
I taj upad me nervira,gde su ona lepa vremena kad se nije placalo.
Nekako mi je bez veze da platis,a posle te jos oderu.
Zarada,hmmm tu si u pravu,sve vise biznis,a sve manje druzenje.
Takvo vreme doslo jbga.

bili su moto skupovi u vrscu i beloj crkvi,ljudi ne pamte kad je toliko lose bilo.
ono pivo u vrscu je bilo otrovno,ja sam od 3 case maltene pao u nesvest.sacuvaj boze

Ja sam trenutno u fazonu kupovine nekog skutera od oko 250ccm i zanima me polaganje za A kategoriju. Imam B i C, ali fali A.
Zanima me da li ima nekih olaksica jer imam B i C, kao i da li je pocela ta kategorizacija A kategorija. Sta je novi ZOBS i da li je doneo po tom pitanju?

Nemas nikakvih olaksica zbog drugihpolozenih kategorija ali poloziti za A je vrlo lako.
Ako imas svoj motor,instruktor ti pokaze kuda se vozi i sta treba da uradis a sto se tice testova to vec i vrapci znaju da ti instruktor daje originale i da samo ako si glup ne mozes da polozis.
Problem je cifra koja iznosi oko 15000 din a ti prakticno nisi vozio nikakav skolski motor i nemas ni casa voznje dok je za kola malo skuplje a vozi se 40 h.

OK ali izlazak na test ti je bio 3000 kao i izlazak na voznju 3000,pa lekarski pregled 3000(u NS) i na kraju potvrda da si polozio 1000 din. Kad sve saberes-14000 sto opet nije naivno.

OK ali izlazak na test ti je bio 3000 kao i izlazak na voznju 3000,pa lekarski pregled 3000(u NS) i na kraju potvrda da si polozio 1000 din. Kad sve saberes-14000 sto opet nije naivno.

potvrda,testovi i voznja su ti sve zajedno 4000
lekarski je 2000 ili ako imas vezu (kao ja :mrgreen:) je 1000
znaci 4.000+4.000+2.000=10.000 dindzonija

:)

Sve je to jeftino koliko je mene izaslo polaganje pre dve godine.
Vozio sam godinama bez A kategorije i resio da to obavim.
I preko auto skole gde znamo instruktora koji mi je jos i bolju cenu napravio.
Na kraju sve kompletno,dok je upisana A u vozacku dozvolu,izaslo 215 eura!!!
Tad je to bilo nesto jace od 16000 din. ali evro je skocio a oni nisu dirali cene bez obzira na skok benzina i eura.

Gledam juce na netu,lik kojem sam prodao svoju Suzu :'( sada je u defektu sjebao joj klip,klackalicu,bregastu i sada trazi dijelove :) a ja ga bas fino bio sacuvao :'(
Elem prodaje moje prvo motorce,kontam da ka uzmem ponovo i da povadim motor i elektroniku i ubacim neki veci..sam ako bude ga htio dati povoljno.. :(
GN_125_02-08_1.jpg

Eh sta je on cica prevukao do vikendice :)

Back