Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.072
@BojanBRT
Ah da ,kad bih kupovao motor-samo Suzuki!!!
Ah da ,kad bih kupovao motor-samo Suzuki!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja...
...al kad budem kupovao...![]()

Ti jos uvek nisi nasao makinu za sebe....![]()

Bio sam ja i mogu da kazem da je prosle godine bio bolji skup.
Oranizatoru ne ide u prilog sto je naplacivao 205 din za vozaca a isto toliko i za suvozaca.
Cena piva je bila veca u odnosu na sve dosadasnje skupove a mogli su da angazuju i bendove sa malo zvucnijim imenima jer mi je bilo lose kako je pevac iz jednog benda falsirao.
Sve u svemu kvalitet moto skupova ove godine je opao a koliko uvidim cilj svega je da se zaradjuje a ne da se klub pokaze kao dobar organizator provoda.Zbog ovakvih delatnosti mislim da sledece godine vise necu biti ucesnik takvih moto skupova.

Oranizatoru ne ide u prilog sto je naplacivao 205 din za vozaca a isto toliko i za suvozaca.
Cena piva je bila veca u odnosu na sve dosadasnje skupove a mogli su da angazuju i bendove sa malo zvucnijim imenima jer mi je bilo lose kako je pevac iz jednog benda falsirao.
Sve u svemu kvalitet moto skupova ove godine je opao a koliko uvidim cilj svega je da se zaradjuje a ne da se klub pokaze kao dobar organizator provoda.Zbog ovakvih delatnosti mislim da sledece godine vise necu biti ucesnik takvih moto skupova.
OK ali izlazak na test ti je bio 3000 kao i izlazak na voznju 3000,pa lekarski pregled 3000(u NS) i na kraju potvrda da si polozio 1000 din. Kad sve saberes-14000 sto opet nije naivno.
) je 1000
Nisam rekao da je nebitna razlika,
nego dok se iscimaš da dođeš tamo gde si ti polagao, pa juriš vezu za 1000 din manje za lekarski pa se vrti tamo vamo opet ispadne na isto![]()

a ja ga bas fino bio sacuvao :'(