MOTOCIKLI

DeeLite sve je u glavi a ko to nema za njega i nije motor.
Moj King ima 184 ks i ja mogu da ga vozim kao 600ccm al kad vidim povoljnu priliku mogu da ga zavrnem da jedva ostanem na njemu.
Sad vozim 600 a u sobi mi cuci 1340 i pre neki dan mi je dao neki lik komentar kako kad jednom sednes na 1000 vise se ne mozes vratiti na manji.Drugar pored mene mu je rekao "E bas si nasao kome da kazes".:D
Iskreno,meni je lepse voziti 600 jer moras da ga stisnes da nesto odradi a ovog sivonju samo pipnem i LEEEEETIIIIM.
Nije zdravo.:)

to za iz glave se apsolutno slažem...
...samo sam hteo da kažem da je zamorno i za motor koji je toliko jak da ga gnjaviš na 3000 obrtaja od semafora do semafora...prva, druga i kraj...
...misim...znam da sitnije kubikaže traže načepljivanje da bi odgovorile kako treba, znam da sa jakima treba osetljivije na odvrtanje gasa...
...sve je to lepo, oću i ja K4 1000 al odakle mi bre 30 iljade godišnje samo za registraciju...

Pa ima i registracija na 6 mesecnih rata. A provalio sam da u NS ubedljivo najjeftinija agencija za registraciju je Euromaster gde mi je bila za 600 ccm 15800 din. a kod drugih najjeftinje 16700 a kod nekih i 18000. Za Kinga mi je 49000 a u Euromasteru je 45000.
Ne znam na koju foru ali dobro je sto moze i na rate mada ja jos nikad nisam isao na taj nacin placanja.Hvala Bogu.

ljudi znam da smaram ali treba ujaku nesto oce pod stare dane da se raspituje za motor...
koliko bi kostalo carinjenje i porezi i sve iz Slovenije za motor od 250 ccm ako tamo kosta 1000e jos koliko bi kostalo da moze da se registruje kod nas?pozdrav!

pa shvatam ja to Dule..ali za 1000e nema bas neki izbor :)
on bi najradije kawasaki ninju onu staru od 250ccm...znaci mislim da je '91...
al to je ili retko ili skupo ko djavo...

Vidi,ima moj drugar Kawu ZZR 600 1990 u veoma solidnom stanju i trazi za nju 1500 a mozda i nesto spusti.Ovde moze toliko motora da se nadje povoljno da se i ne isplati uvoziti jer kriza cini svoje i neko mora da proda svoj lep motor.A posto je motor teski luksuz onda mora i da da dobru cenu da bi ga prodao.Pa pogledaj samo da se Tomos ATX dan danas prodaje za 600 eura a Kawasaki ispadne da je duplo skuplji sto je neverovatno.

svaki vlasnik svoga konja hvali :)
a sta je polisa osiguranja?

Ne razumem sta se hvali. Polisa osiguranja kao kod auta.
Za one koji nisu znali slepci su odnedavno uveli da i Bicikli s motorom 49ccm moraju biti osigurani na godisnjem nivou.Polisa im kosta oko 950 din. Ja se frapirao kad sam cuo pre neki dan.:dash::dash: Pa dokle vise? To je kao sto su uveli porez na kerove od 1000 din.godisnje a pritom nisu uveli porez na ostale zivotinje.

Dobro veče momci,

ja svratila samo da vas obavestim da se u subotu 17.04.2010. organizuje protestna vožnja motociklista u Beogradu povodom visokih cena registracije motocikala i zahteva da se motocikli kod nas kao u drugim evropskim zemljama mogu registrovati na šest (6) meseci, tj. kada je sezona vožnje.

Motociklisti će se oko 10.00 časova okupiti na Ušću i odatle krenuti u protestnu vožnju kroz grad.

Konacno se setili. Shit je sto su najavili lose vreme za vikend pa verovatno ce odziv biti slabiji.
Mozda bi trebalo prolongirati za neki drugi datum sa povoljnijom vremenskom prognozom pa bi mozda i ja dosao.

Back