MOTOCIKLI

cenom svacije misljenje, akrapovic je skuplji i nema ovalne lonce, kad ga obaram onda postoji mogucnost da zakace lonci asfalt jer ja imam 200 gumu i ona je sira samim tim dozvoljava mi jos vise da obaram ( jos veci ugao obaranja) da ne kacim nozice i masku ( mada ludom coveku ni to nije dosta i opet kacim nozice i masku i auspusi bi zakacio da imam sire zato sam stavio ove jer su uzji nego obicni ( blizi su motoru ) ne kace asfalt kad obaram :bye:

hvala puno!!!
imam 2 problema 1 nedoumicu i jedno pitanje
nedoumica-dali uzeti fzr600 ili gsxr 600/750 '91
problem broj 1-gde i kako preko zime drzati motor(garaza i supa i kuca otpadaju zbog odredjenih problema)
problem broj 2-dali ima neko ko uvozi motore iz SLO i zavrsava sve do registracije?
pozdrav i hvala vam puno!
pitanje-koliko kosta prva registracija za motor?
HRISTOS SE RODI!

hvala puno!!!
imam 2 problema 1 nedoumicu i jedno pitanje
nedoumica-dali uzeti fzr600 ili gsxr 600/750 '91
problem broj 1-gde i kako preko zime drzati motor(garaza i supa i kuca otpadaju zbog odredjenih problema)
problem broj 2-dali ima neko ko uvozi motore iz SLO i zavrsava sve do registracije?
pozdrav i hvala vam puno!
pitanje-koliko kosta prva registracija za motor?
HRISTOS SE RODI!

gsxr 600r ima moj brat. Ima oko 100konja, i naravno 600ccm. Moze da ide do 270km/h. Dobar je. Znas da su delovi skupi za motore. Njegov je '91. godiste, cini mi se. Ofarban je u zelenu, Ninja boju, sa perlama. Za to je dato 700eura u Italiji. On ga je kupio za 1500eura. Ima i Shimura auspuhe, dva komada. Placeni su 2200eura, cini mi se. Ali, platio ih je 10 puta manje :) Momak koji je pao s motora mu je prodao. Jedan je malo izgreban

Sve sto te interesuje oko tog motora, pitaj me. Cak i cene i popravke, posto taj brat radi u servisu za motore.

Pozdrav

Poslednja izmena:
gsxr 600r ima moj brat. Ima oko 100konja, i naravno 600ccm. Moze da ide do 270km/h. Dobar je. Znas da su delovi skupi za motore. Njegov je '91. godiste, cini mi se. Ofarban je u zelenu, Ninja boju, sa perlama. Za to je dato 700eura u Italiji. On ga je kupio za 1500eura. Ima i Shimura auspuhe, dva komada. Placeni su 2200eura, cini mi se. Ali, platio ih je 10 puta manje :) Momak koji je pao s motora mu je prodao. Jedan je malo izgreban

Sve sto te interesuje oko tog motora, pitaj me. Cak i cene i popravke, posto taj brat radi u servisu za motore.

Pozdrav

hvala na informacijama.sto se tice brzine i kubikaze meni je dovoljno da ide 120 jer ga necu ni terati vise jer je sumanuto.vozio me drugar 160-170 i *sro sam se.ne zbog voznje nego zato sto nasi putevi osim auto puta(i to je pod znakom pitanja) nisu za te brzine...tako da bih ja najvise voleo onaj kawasaki od 400 kubika ali je skuplji malo...jer ej noviji naravno...
pa reci mi na koliko mu ide mali a na koliko na veliki servis,koje ulje,tj sve o odrzavanju sto mozes da mi kazes :) inace ja sebe ne smatram vlasnikom vec ljutiteljom motora i bas zato nebih sa njim isao do krajnih granica...dali mozda on zna nekog ko uvozi iz italije ili SLO motore?veliki pozdrav brate mnogo si mi pomogao!!!!!!

hvala na informacijama.sto se tice brzine i kubikaze meni je dovoljno da ide 120 jer ga necu ni terati vise jer je sumanuto.vozio me drugar 160-170 i *sro sam se.ne zbog voznje nego zato sto nasi putevi osim auto puta(i to je pod znakom pitanja) nisu za te brzine...tako da bih ja najvise voleo onaj kawasaki od 400 kubika ali je skuplji malo...jer ej noviji naravno...
pa reci mi na koliko mu ide mali a na koliko na veliki servis,koje ulje,tj sve o odrzavanju sto mozes da mi kazes :) inace ja sebe ne smatram vlasnikom vec ljutiteljom motora i bas zato nebih sa njim isao do krajnih granica...dali mozda on zna nekog ko uvozi iz italije ili SLO motore?veliki pozdrav brate mnogo si mi pomogao!!!!!!

OK. Sad sam se cuo sa bratom. Moram ispraviti neke greske. Motor je Kavasaki ZZR600. Pogresio sam. Godiste je 1993. i presao je oko 65 000km. Trenutno ga prodaje, 2000eura cena, naravno bez Shumura, Shumicu, kako god, auspuha :). Kupio ga je dosta jeftino od poznanika. Taj ga je cenio cini mi se malo preko 2000eura.

Za taj motor mali servis se radi na 5000km, na kom se menja ulje i filter. Filter je oko 20eura, a ulje je 1600dinara litar, a staje 4 litara. Negde oko 8500 dinara. Ne znam je l' su uracunate ruke tu :) Ulje je Motul 300V

Veliki servis za taj motor se radi na 40 000 - 50 000km, uglavnom stelovanje ventila i jos par stvari, a ako je produvao, onda se rade i karike i sta ja znam sta jos. Oko 220-250 eura je cena velikog servisa.

Imam i slike tog motora.

Iz Slovenije ili Italije ne znam ko uvozi, ali brat zna jednog koji uvozi iz Austrije.

OK. Sad sam se cuo sa bratom. Moram ispraviti neke greske. Motor je Kavasaki ZZR600. Pogresio sam. Godiste je 1993. i presao je oko 65 000km. Trenutno ga prodaje, 2000eura cena, naravno bez Shumura, Shumicu, kako god, auspuha :). Kupio ga je dosta jeftino od poznanika. Taj ga je cenio cini mi se malo preko 2000eura.

Za taj motor mali servis se radi na 5000km, na kom se menja ulje i filter. Filter je oko 20eura, a ulje je 1600dinara litar, a staje 4 litara. Negde oko 8500 dinara. Ne znam je l' su uracunate ruke tu :) Ulje je Motul 300V

Veliki servis za taj motor se radi na 40 000 - 50 000km, uglavnom stelovanje ventila i jos par stvari, a ako je produvao, onda se rade i karike i sta ja znam sta jos. Oko 220-250 eura je cena velikog servisa.

Imam i slike tog motora.

Iz Slovenije ili Italije ne znam ko uvozi, ali brat zna jednog koji uvozi iz Austrije.

Yoshimura?

Imam i slike tog motora.

sto bi braca spanci rekli MUCAS GRASIAS!!! :)))
za dalje informacije znam koga da kontaktiram :)
e a rekao si da ti buraz majstor...pa kad kupim reci mi adresu da znam gde da odrzavam motorcic :))) pozdrav

sto bi braca spanci rekli MUCAS GRASIAS!!! :)))
za dalje informacije znam koga da kontaktiram :)
e a rekao si da ti buraz majstor...pa kad kupim reci mi adresu da znam gde da odrzavam motorcic :))) pozdrav

On servisira u Kragujevcu. Dosta ljudi iz cele Srbije dolazi tu da servisira motore. Skorije su radili generalku jednom iz Novog Pazara na Yamahi R1 turbo. Generalna je kostala oko 7000+ eura :)

čisto da ova tema ne padne u zaborav...
...idu lepi dani...

088.jpg

tero bi ga čika dilajt i na minus šesnes, samo da je suv asfalt...pa makar naglavio upalu zglobova...jer...merak nema cenu...:heart:
...al trenutno šipak...će mora sačekamo neke povoljnije kredite...:dash:...il ako eventualno ogrebemo Audi...

Moze i moj mozda preko 300 al ne pada mi na pamet vise da toliko vozim.Sto bi rekao jedan cika na susretima"ja vozim do 200 i dosta".Malo je i ovaj B-King zeznut jer nema vizir a vuce kao sumanut tako da se covek mora navici na njega,cak se u pocetku malo i plasis jer na srednji gas baca dupe tako da je veoma zahtevan,na sve moras da mislis.:D

Pa da samo malo osiromasen pa nema kao najnovija Hayabusa 197 ks nego 183 ks.A gledao sam uporednu voznju na 400 m i brza je Hayabusa za delic sekunde ali ona ima i oklope i vizir.Na Kingu je strasniji osecaj jer ubi kako duva.Do 200 je OK ali onda pocinje show.Treba neka extra kaciga da bi smanjila sumove vetra.Ja sad imam Shark i AGV a ako ova prva ne bude valjala,jer jos nisam vozio s njom,onda cu da postavim temu.Koju kacigu kupiti?:D

Back