Mostovi romanticnih uzdisaja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cutis.gif

MOST LJUBAVNIH CAROLIJA!!

Ostrvo Gaiola nalazi se u Italiji, nedaleko od Napulja i blizu obale mesta Posillipo.
Vekovima je bilo ostrvo na kojem su se uzdizale vile drevnih bogataša, male tvrđave, ali i utočište za srećne ili nesrećne ljubavi.
Glavna atrakcija ostrva jeste jedinstveni most koji je postao mesto obožavanja turista i neodoljivi romantični ambijent.
Most deluje kao da nije veštački, a tema je legendi o čarobnjacima „koji su bacali ljubavne čini” sa njega,
a na ostrvu Gaiola su pronašli svoj dom.
1441199_10151799189868043_1410639377_n.jpg

Istiniti deo istorije navodi da su svi vlasnici ostrva umrli nasilničkom smrću.

karlov-most-dug-prag-1328585176-122631.jpg

"Niko ne moze izgraditi most preko reke zivota koji ti trebas preci; niko do ti sam.
Naravno, imaces mnogih precica i mostica i polubogova koji bi zeleli da ti predjes reku,
ali je cena visoka - namucio bi se i izgubio sebe.
Na svetu postoji jedan jedini put... taj put je samo tebi znan."

Fridrih Nice

Moji, MOSTOVI ROMANTICNIH UZDISAJA, su satkani od reci ispunjene najjacom niti na svetu...LJUBAVLJU...

Moje, MOSTOVE ROMANTICNIH UZDISAJA, moras osetiti, osecanjima, strascu...svim onim sto do sada nisi imala....

Moje, MOSTOVE ROMANTICNIH UZDISAJA, prelazices sa mnom na nespokoju predivnih poljubaca......

Moje, MOSTOVE ROMANTICNIH UZDISAJA, nikada neces pozeleti da srusis, jer sa njima srusices nasu LJUBAV.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back