Moskva razočarana potezom Beograda u UN

Da li je Tadić namerno sabotirao Srbiju pred MSP i UN!?

• Ukupno glasova
    35
  • Anketa je zatvorena .
Moskva nije oduševljena preokretom koji je nastao oko rezolucije, iako to javno neće reći. Posebno zato što se faktičko odustajanje Srbije od sopstvene rezolucije i neka vrsta KAPITULACIJE pred SAD i drugim zapadnim zemljama desilo neposredno pred glasanje u UN. Rusiji nije škodilo izbegavanje konfrontacije sa Zapadom u UN, ali joj se nije dopalo to što se pokazalo ko može, kada mu je stalo, da izvrši odlučujući uticaj na Beograd. I koliko god je zapadnim zemljama smetao sadržaj srpske rezolucije, toliko im je bilo stalo da demonstriraju moć ne Srbiji, već Rusiji, da joj pokažu da ne može da računa na Srbiju kao svog balkanskog saveznika, jer oni još drže većinske akcije kada je reč o srpskoj politici,čak šta više,dokazali su da se gospodin Tadić pre svakog poteza mora konsultovati sa antisrpskom administracijom u Briselu,isto kao i navodni proruski ,,opozicioni" lider gospodin Nikolić,koji je samo još jedna nevešto prikrivena marioneta zapada,spremna da nastavi dalje sa ubijanjem Srbije,u slučaju da gospodin Tadić izgubi vlast usled svoje kompromitovanosti otvorenenom služenju albanskim interesima po nagovoru američke administracije.

Kosovo ne možemo povratiti, tako što ćemo pljunuti na Evropu i Ameriku a Tadić je to shvatio. Kosovo se ne može vratiti nikakvim rezolucijama, to je čisto prosipanje magle.

Shvatio i "nasekirao" se nevidjeno, otputovao u Tursku da izbaksuzira kosarkase, otisao s majkom u njeno rodno mesto da obidje grobove predaka o nasem trosku, kaze bez novinara, a ne znam ko je pisao reportazu, sutra putuje u Estoniju, a rekose da je danas negde banuo nenajvljen, ne mogu da se setim gde ono bese, uglavnom ljudi zaziru i zveraju okolo, ko zna:roll:

Selo Brodac
Brodac.jpg

Boli ga uvo, ja mislim da on ni o cemu drugom ne razmislja (a i vidi se) osim gde ce sutra da ide, zvan, nezvan, javljen-nenajvaljen, ma samo da dupe vidi put:(

Poslednja izmena:
Brodac---kuca-u-kojoj-su-ro.jpg

Lepa kuca bojena u zuto...

Та Резолуција је наизглед тако стерилно написана да и државе које су прихватиле независност Косова кажу да је добра и да ће гласати за њу, а и државе које не прихватају независност нових држава отцепљених од постојећих чланица Уједињених нација, могу да кажу да ће за њу да гласају. То је Резолуција којом су задовољни Албанци и уопште ми не пада напамет да помислим како бисмо ми у Србији том Резолуцијом могли да будемо задовољни. Ми је данас имамо, народ ће трпети због тога, али би требало да и сви ми, политичари, а најпре они који су на све ово утицали, сносимо последице онога што се десило. Колико већ година траје борба Србије за суверенитет и територијални интегритет на Косову и Метохиј? Рекли смо, сва политичка, дипломатска, правна средства. Борба се показује неуспешном, могу слободно да ме оптуже шта бих ја радио и како бих ја, али то су приче. Ми данас имамо оно што су други урадили.
Србија је све мања на Косову и Метохији и после ове Резолуције могу само да замислим како живе Срби на Косову и Метохији. И ујутру, када устанете у Београду, прво помислите да ли имате добар превоз до посла, потом помислите и да ли је дете имало један оброк пре одласка у школу, помислите да ли имате посла, да ли ће ваша фирма почети да ради, да ли ће да ухапсе криминалца који је узео вашу фирму, а онај на Косову када устане ујутру прво помисли да ли ће за 15, 20 или месец дана морати да живи са албанском влашћу у свом селу или у свом граду. Њима, после ове Резолуције, ништа није јасно. Баш као и нама. Ми кажемо, у том предлогу резолуције, који су неки медији објавили, ако је то тачно, говорили смо да ћемо да разговарамо о свим отвореним питањима. Резолуција данас каже да ћемо да говоримо, разговарамо, преговарамо. Албанци кажу да неће да преговарају о статусу. О чему ћемо онда да преговарамо? Да ли ће неко да натера Албанце да преговарају о статусу? Неће. Да ли неко може да их натера после овога? Не може. О чему ћемо онда ми да разговарамо са Албанцима на Косову и Метохији? О уређивању њихове државе? Ваљда прво треба да се разговара о томе да ли та држава постоји. По нама, по Српској напредној странци, та држава не постоји. И та држава не може да постоји. И са том државом, о њеном уређењу, Србија не треба да преговара. Као што не може да преговара о томе како се уређује Бугарска. А ако признамо ту независност, што би нас интересовало како ће да се уреди Косово?

Tomislav Nikolić

zar ti nisi srecan posle ovakve diplomatske pobede u UN-u,zar nisi srecan sto imamo najlepseg predsednika na svetu..svemiru...,zar ti nisi srecan mali veseljace........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Да је остала смртна казна за велеиздају отаџбине у Закону, неби било овакве бриљантне победе у УН, били бисмо ускраћени за овакву срећу, отишао би најлепши Председник дођавола, многи политичари и НВО неби помагали демонтирање Србије, ....
Некако надолази размишљање да смртну казну за велеиздају поново уведемо по угледу на друге демократске држава понајпре најдемократскије Америке.

Та Резолуција је наизглед тако стерилно написана да и државе које су прихватиле независност Косова кажу да је добра и да ће гласати за њу, а и државе које не прихватају независност нових држава отцепљених од постојећих чланица Уједињених нација, могу да кажу да ће за њу да гласају. То је Резолуција којом су задовољни Албанци и уопште ми не пада напамет да помислим како бисмо ми у Србији том Резолуцијом могли да будемо задовољни. Ми је данас имамо, народ ће трпети због тога, али би требало да и сви ми, политичари, а најпре они који су на све ово утицали, сносимо последице онога што се десило. Колико већ година траје борба Србије за суверенитет и територијални интегритет на Косову и Метохиј? Рекли смо, сва политичка, дипломатска, правна средства. Борба се показује неуспешном, могу слободно да ме оптуже шта бих ја радио и како бих ја, али то су приче. Ми данас имамо оно што су други урадили.
Србија је све мања на Косову и Метохији и после ове Резолуције могу само да замислим како живе Срби на Косову и Метохији. И ујутру, када устанете у Београду, прво помислите да ли имате добар превоз до посла, потом помислите и да ли је дете имало један оброк пре одласка у школу, помислите да ли имате посла, да ли ће ваша фирма почети да ради, да ли ће да ухапсе криминалца који је узео вашу фирму, а онај на Косову када устане ујутру прво помисли да ли ће за 15, 20 или месец дана морати да живи са албанском влашћу у свом селу или у свом граду. Њима, после ове Резолуције, ништа није јасно. Баш као и нама. Ми кажемо, у том предлогу резолуције, који су неки медији објавили, ако је то тачно, говорили смо да ћемо да разговарамо о свим отвореним питањима. Резолуција данас каже да ћемо да говоримо, разговарамо, преговарамо. Албанци кажу да неће да преговарају о статусу. О чему ћемо онда да преговарамо? Да ли ће неко да натера Албанце да преговарају о статусу? Неће. Да ли неко може да их натера после овога? Не може. О чему ћемо онда ми да разговарамо са Албанцима на Косову и Метохији? О уређивању њихове државе? Ваљда прво треба да се разговара о томе да ли та држава постоји. По нама, по Српској напредној странци, та држава не постоји. И та држава не може да постоји. И са том државом, о њеном уређењу, Србија не треба да преговара. Као што не може да преговара о томе како се уређује Бугарска. А ако признамо ту независност, што би нас интересовало како ће да се уреди Косово?

Tomislav Nikolić

Eto krenuse mi suze koliko Toma brine/sazaljeva Srbe koji zive na Kosovu :hahaha::hahaha:

Ma, pusti Sale, kao da se Tadic osvrce sta ko kaze, vazno je da lelemuda i da mesto ne drzi, a da nije pristao na "kompromis" (citaj kako nije napisano) gde bi smeo otici vise? Sve za putovanja vrlog nam predsednika, samo neka se "mlad" sit nauziva,doduse nigde kraj njega ne vidim njegovu suprugu, ali mediji prenose (i u njegovoj biografiji pise) da jeste ozenjen...
Jedan za Srbiju totalno dezorijentisan, za ostale drzave izuzetno orijentisan, opijen kamerama i medijskom paznjom, samo ide i ide i ide, valjda ce jednom stici tamo gde mu i jeste mesto: Proslost i zaborav, dotle moli Boga da ne nacini jos kakvu stetu:(

Evo šta radi pro-ruski predsednik u Ukrajini:

Yanukovych to discuss Ukraine's EU entry bid in Brussels
(Janukovič razgovara o pristupanju Ukrajine EU u Briselu)

Yanukovych to push euro-integration in EU headquarters on Sept. 13
(Janukovič ide u štab EU da pogura Evro-integracije)

Yanukovych lets Russia reassert control over nation
(Janukovič dozvoljava Rusiji da osigura kontrolu nad Ukrajinom)

Expert says China plays crucial role in military-technical cooperation
(Ekspert kaže da Kina igra odlučujuću ulogu u vono-tehničkoj saradnji sa Ukrajinom)

Ukraine's PM vows to learn Ukrainian
(Ukrajinisku premijer obećao da će da nauči Ukrajinski)
:hahaha:

Dakle ista šema kao Nikolić

Hvali Evropu, drži se Rusije.

Posto si na stalnoj vezi sa Rusima,zamoli ih samo jedno:Nemojte vise da nas branite kad vas molimo,nestacemo kao Hazari uz vasu velikodusnu pomoc.pomozite prvo samima sebi.Ako mozete,a ne mozete ni to!

Back