Москва позвала Минск на формирање савезне државе

jedite_kod_Joa:
P.S. Јомини,у чему је проблем кад форум избаци обавештење ''database error''?Пошто имам потешкоће да приступим форуму.Ево,тек сад мало лакше...

Rikava im server! :D

A,pazi ovo...net mi je kablovski i kada je tv na nekom drugom kanalu osim na RTS1 onda nemam vezu. :lol: :lol: :lol:

jomini:
Neke zaebancije sa serverom valjda. Radi se na novoj verziji Foruma, strpite se još malo.
Čim je veći upit u bazu podataka (bilo koja vrsta pretrage i sl.) blokira se. Biće rešeno, nadam se uskoro.

Jel to rade na novoj verziji zbog izbora? :D:D
Neka vrate i potpise,nemoj da yedu govna. Svaki forum ovog sveta na kome sam bio ima potpise.
A kada sam se prvi put registrovao ovde nije imao opcije ni za avatar.

ee da, bila je stara verzija foruma, pre vishe godinu dana. yebote, nikad se toga ne bih setio. daa, bili su i potpisi...
najbolji je imao onaj adalv.

izv se za spamovanje, ali sad mi pade na pamet koliko starijih clanova vise ne dolazi...
migud, coke(i guess so)...pa bl/mihajloo...oni mi sad padoshe....
jel se zna ko ima najstariji nalog od trenutnih forumasha na politici?

jedite_kod_Joa:
Јел` то СББ-ов?

АКо јесте,онда ме не чуди.Сорош не жели да гледаш националну ТВ. :D
:D:D:D
SBB...KRSH!
Ma nisi me ukapirao. Kad prebacim na RTS1 onda jedino imam vezu. A kada menjam kanale onda gubim vezu. I to sam primetio tek veceras. Prvo sam mislio da tripujem. Medjutim ne. :D:D
E,sad je tu cudno sto ispada da Soros favorizuje RTS1.:D:D

~Petar~:
ee da, bila je stara verzija foruma, pre vishe godinu dana. yebote, nikad se toga ne bih setio. daa, bili su i potpisi...
najbolji je imao onaj adalv.

izv se za spamovanje, ali sad mi pade na pamet koliko starijih clanova vise ne dolazi...
migud, coke(i guess so)...pa bl/mihajloo...oni mi sad padoshe....
jel se zna ko ima najstariji nalog od trenutnih forumasha na politici?

Ma neka pocetna verzija nije imala ni avatare...krshina.
Ne znam ko je najstariji,ali sam ja medju starijima. U prvih 5 sigurno. :wink:

jomini:
A on je tip čoveka koji može to da podnese? Da bude druga rupa na svirali?? Pogotovo posle sadašnjeg neprikosnovenog prvog mesta u zemlji i najvoljenijeg sina nacije???

Rekoh... Cirkus.

Brate, kukuruz-liga je drugi par opanaka (tj. necu da potcenim Belorusiju, to nije neozbiljna zemlja u mnogim oblastima, nauci pogotovo, ali fakti su fakti - nema on sta da hoce i nece oko toga, Ruje mogu bez njih lakse nego obrnuto). Videcemo, ustvari. Odoh.

Cela Evropa se kači na rusku sisu.
Italijani danas priznali da ne mogu da nađu rešenje za alternativno snabdevanje ruskom gasu i nafti. A oni su još i daleko od Rusije.
Na kraju, Evropa će moći da se ujedinjuje i razjedinjuje, ili bilo šta drugo da radi, samo ako im to Rusi dozvole. Ko te doji, taj te i kava. Što bi reko Šešelj.
To znači, Srbija je na pravom putu. Većina Srba se izjašnjava kao Rusofili. A Rusima će trebati "mali brat", da drži pod kontrolom ovu stoku na Balkanu: šipce, Hrvate, makedonce.
Pisaćemo mi još puno, puno puta ovde o Rusiji i Srbiji.

Back