Nevenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.119
Pozvacu ga sutra...znam da aktivnog ugalj(verovatno an to mislis) pomaze kod pasa, macaka, a i kod ljudi...uglavnom se sa time ciste pred test na drogu ...mnoogoo se palsim...na suncu nije...a vruce mu jeste isto koliko i meni...nema logike...jedino mi ta palmica pada na pamet...nisam sigurna da li mu uopste nesto fali...mozda se samo umirio od vrucine, a ja sam istripovala zato sto mi je ovaj bebac uginuo
Mada, cini mi se da je smrsalo, a uglavnom je sklono gojenju pa ga ja povremeno acam na dijetu, blagu, naravno...a sad mu dajem normalno, a cini mi se da jesmrsalo...mozda opet trip, a mozda i nije...
Cak mi se cini i da mu se krzno malo promenilo, ali oept nisam sigurna....
Pozvacu sutra Popovica...
A ako iko zna nekog veterinara u Nisu, molim da javi broj

P.S. Sta mislis o antibioticima ,,na slepo'' ?(tako ih daje ovaj nas krusevacki...kad ensto ne valja on kljokne antibiotik, pa kao ako pomogne...)

Mada, cini mi se da je smrsalo, a uglavnom je sklono gojenju pa ga ja povremeno acam na dijetu, blagu, naravno...a sad mu dajem normalno, a cini mi se da jesmrsalo...mozda opet trip, a mozda i nije...
Cak mi se cini i da mu se krzno malo promenilo, ali oept nisam sigurna....
Pozvacu sutra Popovica...
A ako iko zna nekog veterinara u Nisu, molim da javi broj

P.S. Sta mislis o antibioticima ,,na slepo'' ?(tako ih daje ovaj nas krusevacki...kad ensto ne valja on kljokne antibiotik, pa kao ako pomogne...)