Evo je Nina, rekla sam slobodno da me cimnete za sta god me treba, jednostavno mi se ne svidja da budem ovde dugo
Evo ovako -
Raggio di Sole je jedna od najgorih hrana i ujedno je mix za glodare a ne hrana.
Izborila sam se teskom mukom da svaki drugi pet shop ima Cavia Complete hranu - jedinu kvalitetnu i peletiranu hranu kod nas.
Da, naravno da mu treba kucica, Trixe vigvam ili drvena kucica (1 300 dinara Pet sho Jet Set kod Paliluske pijace)
Suncokret ne.
Piljevinu bacite, samo pomislite sta sve iz nje udisu.
Peskirice ispod stavite staze za kupatilo pa sve zajedno u masinu na 95 stepeni i svi srecni.
Slamu dajte ponekad , nikako stalno, nema nikavih nutritivnih vrednosti - to su otpaci.
SENO dajte svaki Bozji dan u neogranicenim kolicinama.
Ovo prase sto se ne oglasava - samo je, i tu nema mudrosti - ne zeli da prica sam sa sobom.
Moguce da ce kasnije da prede kad nauci da se mazi sa gazdom.
Voda uvek, sveza NE FILTIRIRANA!!!, moze bilo koja flasirana (ne ona sa jodom)
Nevenaa - hvala sto mislis na mene.
Ako se cese - nek drustvo saceka, gljivice su jako zarazne, kao i sugarac.
CEo kavez na dezinfekciju, a meni opisi kako izgleda cela situacija tu.
Hrana - gotova hrana se daje 2x dnevno po 20 -30 grama do godinu dana.
Posle toga jednom po 40 grama i ne sklanja se.
Povrce ja dajem u 5 manjih obroka dnevno.
Dr. Popovic nije moj izbor, niti bilo koga ko je ikada bio sa svojim prasetom kod njega.
Covek je mozda okej ovako, ali je zaboravio na lepu rec koja se zove "nova sanzanja i metode, te lekovi se menjaju" i "nije sve u igli", kao i to da bolesno prase nje stvar koja se moze zameniti.
Ostanite kod Mufija, covek ima i svoje prase (drugo mu je uginulo), uci, obrazuje se i ne dize glavu od posla.
Imate moj mail na ovih milion strana, slobodno me cimnite za nesto sto je hitno, ili me nadjite tu
http://forum.zekoiprijatelji.com/index.php?action=forum