Ljudi,ja sam mnogo zabrinuta za moje prasence...vec sam pisala da mu je opadala dlaka na stomaku...vec dugo ga svakog drugog dana kupam u mycosebu i posle toga mu mazem daktanol, a u zadnje vreme nystatin-to mi je veterinar preporucio...ali, sve to mu bas i e pomaze preterano...malo su mu se zadlakavila ta mesta, ali i dalje se tu primecuju pecati, a jedna sapica se do pola ogolila...ne zanam sta da radim, mnogo me plasi...kod veterinara ne vredi da ga vodim, jer onaj covek me gleda u fazonu: "da li si ti normalna?" i nema pojma ni o cemu, prosli put mu je "postavio dijagnozu" tek kada sam ja rekla da sumnjam da su gljivice....zivim u malom gradu u kome stvarno ne postoji veterinar koji bi ga ozbiljno pogledao; upomoooooooooooc!!!!!
P.S. Takodje, mislim da se preterano ugojio, a uopste ne jede mnogo...jede saku semenja dnevno, i 3-4 malih obroka povrca...ali bas malih obroka...ali, zato seno i travu prozdire kao nenormalan...da li to moze biti razlog da se goji? Ako je tako, stvarno ne znam sta da radim , jer seno mu je podloga, a po travi u dvoristu se setka celog dana.... zbunjena sam skroz na skroz...