Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To me radujemilentisha:Naravno!![]()
bagatel:Moja cerka je dobila morsko prase koje fino napreduje i sjajno se igra sa mojom decom i to je lepo.Ali,da li da ga kupamo ili ne?
Zeka Pufnasti:Morski prasici mogu da se kupaju, ali ne vise od dva puta mesecno! Moraju da imaju uvek svezu vodu za pice i sveze povrce. Normalno je da im opada dlaka, ali ne preterano, ukoliko im dlaka opada u velikoj meri, onda je u pitanju neka bolest!
Ja imam osam praseta i imam ih oko godinu i po dana, tako da ih poznajem odlicno!
Sve sto vas interesuje - pitajte me! Rado cu vam odgovoriti.
Evo i slika...
Zeka Pufnasti:Moji prasici me nisu nikada ujeli, sem jednom kada sam gurnula prst u salatu, a i to je bilo slucajno! Al zato obozavaju da mi lizu prste! Kada ih uzme neko nepoznat tad znaju i da gricnu. Pre neki dan je jedan od mojih prasica gricnuo moju drugaricu, verovatno zato sto su joj prsti bili od cipsa, pa je prasac mislio da da se to rucka!
Obicno kada nemaju drustvo, kada su sami u kavezu, stalno su nervozni i plasljivi, pa zato beze!
Osim toga, svako prasence ima svoj karakter, neki su fini, umiljati, mirni, dok su drugi besni, ljuti, i nevole da se maze!
:-) :grin:![]()
Zeka Pufnasti:Morski prasici mogu da se kupaju, ali ne vise od dva puta mesecno! Moraju da imaju uvek svezu vodu za pice i sveze povrce. Normalno je da im opada dlaka, ali ne preterano, ukoliko im dlaka opada u velikoj meri, onda je u pitanju neka bolest!
Ja imam osam praseta i imam ih oko godinu i po dana, tako da ih poznajem odlicno!
Sve sto vas interesuje - pitajte me! Rado cu vam odgovoriti.
Evo i slika...
Нема на чему, и други пут!Julian_Duranona:E, to je meni trebalo... Hvala ti i 'dje cula i 'dje ne cula.
Ti si mi najbolja, ove ostale su se opustile... misle da su im moderatorske fotelje djedovina.