ja se stvarno brinem sto moram da ostavim prase na mesec dana dok sam na moru, znam da ce ga dobro paziti ali ne znam kako oni podnose promenu?
i jos nesto,da li neko zna da li bi mogli prase i cincila da zive zajedno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja im stalno nesto tepam i pevam i bas sto ti kazes masem ispred nosa sa hranom, ceskam dok jedu... ali su stvarno pravi trutovi. Jedini pomak je sto je starija shvatila da ne sme da vrsi nuzdu dok je u necijem krilu, vec to uradi kada je spuste, al ova mladja... pa to je zivo zlo u obliku morskog praseta! Ka pravi djavo je i sve radi iz inata. Tvrdoglava, besna, neposlusna... ne znam sta jos da kazem, al je stvarno pravi uzas! Ja se sve nesto nadam da ce vremenom da postanu bolje i umiljatije, al ko zna...!micaigoxy:svaki dan im mashesh ispred nosa sa zelenom salatom ili sargarepom i cheshkaj ih dok grickaju to i ispushtaj neke umilne zvukove,shalji poljubce....itd....vremenom ce se opustiti i navici na tebe
Pa, ja ih imam oko 4-5 meseci.micaigoxy:@trinny.....Moj Tufi je bio zao prasac...samo da se bije i to ga jedino zanima...dripac......A koliko dugo ti imas te prasice?
tata.....bagatel:Moja cerka je dobila morsko prase koje fino napreduje i sjajno se igra sa mojom decom i to je lepo.Ali,da li da ga kupamo ili ne?
VIRUS!!!!!!!HpO994!:tata.....
A jel znas da to za morske prasice uopste nije zdravo? Moja od vode umalo da nije uginula, da me na vreme veterinarka nije upozorila.vilus:moje prase je obozavalo da se kupa,normalno nisam je ribala sapunom,nego joj napunim lavor mlakom vodom i pustim je da uziva.bila je u stanju i po sat vremena da se brcka,lezi u vodi,prevrce se,ma ludo je volela vodu.
ja svoje nisam nikad kupalavilus:moje prase je obozavalo da se kupa,normalno nisam je ribala sapunom,nego joj napunim lavor mlakom vodom i pustim je da uziva.bila je u stanju i po sat vremena da se brcka,lezi u vodi,prevrce se,ma ludo je volela vodu.