A Ansai ♀ Veoma poznat Poruka 12.240 27.06.2010. u 15:28 - Morbidno! Tri nedelje visio obešen u Beogradu! #26 ne znam sad, sa druge se strane prica obrnuto a da ti za svaki slucaj ostavis svoje podatke na net?
Дон Buduća legenda Poruka 29.456 27.06.2010. u 15:31 - Morbidno! Tri nedelje visio obešen u Beogradu! #27 Ansai ♀: ne znam sad, sa druge se strane prica obrnuto a da ti za svaki slucaj ostavis svoje podatke na net? Kliknite za proširenje... A da se ti malo nosiš...znaš već gde.
Ansai ♀: ne znam sad, sa druge se strane prica obrnuto a da ti za svaki slucaj ostavis svoje podatke na net? Kliknite za proširenje... A da se ti malo nosiš...znaš već gde.
fortes Buduća legenda Moderator Poruka 46.348 27.06.2010. u 18:00 - Morbidno! Tri nedelje visio obešen u Beogradu! #28 Donqihote: E, da si nekada osetio smrad ljudskog leša, znao bi da nema šanse da ga pomešaš sa smradom mačke ili psa u raspadanju. Kliknite za proširenje... Hvala Bogu nisam,kao verovatno ni 90% drugih ljudi. Samim tim nisu ni mogli da znaju.
Donqihote: E, da si nekada osetio smrad ljudskog leša, znao bi da nema šanse da ga pomešaš sa smradom mačke ili psa u raspadanju. Kliknite za proširenje... Hvala Bogu nisam,kao verovatno ni 90% drugih ljudi. Samim tim nisu ni mogli da znaju.