Moram da razgovaram sa nekim, poludecu...

Raisa, postoje ljudi koji prave ustupke zato sto ocekuju nesto zauzvrat,tipa "dacu ti zvezde, samo da obratis paznju,da budes verna, dobra, da budes ono sto zelim"...to nije ljubav,vec trampa. Ako joj je pruzio sve to zato sto je voli,i sto je to zeleo , ne bi trebalo da ocekuje nesto zauzvrat-kao, duzna si mi.... Moramo prihvatiti da ljubav ne mozemo izazvati,zasluziti...ona se desava. Ako se nije desila s njene strane nista se tu ne moze. Zato kazem-niko tu nije kriv. Jednostavno nisu jedno za drugo. I on bi to trebao da shvati,jer sigurno postoji neko ko ce mu vise odgovarati...

Znam ja to,i ne kazem ja nishta protiv toga,vec sam se ja postavila tako da je on cinio sve za nju a da ona to nije znala da ceni,a tako sam se postavila zbog nacina na koji je ispricao sve { ''dajem joj sve itd itd a ona eto meni kaze da je bolje sa loshim ''} pa sam ja takvu sliku dobila,shto ne mora da znaci da je tacna. Ali stoji to shto kazes. Mene je vishe u zivac dirnulo to shto on sad izvodi neke jaaako loshe zakljucke tipa '' ako sam dobra osoba to je loshe'' pa bi onda za 2-3 godine mogao postati kreten,a meni je mnogo bitnije da neko ne padne kao osoba nego da raskine.

Sto ljudi, sto cudi,i isto toliko afiniteta i ukusa....cini mi se da si bio besan dok si pisao ovo,i nadam se da je tako.
ps, simpatican mi je onaj detalj sto si gore napisao...nesto ko ce koga vise prevariti i zaludeti...

Besan sam samo kad se upakuje da neko zeli nesto drugo..a ipak je neko vreme iz nekog razloga s osobom koja navodno ne prija..a ovo napisah posto sam 2 i po puta pokazao da sam zaljubljen i postovao njihovo misljenje i odluke pre svojih..to su pocetnicke greske koje odavno ne pravim i od tad me nijedna nije ostavila..treba dosta iskustva i strpljenja za takve igrice

Besan sam samo kad se upakuje da neko zeli nesto drugo..a ipak je neko vreme iz nekog razloga s osobom koja navodno ne prija..a ovo napisah posto sam 2 i po puta pokazao da sam zaljubljen i postovao njihovo misljenje i odluke pre svojih..to su pocetnicke greske koje odavno ne pravim i od tad me nijedna nije ostavila..treba dosta iskustva i strpljenja za takve igrice

Ne mora da znaci da ne prija,naprotiv, paznja i ljubav svima prijaju i lece. Ali ciljevi i intenzitet osecanja ne moraju biti isti..zato uvek treba osluskivati...reci ne moraju nista da znace,ako nekoga poznajes znaces koliko voli,koliko mu znacis,samo ne treba nista podrazumevati.
A za igrice-nista ako u njima ne uzivas...onda ne vredi...(mislim na pozitivne igrice, slatke..nista sto ima veze sa lukavoscu, losim namerama i sl)

@Raisa, evo primera kakv stav si pokusala da sprecis da se razvije kod ovog decka;) Mislim na citirano iznad

Ne mora da znaci da ne prija,naprotiv, paznja i ljubav svima prijaju i lece. Ali ciljevi i intenzitet osecanja ne moraju biti isti..zato uvek treba osluskivati...reci ne moraju nista da znace,ako nekoga poznajes znaces koliko voli,koliko mu znacis,samo ne treba nista podrazumevati.
A za igrice-nista ako u njima ne uzivas...onda ne vredi...(mislim na pozitivne igrice, slatke..nista sto ima veze sa lukavoscu, losim namerama i sl)

@Raisa, evo primera kakv stav si pokusala da sprecis da se razvije kod ovog decka;) Mislim na citirano iznad

Pa vidis ja sam poceo uzivati u tim igricama maltretiranja:lol:kao klinci ne poznajemo ni sebe a kamoli druge..verujemo u ljubav i idemo srcem koje obicno ne krije emocije..zenama su mnogo bitnije mentalne igrice od onih slatkih obostranih koje dolaze mnogo kasnije u krevetu

njoj je potreban adrenalin a ti joj to ne mozes pruziti jer si dobar:confused:
zasto dobar momak mora da bude dosadan?nastavi ti da budes dobar(dobar ne mislim glup nego pozitivan) ali nemoj da budes deda sa 19god,malo akcije ,pa to je i meni sa 32 potrebno a kako nece devojcici od 18;)

Da ne ispadne da sam deda: svaki vikend, ili svaki drugi, sednemo u kola i odemo u neki drugi grad na neku zurku, najcesce odemo do Bg-a, isli smo na more 2 nedelje , svaki kafic i mesto u prirodi u nasem gradu smo obisli, ali opet, ona se smori i ja kad pokusam da je animiram, ona mi kaze da ne voli kad neko nesto radi zbog nje, nego zbog sebe treba to da radi... :dontunderstand:

ma kakvo maltretiranje bwe...
Moras verovati u ljubav da bi je uopste mogao osetiti i pruziti...Ogorcenost samo ce tebi, i svima koji je osecaju doneti nesrecu. Moras ceniti nekoga da bi ga uopste mogao voleti..ti ne cenis zene uopste,tako deluje...nemoj generalizovati,kao...sve zene ovo..ono

E vidis takvi stavovi se izdvajaju iz gomile..to je zenama interesantno..itekako da ih mazim i pazim..ali se u startu postave stvari ko vozi traktor a ko otvara kapiju..to mi omiljeno:lol:

Da joj odvali samarcinu,zasto? Zato sto nije u stanju da ga voli koliko on zeli, da se veze zbog svega sto joj je pruzio? Devojka jednostavno tako oseca, nije mu nista lose ucinila. Ona ima potrebu da bude slobodna, da proba nesto drugo, on ima potrebu za cvrstom i stabilnom vezom.
Niko tu nije kriv

да си читала шт је он написа а не сабе пројектовала
прочитала би да је она њега ударила

Da ne ispadne da sam deda: svaki vikend, ili svaki drugi, sednemo u kola i odemo u neki drugi grad na neku zurku, najcesce odemo do Bg-a, isli smo na more 2 nedelje , svaki kafic i mesto u prirodi u nasem gradu smo obisli, ali opet, ona se smori i ja kad pokusam da je animiram, ona mi kaze da ne voli kad neko nesto radi zbog nje, nego zbog sebe treba to da radi... :dontunderstand:
мико то ти је рекла добро ,ради због себе и уживај у томе што радиш још си млад да би некој цинцулирао

пс само ти њу карај и даље али немој да је шеташ

Pre nekoliko dana okoncao sam vezu od 7 meseci. Nije mi to najduza veza, ali ovaj raskid mi je najteze pao do sada. Iako imam 19 godina, koje treba da bude doba zezanja, ja samo gledam kako da se skrasim pored jedne osobe, jer sam dosta (mozda previse) emotivan, ali nekako uvek nadjem pogresne devojke za to. Da pocnem ispocetka...
Ja imam sestru stariju od mene 14 godina. Odrastao sam sa njom i njenim drugaricama i od njih naucio kako se treba ponasati prema devojkama. Medjutim, moje dosadasnje iskustvo pokazuje da nijedna devojka do sada nije umela da ceni to sto sam bio dobar prema njima. Ali, skrecem sa teme...
Ona je godinu dana mladja od mene i do sada nije imala vezu duzu od 2 nedelje. Dosta je lepa i u pocetku mi je bilo tesko da se nosim sa tim sto joj svakodnevno stizu pozivi na pice od drugih ljudi. Nikad nije otisla ni sa jednim, ali opet me je nerviralo to... Ali to su sitnice. Tokom vremena, razvili smo vrlo prisan odnos. Izgubila je i nevinost sa mnom i to nas je jos vise zblizilo. Kasnije je pocela da se preispituje. Govorila mi je da me voli, ali da ponekad ne zna kako, kao decka ili kao najboljeg prijatelja. Ona je takodje vrlo nervozna osoba, imala je dosta porodicnih problema, cak i nervni slom kad je bila mala, isla je 3 godine kod psihijatra itd.
Pre 10-ak dana smo bili na moru, posvadjali smo se i ona me je udarila. Nije mi palo na pamet da joj vratim, posto nikad ne bih udario zensko. To je takodje bio trenutak kada sam shvatio da ne mogu vise da trpim njene izlive besa. Kada smo se vratili, odlucio sam da raskinem... E, od tada, nocu ne spavam duze od 3-4 sata, samo placem, zovem je svako vece da vidim sta radi, razmisljam da li je sa nekim drugim, po ceo dan sedim u sobi, ako izadjem uvece u grad - smorim se... Sinoc mi je rekla da sam prestao da joj se svidjam, ali da me voli kao clana porodice.
Ja sam joj, ljudi, skidao zvezde sa neba, pravio romanticne vecere, vino, muzika, zvezde, snimao neke filmove od po 5-6 minuta za nju da bi se osecala posebnom, bio vrlo tolerantan, i ona mi kaze da je bolje biti sa "losim momcima" jer je sa njima adrenalin i da jos mnogo toga treba da prodje u zivotu... Valjda, kad imas nesto dobro pored sebe, uzivas u tome, ne preispitujes se da li ima nesto bolje? PA SAD ISPADE DA JE LOSE STO SAM DOBAR?! Uglavnom, ja shvatam da ona nije za mene, ali ja bih dao obe noge samo da ponovo budemo zajedno, ali ona je prelomila u svojoj glavi i od toga nema nista... Takodje shvatam da ce me sve ovo proci eventualno, ali ne znam sta da radim sa sobom dok ne prodje. Ne mogu da nadjem novu, prolaznu devojku da prebolim, to bi bilo vrlo nepravedno prema njoj a ni ja se ne bih osecao nista bolje zbog toga. A ona mi je otvoreno rekla da ce naci nekog bezveze decka i da ja to ne protumacim pogresno. I sad ja idem nocu po gradu i kad vidim dvoje kako se ljube, zagledam, kao ludak, da nije ona slucajno, jer ja nju kad bih video sa nekim drugim, mislim da bih zvanicno odlepio...

Mislim da sam imao neku poentu i pitanje, ali sam se pogubio na pola, sad mi je samo drago sto sam sve ovo ispisao, vec mi je malo lakse... Eto, neka moje pitanje bude: da li sam ja normalan? :dash:

Au...kriv si ti (mislim sam zbog sebe),a i nisi kriv ...a i ona je malo kriva a i nije,jer nikako ne moze biti...
Samo probaj da ohladis glavu,iskluci emocije,iskljuci ego i citiraj sam svoj post,pa daj savet...
Prvo ako nisi siguran u nju nemoj slucajno da se upustas u vezu gde mozes da budes emotivno zavistan....ne bi valjalo uopste,jer nikad se ne zna ali to nazalost ne mozes iskontrolisati....ako si to sve dao sto pricas,tako je tretirao ti ne mozes nista da od nje ocekujes,pogotovo trazis za uzvrat...jer ako nemas poverenja,i ako znas da ce joj trebati bad boys posle sto srljas...kriv si sam sebi,a to je tesko priznati...

I ako si dobar dobar si,a ako si dobar a treba ti nesto za uzvrat,e too vec...a da lomis noge....e sad bi ti ih ja polomio obe,bar postuj sebe...
Mozda gresim,tako sam bar ja shvatio....
a i evo jedan savet evo i ja sam emotivan...ne bas tako, kao ti al' dobro,malo sam i zlo:mrgreen: mislim imam malo vise licnosti:whistling: ali ja da sam zensko,ne bi te tako ispalio ali brate rekao bi ti bar kad mi je dosadno:mrgreen:

Poslednja izmena:

Сама ти је дала ,,упутство за употребу''.

Не чини нешто да њој удовољиш, него све што чиниш, чини јер ће теби тако бити боље.

И веруј ми, кад учинимо оно што ми желимо, а не што мислимо да неко други жели, обе стране буду задовољне!

Back