- Poruka
- 6.825
btw sjećam se i crvenčarapice u crvenom kaputiću bla bla truć...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw sjećam se i crvenčarapice u crvenom kaputiću bla bla truć...
Dajte stručnjaci za parenje ako mi ne možete pomoći nemojte mi odmagati. Zaključili smo da nisam gej.
dodjes nam minimum 1000 evra sto smo ti onomad u paganskoj kafani "zamađijali pasos", znas...![]()
to si ti zakljucio...![]()
Dobićete po 10.000 eura.
ma, malo je...koliko smo te tolerirali... 8)
btw stvarno mi je drago sto si se konacno "pronasao"...![]()
Jeste, a tvoje gowno ne dismr?Izgubio je analnu nevinost na prljav način, pa se oseća iskorišteno.
btw, đe no ti nestadoše oni mizerni blogovi?
Ja imam naviku da ne dišem kad sam u WC-u, te ne znam, mada kontam da to zavisi od hrane.Jeste, a tvoje gowno ne dismr?![]()
Ja imam naviku da ne dišem kad sam u WC-u, te ne znam, mada kontam da to zavisi od hrane.
Ja imam običaj kad sedim na WC da jedem hamburger. Onda se osećam kao golub. Punim se i praznim istovremeno.
Kakva prostakuša... *
* Vragana
Josh da te neko ceprka tamo dole...
da znas da sam se sad rasplakala...od smijeha
btw steta sto ne angaziraju tu vrstu irvasa na Comedy Central;
kakav bi to novogodisnji spektakl bio...![]()
Шест страна за два сата..
Није лоше...![]()
Шест страна за два сата..
Није лоше...![]()
pa da...cim se malo...otvorio oma je posto muj popularan...![]()
Eto, jado moj, ti se opet nudiš, i to više ne diskretno kao na početku... sad si vrlo otvoren...
Kao shto rekoh, macane...
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?