Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Ja ne znam da li sam, zbog devojčinog prsta, a za tebe se sa kilometra vidi...
ne to TI vidis posto si peskiric..a vi peskirici ste cudni ljudi..swasta wam se pricinjava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam da li sam, zbog devojčinog prsta, a za tebe se sa kilometra vidi...
a dzabe tebi pricati..igleda da ti taj `prstic` do mozga gurnula pa ne kapiras sad bas naj..![]()
Bogoti, jesi li odštampao pozivnice, pošto nas zoveš. A ja neću na tvoju paradu.
Ja sam najgluplji i najružniji na forumu, a ti si genije, spremaš se za Nobelovu nagradu, pojasni mi malo...
Ne ne bilo je to u tvoje ime!
Pa kazi kakav je osecaj kada su ti nabili prst!
Jesi uzivao![]()
ne to TI vidis posto si peskiric..a vi peskirici ste cudni ljudi..swasta wam se pricinjava...
Ne možeš da govoriš u moje ime, ja u tvoje neću niti mi pada na pamet. Uživao sam kad sam balegao.
Tebi se recimo pričinjava parada.
ne moju neces..posto ides na gay paradu![]()
opet gresis...
sto sta uradi jedan prst normalnom coveku...ccc...
Ne možeš da govoriš u moje ime, ja u tvoje neću niti mi pada na pamet. Uživao sam kad sam balegao.
Tebi se recimo pričinjava parada.
Ne idem ja no ti, jer nisam ja zvao tebe, no si ti mene.
reako ja..ne vredi tebi pricati...
Kom normalnom čoveku?
Ne razumem kako mu se pricinjava parada?
Aog mene ljudi, ja postavio pitanje stručnjacima za parenje, kad ono napala me gomila gejeva. Lele mene!
gazela, slažem se, ovde sve sami gejevi... čopori gejeva...
gazela, slažem se, ovde sve sami gejevi... čopori gejeva...
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?
sudeći po zaključcima na drugoj temi:
nisi, sve tok te u ranom periodu ne savata neki gej pedofil - jer to ne može da se javi kao tvoja nezavisna misao - kao što i nije, jel... ali pošto ti je osoba ženskog pola oduzela nevinost, to spada u bezazlenu varijantu, čak i ako ti se svidelo...