Moralna dilema - da li sam gej?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako:
A) gde se mogu kupiti veshtachke trepavice?
B) Shta je to Ananas-dijeta?
C) shta od kosmetike obavezno morash poneti iz kuche kada izlazish u sluchaju opasnosti?
D) Shta je ajlajner i kako se stavlja?
E) koju tehniku pushenja preferirash?

Ako znash tachne odgovore na ova pitanja ondak si gejo.

sudeći po zaključcima na drugoj temi:
nisi, sve tok te u ranom periodu ne savata neki gej pedofil - jer to ne može da se javi kao tvoja nezavisna misao - kao što i nije, jel... ali pošto ti je osoba ženskog pola oduzela nevinost, to spada u bezazlenu varijantu, čak i ako ti se svidelo...

Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?

Prvo, to nije moralna dilema, jer seksualno opredeljenje nema veze sa moralnim ili nemoralnim. Drugo, kako ti je palo na pamet, da na osnovu takve glupe epizode momisliš da si gej? Da jesi, veruj mi, devojka ti ne bi ni pala na pamet. Koliko ti je godina? A nisi se zapitao šta je sa tom devojkom i njenim sksualnim opredeljenjem, kad je mogla da posle stavi taj prst.. fuj? Sa njom nešto nije sasvim u redu, moguće i da to nema veze sa seksom. A može biti i da ti nas malo zekiš, a?

sudeći po zaključcima na drugoj temi:
nisi, sve tok te u ranom periodu ne savata neki gej pedofil - jer to ne može da se javi kao tvoja nezavisna misao - kao što i nije, jel... ali pošto ti je osoba ženskog pola oduzela nevinost, to spada u bezazlenu varijantu, čak i ako ti se svidelo...

Prvi normalan komentar. Naravno da mi se nije svidelo. A njoj se svidelo, čim je oblizala prst.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back