BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
Ma to weisha sam sebi nabija pa se umislio da je tu neka zenska pored njega!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo, to nije moralna dilema, jer seksualno opredeljenje nema veze sa moralnim ili nemoralnim. Drugo, kako ti je palo na pamet, da na osnovu takve glupe epizode momisliš da si gej? Da jesi, veruj mi, devojka ti ne bi ni pala na pamet. Koliko ti je godina? A nisi se zapitao šta je sa tom devojkom i njenim sksualnim opredeljenjem, kad je mogla da posle stavi taj prst.. fuj? Sa njom nešto nije sasvim u redu, moguće i da to nema veze sa seksom. A može biti i da ti nas malo zekiš, a?
Koji Pomet ovaj Iwan majko mila.
sada nastaje dilema... da li je ona gej?Prvi normalan komentar. Naravno da mi se nije svidelo. A njoj se svidelo, čim je oblizala prst.
Ma to weisha sam sebi nabija pa se umislio da je tu neka zenska pored njega!
owo nije tema o meni nego o tebi i prstima u twojem supku koju si sam otvorio..![]()
U prodavnici kozmetike ili svakom bolje opremljenom tržnom centru...Ovako:
A) gde se mogu kupiti veshtachke trepavice?
Klopaš samo ananas...B) Shta je to Ananas-dijeta?
Puder i kremu za ruke...C) shta od kosmetike obavezno morash poneti iz kuche kada izlazish u sluchaju opasnosti?
Crna olovka kojom prelažiš oko oka...D) Shta je ajlajner i kako se stavlja?
Ne pušim... dobro, ponekad... pod dejstvom alkohola... i tad sam uglavnom pućkam, rajt?E) koju tehniku pushenja preferirash?
Eoeo... jesam li ja... gejoeo?Ako znash tachne odgovore na ova pitanja ondak si gejo.
Razumem ja tebe, da ne znaš ko je Pomet, jer ne pratiš ni pozorište ni drame Marina Držića, Dundo Maroje, jer se samo razumeš u ovakve teme. Otvorio sam temu da mi strušnjaci daju savet, a ne da skupljam gejeve.
ja znam da nisam, ne padaju mi na pamet muškarci, ipak me je devojčica ubola prstićem, aog mene...
vazi pametni..mozda ne pratim ni pozoriste ni ne znam ko su ti likovi..ali ja za razliku od tebe nista ne stavlajm u supak..
sto je tebi kako vidim jako tesko da shvatis..
Ahhaha nije lepo lagati, ajde priznaj da si oduvek bio zaljubljen u nekog momka i sada si nam se otvorio......da ti ubacimo prst.......
Netachni odgovori....
A) na pijaci
B) jedesh sve sem ananasa
c) maskaru
D) crn tush ide na kapak
E) nisi gej
Ne stavljam ni ja, no devojčica.
Kako se lepo otkrivaš. naravno da ne govoriš u moje no u svoje ime. Ne može!
Eto otkrio si me, mada nisam ja taj koji gura prste u supak....
A ček' jesam ja paglu ako ne vidim šta je moralno ili nemoralno u ovoj dilemi?!Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak. Odmah sam reagovao i pitao je šta izvodi, a ona mi je rekla da želi da osetim penetraciju. Odgovorio sam joj da ne želim nikakvu penetraciju. Što je najgore, video sam da je pomenuti prst stavila u usta. Pih! Sad se nalazim u moralnoj dilemi - da li sam ili nisam gej. Mislim da nisam, jer nisam želeo da se to dogodi. Šta vi mislite?
Nisam ni ja. Nikad nisam gurnuo prste u šupak.
Izgubio je analnu nevinost na prljav način, pa se oseća iskorišteno.A ček' jesam ja paglu ako ne vidim šta je moralno ili nemoralno u ovoj dilemi?!![]()
Izgubio je analnu nevinost na prljav način, pa se oseća iskorišteno.
dakle...prcan si.
Dajte stručnjaci za parenje ako mi ne možete pomoći nemojte mi odmagati. Zaključili smo da nisam gej.